Wpisy 1 468 246 – 1 468 345
27 marca 2013 07:09 → 27 marca 2013 08:43, 100 wpisów
ulala nie robię , a tak naprawdę to jestem w związku przez ostatnie 3 lata tylko na telefon , ostatni raz widziałem się z moją przyszłą , nie doszłą w lipcu
ulala , franek ma dobre przemyślenia , przeważnie jak puszcza bąki , wtedy atmosfera mu się zagęszcza i pisze ładnie i składnie ,
ulala wiesz , swoje lata już mam i swoje przeżyłem
patrzę na niektóre babeczki jak bym miał 18 lat lecz zaraz przychodzą mi dogłowy moja doświadczenia życiowe i mówią nie , dla godziny przyjemności życie tracić ?
patrzę na niektóre babeczki jak bym miał 18 lat lecz zaraz przychodzą mi dogłowy moja doświadczenia życiowe i mówią nie , dla godziny przyjemności życie tracić ?
jackwar...Święta racja
......ale jak następuje....zespolenie myśli i duszy.... wtedy zmysły biorą górę
......ale jak następuje....zespolenie myśli i duszy.... wtedy zmysły biorą górę
i tu masz rację , lecz luba daleko a jeszcze rozwód w toku , więc nic poważnego nie było
jackwar...przy zespoleniu duszy i myśli
....czas nas nie rozgranicza....to się po prostu czuje
....czas nas nie rozgranicza....to się po prostu czuje
onek wszystko robi by jej nie dać rozwodu , ma kase to wymyśla , adwokat zadowolony bo też ma kase i się ciągnie już z 5 rok będzie
jackwar...tak naprawdę to wina zawsze leży bo dwóch stronach...w większości......kiedyś byłam straszna przeciwniczka rozwodów
....ale dziś inaczej już do tego podchodzę.
....ale dziś inaczej już do tego podchodzę.
ulala , ja już mam to za sobą i też byłem przeciwnikiem , wiem że nie jestem bez winy choć rozwód mam z winy żony , była jedna sprawa z wyrokiem lecz nie żyliśmy ze sobą do sprawy 10 lat . mi nie zależało a ona w końcu zachciała .
jackwar...ale dziś rozmawiamy życiowo
.....to tak jak spowiedż hee
smacznego
.....to tak jak spowiedż hee
smacznego
.....ale życie trwa jednak bardzo krótko
....coraz bardziej to doswiadczam
....coraz bardziej to doswiadczam
jackwar....i dobrze...bo rozmowa treściwa rozmowa w pewnym stopniu leczu
ulala , życie trwa krótko , lata lecą
trzeba się pogodzić z porażkami i bólem
Ja jeszcze mam rodziców ale już wiekowych
szczególnie mama i nie mogę sobie wyobrazić by jej zabrakło .
trzeba się pogodzić z porażkami i bólem
Ja jeszcze mam rodziców ale już wiekowych
szczególnie mama i nie mogę sobie wyobrazić by jej zabrakło .
jackwar...z wszystkim w życiu musimy się pogodzić
.....tez sobie zadaje pytanie czy każe cierpienie ma sens.....
.....tez sobie zadaje pytanie czy każe cierpienie ma sens.....
---Dzień dobry---
--------------------------------------
Wczorajsze losowanie Lotto było ...WYJĄTKOWE.
Zostało wylosowanych aż ...6 liczb pierwszych.. .
Liczby były losowane 6 z 15, czyli wszystkich możliwych kombinacji było TYLKO.... 5 005./Chyba nigdy w historii Totalizatora nie było takiego losowania/.
--------------------------------------
Wczorajsze losowanie Lotto było ...WYJĄTKOWE.
Zostało wylosowanych aż ...6 liczb pierwszych.. .
Liczby były losowane 6 z 15, czyli wszystkich możliwych kombinacji było TYLKO.... 5 005./Chyba nigdy w historii Totalizatora nie było takiego losowania/.
Witam serdecznie w znacznie lepszym humorze
5/10 oraz 4/10 zainwestowane, dołożyłam 8 złotych i próbuję łapać koniunkturę na moje ulubione cyferki póki jest szansa
5/10 oraz 4/10 zainwestowane, dołożyłam 8 złotych i próbuję łapać koniunkturę na moje ulubione cyferki póki jest szansa
Ulala.. .
................................
................................
Jackwar.. .
.........................................
dzień dobry
Medusia
Ty defraudantko I, że - wczoraj ? - aż tyloma zakładami
Medusia
Ty defraudantko I, że - wczoraj ? - aż tyloma zakładami
medusia a te 7/10 to skąd , a o koleżance zapomniałas???
oczywiście
oczywiście
Cześć dziewczyny,dzień dobry panom
jackwar chwal sie... u mnie w mini całe g...
tczewianka witaj a ty co upolowałaś???
