Wpisy 1 469 002 – 1 469 101
27 marca 2013 15:01 → 27 marca 2013 15:46, 100 wpisów
A w Lotto albo Mini Lotto i Lotto Plus grasz czasami ja tak a najwięcej realnie trafiłem 2/6, 2/6 i 2/5 nawet 3 nie miałem a gram od paru lat !!!
w lotto mialem w tym roku 3 trojki ,a w mini zero takze szalu nie ma.
ten plus to jak dla mnie ściema
plus w multi oczywiście
Ptrzcie jak by sie wszyscy jakos zebrali wyslali np po 5 z 5 to mozna by bylo troszke ograc TS ? co wy nato moze jest ktos taki pewny dobrze typujacy ??
krzysiek nie wiem czy jest warto grac na 3 liczby w mm,lepiej te 2,50 przeznaczyc na 2 zaklady mini
realnie tak ? Ja tak sobie wmawiam że 5/5 w Mini Lotto nie tak trudno trafić ale w rzeczywistości tak nie jest co ? To jak robią ludzie że trafiają co za większą kasę grają czy jak ?
tak jak 500000 osób gra to musi kilu trafić
Realnie tak ? Ja tak sobie wmawiam że 5/5 w Mini Lotto nie tak trudno trafić ale w rzeczywistości tak nie jest co ? To jak robią ludzie że trafiają co za większą kasę grają czy jak ? Ale to ile byśmy mieli kupić tych losów za 1,25 ?
Chyba doktorzy jacyś co w większości bawią się bo maja forsy aż im się przelewa co ?
mini to takie niepewne, pare razy miałem 3 to zawsze trafiałem je przy głównej wygranej i po 18-20 zeta tylko wpadało
Tak mój tata twierdzi że my szarzy ludzie mamy małe szanse wygrać podstawowymi kuponami czy to Lotto, Lotto Plus i Mini Lotto ?
emerytow tez duzo widuje w punktach,graja za kilkadziesiąt zlotych dziennie
To jakie dawać liczby na Mini Lotto ? Od 1-42 najlepiej mapa mi coś w tym pomoże ?
my nie mamy wygrywać, my mamy tylko grać, wygrywa totalizator, że ***ów łapie
Dziennie a tak stękają że nie mają pieniędzy to jak ?
co Ci tam mapa da jak tam tylko 5 liczb losują
No to może spróbować zagrać systemem na 8 liczb co za 70 zł ?
Chodzi mi jak coś o Mini Lotto !!!
ciekawe czy ci emeryci coś tam widzą jak wydrapią
krzysiek szkoda Twojej kasy lepiej mniej a systematycznie,ale traktuj to jako hobby a nie sposob na zarabianie.Bo tu wiekszosc tylko traci
Krzysiu, a naciągniesz jeszcze dziadka na 50 dych ?
Ale jakie ? Mnie tylko zastanawia dlaczego nikt jeszcze głównej wygranej nie wydrapał w koniczynce kojarzycie ?
Może w tych 6 losowaniach co mi zostały na MM wpadnie coś gubego co ?
bo jeszcze jej nie wydrukowali, jak zarobią swoje to dopiero ją wypuszczą
Ja nie jestem z tych co naciągają za kogo mnie masz co ?
Aha może ?
powiedz dziadkowi,że sie z nim podzielisz główna wygrana
Oczywiście !!!
no co dobry interes dla niego zainwestuje 5 dych a dostanie 150 patoli
To Donald Tusk wyprowadzi Polskę z kryzysu - tak uważa większość osób biorących udział w ankiecie
Donek Donek

Donek Donek

Wygrana na pół z Mini Lotto bo Lotto Plus drogie jest trochę !!! Ja już Od 2009 roku po kupnach sprawdziłem pustych że wydałem 435.75 zł a wygrałem z 66 nie licząc zdrapek a ogolenie może więcej wydałem a wy ?
Polski to już nikt z kryzysu nie wyprowadzi, nawet totalizator
chyba że nam drugi Cypr zrobią
Kumulacja 10000000 do wygrania bym się podzielił z innymi potrzebującymi a wy ? Ja jeszcze poczekam aż jeszcze urośnie wygrana !!! Do 60000000 !!!
ja wydaje dziennie ok 5zl,na wiecej szkoda kasy a dzis sie nie przelewa
Ja wyprowadzę kto za ?
mi nawet 5 szkoda toż to 150 miesięcznie

