Wpisy 1 468 684 – 1 468 783
27 marca 2013 13:05 → 27 marca 2013 13:52, 100 wpisów
ulala to fajny pomysł z tą ja też sobie zrobię przerwę w pracy do losowanka
Lila
jeśli jeszcze się z kimś dzisiaj nie witałam to naprawiam błąd
Lila
jeśli jeszcze się z kimś dzisiaj nie witałam to naprawiam błąd
Lila , w wawie też leży i się nie chwale a emeryt jutro jedzie na narty
medea...zawsze po obiedzie pije kawę
Dopiero były święta i już następne
Dopiero były święta i już następne
Jackwar lubie dobre żarty ale tym razem zadowolę się wynikami z 27.03.2013 jak jesteś taki bystrzak to wstaw się u Pasko moze naprawi awarię
ksenia tutaj chyba na bieżąco nie ma wyników z keno tak jak to jest na monitorach w punktach gry trzeba odczekać
ksenia spoko , tu są wyniki dopiero jak totek poda , nie ma pasko bezpośredniego dostępu do ich wyników .
Lila , emeryt jedzie ale nie sam
znajomi wracają z Wietnamu bo im się ryż znudził i jadą razem nie siedzą w chałupie na ddd tylko włóczą się po świecie , globalne ocieplenie powodując
znajomi wracają z Wietnamu bo im się ryż znudził i jadą razem nie siedzą w chałupie na ddd tylko włóczą się po świecie , globalne ocieplenie powodując
Bry, tak sobie przeglądam i nie mogę znaleźć. Wygrał ktoś kiedyś 1 stopień jokera ?
rafalski38: tak: http://www.multipasko.pl/wysokie-wygrane/gra-2429.html
rafalski , na multipasko to nie ale ostatnio to chyba trafione było na placu trzech krzyży w wawie , obok instytutu głuchoniemych
Tak apropo, to jutro rocznica ostatniej głównej wygranej w Jokera
trafić to to chyba cud boski, dziwię się, że ludziska w to grają
ten zafajdany hiszpan zawiódł na całej linii, choć medea cos wyszarpała
Januszku...na pewno na początku...będzie czegoś brakować
tak do miesiąca ..a potem będzie git
tak do miesiąca ..a potem będzie git
Ale muszę przyznać Ci pasko, że ten twój portal to fajny jest. Facebook się nie umywa
lila-myślałem że ma dziś imieniny a okazało się że to Lidii dziś miałem już życzenia pisać
ostatnio byl komunikat na terminalach lotto ze lotto plus w tej samej kol w carfur w krakowie wyskoczyl po dwóch miesiacach dziwne ja tam trafilem 5z plusem
Dzięki kamraci, ja stawiam drugą kolejkę