Medea
tczewianka
tczewianka , powinno być tak
cześć dziewczyny , cześć chłopaki , jak tam ptaki
tczewianka , powinno być tak
cześć dziewczyny , cześć chłopaki , jak tam ptaki
Islandorko a ja 3/5 i 3/6
robala..zobacz medusia jak ładnie ma 7/10..
jai znikam..
jai znikam..
islandorka , wczoraj klęska wieczorem ale grałem ostrożnie , jeden zakład mm , jeden lotto z + i dwa mini
ulsa..
wędrowca
'o wyższości liczb pierwszych nad drugimi' i 'największe szanse' - takie tematy są na forum...
szóstki z takich zbiorów były trzy razy, oprócz wczoraj - - 07.04.1990 i 08.03.1986
'o wyższości liczb pierwszych nad drugimi' i 'największe szanse' - takie tematy są na forum...
szóstki z takich zbiorów były trzy razy, oprócz wczoraj - - 07.04.1990 i 08.03.1986
Cd. 5 005 x 3pln = 15 015 pln
------------------------------------------------
Tyle wczoraj tylko trzeba było wydać, aby trafić 6 w Lotto.
14 000 000 x 3 = około 42 000 000 pln trzeba wydać, aby trafić ZAWSZE szostkę.. .
............................................
------------------------------------------------
Tyle wczoraj tylko trzeba było wydać, aby trafić 6 w Lotto.
14 000 000 x 3 = około 42 000 000 pln trzeba wydać, aby trafić ZAWSZE szostkę.. .
............................................
Robal.. .
.....................................
.....................................
ulala
medusia - spoko bez - %
krzysiuniu
To tak,jak ja masz wynik - ...
jesteśmy w większości
medusia - spoko bez - %
krzysiuniu
To tak,jak ja masz wynik - ...
jesteśmy w większości
Wszystkich jeszcze nie przywitanych
jakwar Tę przyjemność musiałam sobie zostawić na później, bo pan dopiero odpalał maszynę i tylko ledwo udało mi się dziś zapodać zakłady na 14-stą i nie spóźnić do pracy
islandorka to niestety był po prostu fuks i ośli upór w graniu na śpiochy i uzupełnienia plusa no i pewna przekora. Bo wśród śpiochów jest wiele moich ulubionych i to lubiących razem łazić a że z arkusza wychodziło po ostatnich trzech losowaniach trend na piony to po wczorajszej 4/5 o 14-stej tak mnie naszło, że TS wykręci numer i puści znowu ciągi poziome, nie wspominając o pewnej takiej nieśmiałości pierszej dziesiątki od prawie miesiąca. Jednym słowem fuks
jakwar Tę przyjemność musiałam sobie zostawić na później, bo pan dopiero odpalał maszynę i tylko ledwo udało mi się dziś zapodać zakłady na 14-stą i nie spóźnić do pracy
islandorka to niestety był po prostu fuks i ośli upór w graniu na śpiochy i uzupełnienia plusa no i pewna przekora. Bo wśród śpiochów jest wiele moich ulubionych i to lubiących razem łazić a że z arkusza wychodziło po ostatnich trzech losowaniach trend na piony to po wczorajszej 4/5 o 14-stej tak mnie naszło, że TS wykręci numer i puści znowu ciągi poziome, nie wspominając o pewnej takiej nieśmiałości pierszej dziesiątki od prawie miesiąca. Jednym słowem fuks
ulcia dawaj sen Wędrusiowi
Wędruś!!! ja dzis zablądziłam do domu...szłam polną drogą niby znana i wyszłam nie wiem gdzie , najpierw kobieta nie wiedziała gdzie moja miejscowość potem jacyś ludzie niby mi pokazywali droge ale tam nic nie było i nie było czym wrócic...
Wędruś!!! ja dzis zablądziłam do domu...szłam polną drogą niby znana i wyszłam nie wiem gdzie , najpierw kobieta nie wiedziała gdzie moja miejscowość potem jacyś ludzie niby mi pokazywali droge ale tam nic nie było i nie było czym wrócic...
medusia jak zdązysz coś zapodać po 14 to poprosze bo ruszam o 15...w tamtą strone...
greg gdzieś był jak cie nie było...
a dlaczego mniej ? dlaczego taka różnica ? może na to pytanie odpowie Nam dziś
kolega angierski
kolega angierski
Islandorka.. .
......................................
......................................
islandorka
23,63,46,9,14,39,19,1,80 ale mam też taki męczące przekonanie, że wejdzie coś z tych 3,50,67,68,69,70,72,4,41
Wyszło mi trochę zakładów bo jak 41 to 44/ jak 39 to 23 itp. wahania.
Poza tym wczoraj na arkuszu królowały ciągi poziome a jest kilka pionowych piątek całkowicie lub prawie całkowicie nieaktywnych czyli może być 4/5 albo i 5/5 jeśli się będzie na nie polować. Najbardziej podejrzane są
2,18,34,50,66
8,24,40,56,72
14,30,46,62,78 to mój faworyt
16,32,48,64,80
23,63,46,9,14,39,19,1,80 ale mam też taki męczące przekonanie, że wejdzie coś z tych 3,50,67,68,69,70,72,4,41
Wyszło mi trochę zakładów bo jak 41 to 44/ jak 39 to 23 itp. wahania.
