Wpisy 1 469 363 – 1 469 462
27 marca 2013 20:27 → 27 marca 2013 21:09, 100 wpisów
Monet to dobrze, stukneło mi dziś więc dziś nie można mnie strofować
sylwia
najchętniej - mini - może dlatego, że zakład jest stosunkowo tani i tu trafiłem dość fajnie
lotto - z plusem, nie widzę inaczej, jednak za drogi jest obecnie, nawet mimo tego 'uśrednienia' ceny - więc bez szaleństw
mm - na trzy i osiem skreśleń - od jakiegoś czasu, ale, to jest zupełnie inna gra niż kiedyś
Joker jeszcze tak - z przyzwyczajenia - aż ta kumulacja padnie
kaskada - kilka razy kupiłem /- trzy? cztery ? / i nie mam chęci dalej
keno - nie chcę grać z komputerem
w takiej w sumie kolejności - od góry - od najatrakcyjniejszej do dna
najchętniej - mini - może dlatego, że zakład jest stosunkowo tani i tu trafiłem dość fajnie
lotto - z plusem, nie widzę inaczej, jednak za drogi jest obecnie, nawet mimo tego 'uśrednienia' ceny - więc bez szaleństw
mm - na trzy i osiem skreśleń - od jakiegoś czasu, ale, to jest zupełnie inna gra niż kiedyś
Joker jeszcze tak - z przyzwyczajenia - aż ta kumulacja padnie
kaskada - kilka razy kupiłem /- trzy? cztery ? / i nie mam chęci dalej
keno - nie chcę grać z komputerem
w takiej w sumie kolejności - od góry - od najatrakcyjniejszej do dna
Marysiu drobnica po 2zł a jak u Ciebie?
max>>> teraz to się spodziewa i gotowa do riposty.
Poczekam i zaatakuję z nienacka.
Poczekam i zaatakuję z nienacka.
--
http://www.youtube.com/watch?v=4aBApthaBrg
--
http://www.youtube.com/watch?v=4aBApthaBrg
--
Robalku dziękuję za wyczerpującą odpowiedź, mogę napisać, że utożsamiam się z Tobą
estek
Dzisaj Jubilatka to jej odpuszczę.
Ale niech tylko stanie się mniej czujna...
Ale niech tylko stanie się mniej czujna...
Rob'Al >> Ad vocem 75 233_moja szkoła.
Ale chyba nawalony był bo strasznie namotane.
Ale chyba nawalony był bo strasznie namotane.
siemka siemka
kto jest fanem Agnieszki Radwańskiej ?
espn.go.com/video/sportscenter
wejdźcie na tą stronkę i w prawym dolnym rogu oddajcie głos na nią .
kto jest fanem Agnieszki Radwańskiej ?
espn.go.com/video/sportscenter
wejdźcie na tą stronkę i w prawym dolnym rogu oddajcie głos na nią .
andro
Max
.............
ale pojechali w dojczlandowie
1,2,3,13,21,38 zz 7 sz9 <<fiu fiu>> <<fiu>>
Max
.............
ale pojechali w dojczlandowie
1,2,3,13,21,38 zz 7 sz9 <<fiu fiu>> <<fiu>>
http://www.tvn24.pl/troche-magii-w-rekach-radwanskiej-zobacz-zagranie-dnia-a-moze-roku,314873,s.html
--
http://www.iv.pl/images/48561797196310362682.jpg
--
http://www.iv.pl/images/48561797196310362682.jpg
--
estek
MOnet
aha, no popaCZ, a jak powiem, że ten punkt widzenia doskonale rozumiem, to mogą być 'niebezpieczne' wnioski ?
MOnet
aha, no popaCZ, a jak powiem, że ten punkt widzenia doskonale rozumiem, to mogą być 'niebezpieczne' wnioski ?
jackwar
a ja mam gdzies radwańska pokazała na olimpiadzie ze ma w d... polske. Ost nie przyjechała do Polski na jakieś charytatywne spotanie bo nie byłu puli któryś ml dolarów
a ja mam gdzies radwańska pokazała na olimpiadzie ze ma w d... polske. Ost nie przyjechała do Polski na jakieś charytatywne spotanie bo nie byłu puli któryś ml dolarów
estek , bez przesady , nie byłeś tam i nie wiesz jak było . Ma prawo robić co uważa za stosowne ale nigdy Polski nie zdradziła , niektórzy to by chcieli by każdy mu dał wszystko i najlepiej za darmo , niestety tylko tak jest w polsce że możesz miećź darmo , na zachodzie dostaniesz ale choć za symboliczną kwotę bo nikt nie poświęci ci 5 minut za darmo .
estek>> a co władze POlski zrobiły kiedy Radwańskie były wyzywane i obrażane w Izraelu podczas Pucharu Davisa.
Reprezentowały nasz kraj wygrały ale już w ich obronie nie było komu stanąc bo Sikorski bał się oficjalny protest złożyć
Reprezentowały nasz kraj wygrały ale już w ich obronie nie było komu stanąc bo Sikorski bał się oficjalny protest złożyć
jeśli ktoś robi turniej i liczy że tylko dla tego że będzie miała blisko dom i rodaków to musi w nim brać udział i najlepiej za symboliczne pieniądze to wybacz ale jest naiwny . Weźmy przykład Justyny Kowalczyk ile krytyki nie raz dostała że się przewróciła że przegrała ? ona też jest tylko człowiekiem i za darmo też nie biega a jak chciała by jej w zakopanem zrobili trase to pokazali jej figę . Obie swoją postawą są znakomite , a justyna oddając samochód dla chorych dzieci jest zajefajna .
Niestety estek , wybacz
wiesz jacy nasi działacze są , kasa a zawodnik to jak nie ma co pić to niech wodę z kranu pije , to co te dziewczyny zrobiły to żaden działacz nawet w połowie nie osiągnął taki Fibak jest już w tyle dla tego należy im się szacun .

wiesz jacy nasi działacze są , kasa a zawodnik to jak nie ma co pić to niech wodę z kranu pije , to co te dziewczyny zrobiły to żaden działacz nawet w połowie nie osiągnął taki Fibak jest już w tyle dla tego należy im się szacun .

siemka wszystkim
Lila...
jackwar
Fornalik zarobił juz ok 1,4 ml a Kruczek za miesiąc dostaje 8 tys zł w Polsce wszystko jest poje.ane
Fornalik zarobił juz ok 1,4 ml a Kruczek za miesiąc dostaje 8 tys zł w Polsce wszystko jest poje.ane
lila buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
tylko CZY ?
dobrego trafnych
zostawiam
tylko CZY ?
dobrego trafnych
zostawiam
Ja dziś o 14:00 5/10
estek...on nażarty do bólu a warczał bo co chwile karwa ktoś przyjeżdżał
13,18,21,27,31,32,57,59,66,70
14,28,57
31,42,66