Trochę przesadza widzę pewnie zarabia gdzieś ja niestety bez pracy jestem !!!
A wy pracujecie gdzieś i za ile ?
ocho w krotoszynach defilada
@ 1469026. rafalski38 2013-03-27 (15:11)
...................................................
ja tam /na wszelki wypadek/ i tak daję do sprawdzenia,
dawno dawno daaaaaaaaaaaaaaawno temu, kiedy młody był jeszcze robal, to takiej piątki w lotto nie dowidział ...
a teraz - wiadomo - szkoda gadać, to ...
...................................................
ja tam /na wszelki wypadek/ i tak daję do sprawdzenia,
dawno dawno daaaaaaaaaaaaaaawno temu, kiedy młody był jeszcze robal, to takiej piątki w lotto nie dowidział ...
a teraz - wiadomo - szkoda gadać, to ...
no ale ty masz dziadka przecież
No marsz normalnie ty 

A u was ?

A u was ?robal zwracam honor, nie wiedziałem że ty taki stary jesteś
krzysiek już przelicza twoją pensję na kupony jacunn
rafalski
spoko
ja mam wrażenie, graniczące z pewnością, że nawet bardziej niż "taki"
spoko
ja mam wrażenie, graniczące z pewnością, że nawet bardziej niż "taki"
Ja chciałbym staż odrobić tylko u nas nie ma gdzie a do miast jest około 20 km. 6 miesięcy to trochę pieniędzy by było co ? A staż można zrobić d0 25 roku życia tak dwa razy po pół roku. Kto z was robił staż lub prace interwencyjne ostatnio ile płacili ?
Ja chciałbym staż odrobić tylko u nas nie ma gdzie a do miasta jest około 20 km. 6 miesięcy to trochę pieniędzy by było co ? A staż można zrobić do 25 roku życia tak dwa razy po pół roku. Kto z was robił staż lub prace interwencyjne ostatnio ile płacili ?
krzysztof ja robiłem staż z 10 lat temu za 450 zł na pół roku teraz płaca chyba około 600 zł
robal rozgryzłeś mnie
bo baja darmowego pracownika na pół roku a zaperdalasz tyle co normalny,,,,za pół roku nowego ***a sobie poszukaja
A w kaskadę gracie ja chyba już w to nie zagram a wy ? A niby ponoć tu wygrane padają najczęściej tylko ja zawsze miałem jak już grałem co najwyżej 7/12 i 5/12 i odwrotnie a wy ? A ludzie trafiają jednak ku zaskoczeniu i 8/12, 9/12, 10/12, 11/12 i 12/12 dlaczego ?
Mini Lotto i Multi Multi na 5 skreśleń.
witajcie kto będzie o 22:00?? w losowaniach
no to Ci podał zainteresowania
A gdzie staż najlepiej poszukać ?
kto?
albo w totalizatorze, powiedz, że jestes ich wielkim fanem
ja po stażu dostałam panstwową robote!!!!!!!
kto bedzie o 22 w losowaniach???
jeszcze kaskadelubi
1 25 dzis wejdzie nie ma lipy.......
Muszę zdać maturę w tym roku poprawić z Języka Polskiego i Matematyki pisemnie !!! Lubię: sport: boks, piłkę nożną , piłkę siatkową, tenis stołowy, tenis, F1, skoki narciarskie, biegi narciarskie i inne, dobrą muzykę Michaela Jacksona, hip hop, gry !!!
ja będę bo mi jeszcze 8 losowań zostało
krzysiek nie pytam o lotto,w zyciu jakie masz zainteresowania.Bankowosc,gastronomia,hutnictwo
W skrócie nie wszystko oczywiście !!!
Jazda samochodem !!! Fajnie !!!
Hazard !!!
u Jacksona to już raczej stażu nie zrobisz
ale w boksie możesz sprubować
Ale śmieszne.
kto bedzie o 22:00 prowadził losowaniach??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ó
mowiles ze mieszkasz na wsi,tam duzo starszych ludzi ma w domach jakies antyki.Handluj na allegro bedziesz mial za lotto
Ja poprowadze losowanie
dziadka wystaw na allegro
no mowcie na poważnie prosze
nie wiemy
Nie w Piłce nożnej che zapisać się do Wikielca IV ligowego klubu tylko ciekawe czy przymną mnie mogę grać na bramce albo w polu obojętne. w końcu w żadnym klubie nie grałem tylko tak na boisko a 24.04 urodziny.
Matek czy to ważne i tak się z losującym nie ustawisz na liczby