Wpisy 1 468 484 – 1 468 583
27 marca 2013 10:12 → 27 marca 2013 11:09, 100 wpisów
a z tokyo nie ma znaków polskich ino ^*# domki i kreski
to jak kolektorka odczytała liczby
po hinsku chyba
to jak kolektorka odczytała liczby
po hinsku chyba
a co myślicie o
40,77,20,21,25 ?
Źe będą sie powtarzać ?
40,77,20,21,25 ?
Źe będą sie powtarzać ?
jackwar
to może na wieczorne losowanie, bo jola popołudniu w pracy
to może na wieczorne losowanie, bo jola popołudniu w pracy
robalku
mirek krzyż xl od 9.04 i będzie w dwóch kolorach zielony i liliowy
no no
drapku .... a tak mysle
64 zeta i wszystkie zdrapki
mam po 1 sztuce
64 zeta i wszystkie zdrapki
mam po 1 sztuce
drapek
tak sobie - Ty powinieneś /chyba/ tylko drapać
nara tymcza
poowwwwooooo
tak sobie - Ty powinieneś /chyba/ tylko drapać
nara tymcza
poowwwwooooo
drapek ja z chęcią mogę i na wieczorne tylko niech poda rozmiar i niech nie oszukuje a według ciebie na oko ile ma ?
lili....dawaj na mp ....juz czas
drapek okej
jackwar .... nie da sie objąć ręką to 8semka
spadam , bawcie się grzecznie , tylko nie małym bo mały to łobuz i może was opluć .
narka jackwar
wasyl jeszcze może srebro/złoto
r36 ja jestem lekko zachłanny i chciałbym choć z 8/9 czy 6/6 w mm trafić, a wiesz że takich wygranych w drapkach nie ma za często
r36 ja jestem lekko zachłanny i chciałbym choć z 8/9 czy 6/6 w mm trafić, a wiesz że takich wygranych w drapkach nie ma za często
joker 26
a w mini
ma kto jakie pomysły
ma kto jakie pomysły
gratulacje
dzięki; już wczoraj czułem tą 50kę w kasie, ale zamiast zarobić straciłem 5zł(na 3kasy 1x10zł), ale dziś za pierwszym razem się udało
wiesiek na forumlotto są drapacze co i kilkadziesiąt, a nawet set zł naraz tracą
drapek
miałem 20 drapek z nowej paczki kończynki i w jednej było 3zł a reszta po złotówce.20 po kolie wziołem
miałem 20 drapek z nowej paczki kończynki i w jednej było 3zł a reszta po złotówce.20 po kolie wziołem
moja druga 9/9 na dziś 1,2,3,4,9,10,57,71,72; myślę że nadchodzi kilka los. gdzie przedział 1-10 da min. 3-4liczby w los.
tylko że pierwszych 10 juz nie było a mówiła że nie wie co tam było bo ona nie otwierała paczki
mówisz lotek
mówisz lotek
jakos ta niebieskawa jest lepsza niz pomaranczowa każda wygrana
po świętach jak zakończą sprzedaż niektórych zdrapek zrobię nowy ranking
wiesiek po 5 juz nie kupuje bo zostału same zlodziejskie zdrapki nie licząc tej niebieskiej pensji,,ale wiesz skad mam wiedzieć ze główne wygrane nie leza w smietnikach wiec szkoda kasy na nie
5zł to drogo, ale zostało ok. 10zdrapek tej kasy i nawet 20zł nie było- więc 50zł było prawie pewne..
wiesiek w lotku oprócz drobnicy są jeszcze 40,80,500,1000 i główne/ niewiele drapek ma takie wygrane- może jeszcze amorek jest dobry- ale tam chyba tylko 2gł wygrane są
wiesiek w lotku oprócz drobnicy są jeszcze 40,80,500,1000 i główne/ niewiele drapek ma takie wygrane- może jeszcze amorek jest dobry- ale tam chyba tylko 2gł wygrane są
drapek ale 50 zł nie ma w kazdej zdrapce kasa na zycie chyba co ?
triset a po co niebieską pensję drapiesz? 3gł były już na niebieskie, prawdopodobnie jest jeszcze jedna na niebieskiej a pozostałe cztery na różowej
triset w co drugiej - ale w przeciwieństwie do pensji jest gwarantowane
drapek miałem 1 niebieska i 10 zł tylko ja wziołem ze wzgledu ze nie było bordowej juz nie biore
ja 2x miałem taśmę zdrapmana raz 10szt, a raz chyba 12 i w obu przypadkach po 50 miałem
Drapek to chyba Ty podawales kiedys liczby w keno,na które warto grać?przypomnij
drapek a ciekawe ile wydrapał ten co znowu cała paczke nieb pensji kupił na forum lotto 110zł
dzięki
tczewianko ale musisz sprawdzić czy te liczby "chodzą", bo ja rzadko teraz gram w keno ale dobre parki to 9,19/ 35,65 i 10,11- to od gracza co gra na stawki
na tym forum jest jakaś laska z krosna co się jej krzyżówki pomarańczowe nie widzą - jak kiedyś tam będę porazglądam się za tą ...drapaczką
ja na orange krzyzowkach miałem 2 x 3 zł 1 x 10 i to na 3 tygodnie drapania
jezeli dodrukowują do danej edycji zdrapki,a wygranej glownej juz nie ma w starej zdrapce, to nie warto chyba grac w te nowe???
a to oni na raz nie maja all wydrukowanych ?? że na połowy dzielą czyli polowa na magazynie lezy połowa do żb to wiem ale jeśli na 10mln losów nawet połowy nie ma wydrukowanych to przestaje kupować zdrapki bo szanse są gorsze nic 6/6
zdrapeczku chodzi mi o to ze np.krzyzowka 227 jest do wygrania 40 tys, a dodrukowali pomaranczowa, to jakie wygrane sa na pomaranczowej krzyz.
jandzia nie ma czegoś takiego jak dodruk - przynajmniej ja nic o tym nie wiem- są nowe edycje- które są dzielone na transze
np. bieżaca ex pensja jest w dwóch kolorach- niebieski i różowy - i w niebieskiej były 3gł. wygrane a w różowej 0 i w MOJEJ OCENIE podział głownych wygranych jest taki 4 na niebieskiej i 4 na różowej - a czas pokaże jak jest naprawdę; w krzyż. po 3zł też powinnno być 5gł na zielonej i 5 na pomarańczowej
np. bieżaca ex pensja jest w dwóch kolorach- niebieski i różowy - i w niebieskiej były 3gł. wygrane a w różowej 0 i w MOJEJ OCENIE podział głownych wygranych jest taki 4 na niebieskiej i 4 na różowej - a czas pokaże jak jest naprawdę; w krzyż. po 3zł też powinnno być 5gł na zielonej i 5 na pomarańczowej
ja kupilam krzyz.xl ktorej przedtem nie było, taką ciemno niebieska, ciekawe co jest na niej do wygrania, bo nigdzie nie wspominają o niebieskiej k.xl
jandzia nie kupuj xl - to jeszcze stara edycja, od 9.04 będzie nowa edycja
no chyba tych starych zdrapek juz nie bede kupowac, co co rusz w innym kolorze i licho wie o co chodzi
ts miesza tymi kolorami i robi co poniektórych w bambuko- to fakt