Wpisy 1 470 302 – 1 470 401
28 marca 2013 09:49 → 28 marca 2013 11:47, 100 wpisów
sam9
Witam serdecznie w Wielki Czwartek vel wersja poprawna politycznie czyli na dwa dni przed długim weekendem z powodu dni ustawowo wolnych od pracy
Wędruśgdzie cyferka z mojego snu?
5,7, wiesiek
wiesiek ciąg Fibonacciego dał mi wczoraj taki zestawik
02,03,06,10,13,16,21,24,26,27,33,38
zapomniałam przywitać
02,03,06,10,13,16,21,24,26,27,33,38
zapomniałam przywitać
Gracz z miejscowości Katowice wygrał 110 000,00 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
medusia i co tam na wieczór???
no i medusia se poszła...
kondziu grasz juz?
kondziu grasz juz?
kondziu musisz czekać na następny post, wtedy ci idzie super...
spocio isla, poczekam spokojnie na fajne cyferki i wtedy zagram na maxa
kondziu 17...
mi ze snu idzie najlepiej wczoraj 5/7 i 6/10 ale niestety na sucho...bo mam już dość ładowania w TS i skąd człowiek może wiedzieć, jak sie puści to nie ma nic...
islandorka
Niestety dziś szefowa wróciła z wolnego a że jutro chce nas trochę wcześniej puścić do domku trzeba wszystko co terminowe pozamykać
Niestety dziś szefowa wróciła z wolnego a że jutro chce nas trochę wcześniej puścić do domku trzeba wszystko co terminowe pozamykać
islandorka
Na całe szczęście miałam przeczucie, że fuks to sie raczej nie powtórzy w tak krótkim czasie (choć poprzednim razem jak trafiłam 5/6 w realu o 14-stej to 7/10 też w realu było wieczorem). Puściłam tylko trzy zakłady no i wielkie null
sam9
Na całe szczęście miałam przeczucie, że fuks to sie raczej nie powtórzy w tak krótkim czasie (choć poprzednim razem jak trafiłam 5/6 w realu o 14-stej to 7/10 też w realu było wieczorem). Puściłam tylko trzy zakłady no i wielkie null
sam9
Ale wczoraj wieczorem z liczb Bliźniąt i Wodnika jeszcze 3/6 było. Z liczb majańskich 2/3. Żeby było śmieszniej to z tych moich kombinacji z jocią na podstawie azteckiego horoskopu z liczb na wczoraj weszła tylko jedna 23 natomiast wieczorem weszły liczby dziś czyli z 12,24,18,42,30 weszło 3/5 no i jestem w kropce
medea76,odrzuć wszystkie,zamknij oczka i pomyśl chwilę,te coCI przyjdą na myśl szybko przepisz na kupon,bo zapomnisz,to jest dla Ciebie na dzisiaj bardzo dobry moment
Witam p
Łatwy sposób na sernik--wkładasz do garnka kostkę sera,, szklanka mleka,nie cała szklanka oleju ze 6 całych jajek,i półtory szklanki cukru i to wszystko miksujesz tak jak dla dzieci zupki,i wychodzi jak serek homogenizowany potem dosypujesz tylko 2 budynie waniliowy czy śmietankowe no i zapach tez.
Łatwy sposób na sernik--wkładasz do garnka kostkę sera,, szklanka mleka,nie cała szklanka oleju ze 6 całych jajek,i półtory szklanki cukru i to wszystko miksujesz tak jak dla dzieci zupki,i wychodzi jak serek homogenizowany potem dosypujesz tylko 2 budynie waniliowy czy śmietankowe no i zapach tez.
medusia
sam a jak twoje wygrane cały czas passa trwa?
3majcie się cieplutko,i mykam.Do wieczorka,jak zdąże na wieczór, to coś wymyśle, na lotto
cześć wszystkim, Robal, skąd takie info bierzesz?
witam
pewnie ma Panią w totku takie info są na bierząco przekazywane w lotomatach
pewnie ma Panią w totku takie info są na bierząco przekazywane w lotomatach
sam9
Dziękuję za radę. Rzeczywiście intuicja potrzebuje spokoju i wyciszenia czyli typowanie wyłącznie po pracy
Dziękuję za radę. Rzeczywiście intuicja potrzebuje spokoju i wyciszenia czyli typowanie wyłącznie po pracy
kurka ja mam pana w totku, a to już nie to samo
ostatnio przewidywali 8 mln i nie doszło, chyba spadek grających następuje
ja zauważyłem, że oni nie lubią tych co po wygrane przychodzą
Witam Mpusiow..
tak tylko na chwilcie..ale warto Was odwiedzic..(bo lubie Was)zycze Wam..samych zadowalajacych Wygranych
tak tylko na chwilcie..ale warto Was odwiedzic..(bo lubie Was)zycze Wam..samych zadowalajacych Wygranych
jeszcze piosenka na dobry dzien....przeciez jestesmy..prawdziwi..
http://www.youtube.com/watch?v=hZFl5a9KjIE
http://www.youtube.com/watch?v=hZFl5a9KjIE
Gregi..nie no skad..jajeczek nie maluje..kupuje gotowe sa ladnie mozajkowane..
ulexxa
Ja mam w pracy młyn bo szefowa chce nas jutro wcześniej zwolnić do domu i mamy zadanie bojowe wszystko w swoich działkach pozamykać.
Ja mam w pracy młyn bo szefowa chce nas jutro wcześniej zwolnić do domu i mamy zadanie bojowe wszystko w swoich działkach pozamykać.
medea a właśnie mi przypomniałaś,że śledzie musze na jutro kupić
medea mam pytano o studia prawnicze
czy ty miałaś tam wykłady z logiki prawniczej?
czy ty miałaś tam wykłady z logiki prawniczej?
mirnam
amour
W tej chwili na większości uczelni jest to na szczęście przedmiot na zaliczenie i nie ma egzaminu. Jeśli chodzi o poziom trudności to bywa różnie. Zależy na kogo trafisz. Jak na ten przykład wykładowcę z wydziału matematyki danego uniwersytegu to może być nieciekawie, ale ja trafiłam na fajnego gościa i głównie zajmowaliśmy zagadkami logicznymi plus oczywiście teorię.
amour
W tej chwili na większości uczelni jest to na szczęście przedmiot na zaliczenie i nie ma egzaminu. Jeśli chodzi o poziom trudności to bywa różnie. Zależy na kogo trafisz. Jak na ten przykład wykładowcę z wydziału matematyki danego uniwersytegu to może być nieciekawie, ale ja trafiłam na fajnego gościa i głównie zajmowaliśmy zagadkami logicznymi plus oczywiście teorię.