Wpisy 1 468 884 – 1 468 983
27 marca 2013 14:18 → 27 marca 2013 14:52, 100 wpisów
ja miałem ostatnio 4/5
Lilcia cos dowaliła??
rafalski puzle fajne ale ustaw je na zakres 1-80 czyli pełny i na dole możesz wpisywać swoje liczby , można niezłe kombinacje tworzyć
lila no i siema siema, a można spytać - gdzie /no, już nie pytam z kim/ mykasz ?
no muszę zobaczyć, bo raczej wzrokowo losowanka śledzę, a to nie to samo
Krzyszt... ja nie trafiłem ale podobno znajoma zna gościa,którego kuzynia sąsiad ma kolegę który zna takiego jednego co gra na trąbce
Lilcia
ula, co z tego, jak wczoraj też miałem fajne cyferki i lipa była na całego
ja tam znam kogoś kto 6 trafił w lotto
lika..daj mi troche kawałek kurczaka i teraz muszę zmyyka i poowoo
dla tedo ta stronka ma tyle narzędzi i możliwości sprawdzania że aż się gubie mówię do ciebie Pasko
żartuję zajefajna stronka
żartuję zajefajna stronka
rafalski ja tez wygrałem 6 w lotka kiedyś ale nie odebrałem nagrody tylko przeznaczyłem na dalsza komulacje i wtedy było 50 mln,tak to dzieki mnie
tyle ze to było 40 lat temu ale trafił
rafalski ja jak trafię 6 to pół polski będzie mnie znało , a jak emeryt to już pół europy , zobacz jakie możliwości daje ta stronka
I tyle z mojej przerwy i kawy było, że dopiero teraz mam chwilę na sprawdzenie wyników
ja mialem stale liczby i bylem bardzo uparty oto one 4 12 20 44 56 i wygralem na nich 5000 inwestujac jakies 500
taaaa, to z 1468906 - że bez 4/6 userzy się trafiają - też zakładałem, ba - może i są tacy bez trójki, kto wie
a grasz
gjaster ?
choć jednym zakładem ?
a grasz
gjaster ?
choć jednym zakładem ?
3 byo sporo
wk*** jak chybil trafil wyskakuje po kilku losowaniach 4 lub 5 z jednego prostego zakladu
wk*** jak chybil trafil wyskakuje po kilku losowaniach 4 lub 5 z jednego prostego zakladu
Ania70
a u Ciebie /z tym wygrywaniem/ - lepiej ? Ale - kiedyś w gronie wszystkich grających - bywało więcej trafień i tu nie ma dyskusji, to fakty
a u Ciebie /z tym wygrywaniem/ - lepiej ? Ale - kiedyś w gronie wszystkich grających - bywało więcej trafień i tu nie ma dyskusji, to fakty
A ja trafiłem realnie i na stronie tylko tu jedna liczbę inna dałem która weszła tu i tu 4/5 05.01.2013 14:00 gdzie typowałem o godz. 00:04 13,23,43,53,63, tutaj tylko na stronie 05.02.13 22:15 typowałem o godz. 21:58 12,01,33,75,20 i 20.03.13 14:00 typowałem o godz. 15:45 a i realnie i na stronie 24.03.13 22:15 typowałem o godz. 21:28 22,42,48,55,78. Gram liczbami z przed 4 lat !!!
Dwa razy blisko byłem 5/5 w historii wysyłając niestety zabrakło zawsze jednej liczby dlaczego ja się pytam co ?
a ja ostatnio na stronie raz zapomniałem wpisać i wtedy mi wyszło 1/1 2/2 3/3
5/5 to juz nie jest tak łatwo
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 540 000 zł
najbardziej to chyba 3/3 wychodzi zeby byc do przodu
10 razy trafiłaś ale jak realnie czy na kartce obie tak napisałaś ?
10 razy trafiłaś ale jak realnie czy na kartce sobie tak napisałaś ?
Ania, pewnie piłki w maszynie wymienili na nowe
Realnie ?
Na jakie niby ?
moze i wymienili, kto to wie, tylko zawęzony krąg wtajemniczonych
no chyba co jakiś czas wymieniają jak się wypaczą od tego kulania po bębnie
Ania,
to nie tak /- wygrywam jak Wy, czyli zero/
Poszczególne osoby /czasem/ są na jakimś tam plusie, to się zdarza...
Jednak bez spektakularnego trafienia - naprawdę dużej kasy,
w długoterminowym graniu - na plusie z bezpośredniej gry - są tylko i jedynie towarzysze z totalizatora i ministerstwa finansów, to fakty
to nie tak /- wygrywam jak Wy, czyli zero/
Poszczególne osoby /czasem/ są na jakimś tam plusie, to się zdarza...
Jednak bez spektakularnego trafienia - naprawdę dużej kasy,
w długoterminowym graniu - na plusie z bezpośredniej gry - są tylko i jedynie towarzysze z totalizatora i ministerstwa finansów, to fakty
Ale w trójki chyba też widzę się się opłaca grać co może nawet lepiej niż na te piątki co ?
rafalski i właśnie po to są mapki , nie wymienili z wczorajszego losowania o 14 powtórzyło się 6 liczb , zobacz w mapkach na zakresie 1-80
Po co są te mapy co ?
no tak ale od jakichś 2 tygodni trochę inne chodzą
Ale ja zauważyłem że jak ludzie obstawiają ciągle te same np piątki to kiedyś one wpadną prawda ?
krzyś w trójki łatwiej trafić, jak weźmiesz stawkę 10* to jesteś przy jednym trafieniu na 10 losowań 290 do przodu
O proszę 5/5 trafiło 28 osób ale to jest w skali kraju tak ?
krzysztof c mapy i narzędzia są do sprawdzania jakie liczby wpadły , można z nich kożystać na wiele sposobów jakie ci do głowy wpadną by wykorzystać już byłe losowania
Ale wtedy trzeb zapłacić więcej ho ho !!!
jak bym grał w tróję którą sobie obstawiłem a nie wysłałem to miałbym ją 2 razy na 20 losowaniach. No ale cóż na 5 się uparłem
Ale wtedy trzeba zapłacić więcej ho ho !!! Ja jeszcze mam swoją piątkę na 6 losowań !!!
No grających wiem.
Za 3/3 jest 54 zł nie są to kokosy jakieś drogie państwo !!!
no to jest ten ból trzeba 250 zeta dac na te 10 losowań. na sucho się łatwo gra, gorzej jak trzeba kaskę postawić
54 zeta, to zobacz jaka smieszna jest wygrana na czwórki, a tu juz nie jest tak łatwo
chociaż ze 150 -200 powinno być
Ja na razie poczekam z mim kuponem aż się skończy wtedy pomyśle co zrobić !!! Ale dam na 3 liczby na stawkę 4 o i jak wpadnie będzie 206 zł do przodu jak się nie mylę tak ?
greg
powiem szczerze - tak chapiesz, że - imo - wypadałoby jakieś i teesowi
powiem szczerze - tak chapiesz, że - imo - wypadałoby jakieś i teesowi
krzysztof c...a jaki lubisz podkreślić 3/3..5/5..7/7 i które najszybcie sściąga kasa..ty tak 10/10..
Ja na razie poczekam z moim kuponem aż się skończy wtedy pomyśle co zrobić !!! Ale dam na 3 liczby na stawkę 4 o i jak wpadnie będzie 206 zł do przodu jak się nie mylę tak ?
216 - postawiona kasa
Ale co ? Ja gram realnie przeważnie na 5 skreśleń i poluje od dawna na 5/5 !!! Czy tak dużo wymagam ?
czyli 206 zgadza się