Poza tym wczoraj na arkuszu królowały ciągi poziome a jest kilka pionowych piątek całkowicie lub prawie całkowicie nieaktywnych czyli może być 4/5 albo i 5/5 jeśli się będzie na nie polować. Najbardziej podejrzane są
2,18,34,50,66
8,24,40,56,72
14,30,46,62,78 to mój faworyt
16,32,48,64,80
że 'wyjątkowe losowanie, bo w lotto wyturlało się 6 liczb z liczb pierwszych" od - 1468269
- wędrowca -
spokojnie - zacytuję Ci kawałek mojego ulubionego, /jednego z ulubionych, stąd/ autorów -
>>Nie wymiewam,nie to jest moim zamiarem. <<
- wędrowca -
spokojnie - zacytuję Ci kawałek mojego ulubionego, /jednego z ulubionych, stąd/ autorów -
>>Nie wymiewam,nie to jest moim zamiarem. <<
-1. Może być.. .
Czas na....
----------------------------------------------
Czas na....
----------------------------------------------
angierski to sen...czekam aż wędruś przłoży na cyferki...
Wędruś wyżej podałam sen poprosze o cyferke !!!
islandorka liczby azteckie które przedwczoraj dały 4/7 to na dziś 9,14,63,46,23
Islandorka.. .
Własnie myślę nad Twoim ...snem.. .
Własnie myślę nad Twoim ...snem.. .
medusia dzieki
greg a dla mnie???
greg a dla mnie???
Wędruś dzięki, ulcia masz sen?
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=1022&page=1
O wyzszoci liczb drugich nad liczbami pierwszymi.
...
Całość jest bardziej o MM, a nie o lotto, ale 'biorąc' drobne poprawki...
>> Przypominam liczby pierwsze ze strony pierwszej w watku ,,Najwieksze szanse,,
Liczby pierwsza....22 liczby
2,3,5,7,11,13,17,19,23,29,31,37,41,43,47,53,59,61,67,71,73,79
Liczby drugie.........22 liczby
1,4 ,6 ,8 ,12 ,14 18,24,30,32,38,42,44,48,54,60,62,68,72,74,80
Ostatnie 4 losowania,w liczbach pierwszych padlo
8 5 3 3 liczby pierwsze
6 8 7 5 liczby drugie
Jak widac wczoraj liczb drugich padlo 5 a liczb pierwszych tylko3.
W liczbach drugich takze pada po 8,lecz wówczas liczb pierwszych bylo tylko 5.
Natomiast kiedy liczb pierwszych bylo 8,liczby drugie ,,obronily sie,, i bylo ich 6.
Nie wymiewam,nie to jest moim zamiarem.
NIE MA liczb które na przestrzeni dlugiego czasu beda czeciej losowane. <<<
zostawiam
O wyzszoci liczb drugich nad liczbami pierwszymi.
...
Całość jest bardziej o MM, a nie o lotto, ale 'biorąc' drobne poprawki...
>> Przypominam liczby pierwsze ze strony pierwszej w watku ,,Najwieksze szanse,,
Liczby pierwsza....22 liczby
2,3,5,7,11,13,17,19,23,29,31,37,41,43,47,53,59,61,67,71,73,79
Liczby drugie.........22 liczby
1,4 ,6 ,8 ,12 ,14 18,24,30,32,38,42,44,48,54,60,62,68,72,74,80
Ostatnie 4 losowania,w liczbach pierwszych padlo
8 5 3 3 liczby pierwsze
6 8 7 5 liczby drugie
Jak widac wczoraj liczb drugich padlo 5 a liczb pierwszych tylko3.
W liczbach drugich takze pada po 8,lecz wówczas liczb pierwszych bylo tylko 5.
Natomiast kiedy liczb pierwszych bylo 8,liczby drugie ,,obronily sie,, i bylo ich 6.
Nie wymiewam,nie to jest moim zamiarem.
NIE MA liczb które na przestrzeni dlugiego czasu beda czeciej losowane. <<<
zostawiam
medusia ale ty mi dajesz na 14??? bo ja chciałam na 22...
medea ja dzisiaj wysyłam twoje zestawienia /barana i wodnika/i urodzonych w poniedziałek dziesiątke.
Uwaga-ostrzeżenie.Kto zamiaruje pobrać kredyt z parabanku,nie radzę,to są oszuści i naciągacze-system argentyński.Wyciągają pieniądze od ludzi,obiecując kredyty nie do realizacji.Najwięksi oszuści: Prestige Money Sp.z o.o. PKF "Skarbiec"
islandorka
Źle Cię zrozumiałam. Liczby azteckie są na cały dzień więc jak nie wejdą o 14-stej to o 22 mają ostatnią szansę a te piątki oraz drugi zestaw podpowiada mi intuicja a ta miewa jak wiadomo poślizgi. Niemniej po 14-stej postaram się wrzucić to co wymodzę z analizy arkusza
Źle Cię zrozumiałam. Liczby azteckie są na cały dzień więc jak nie wejdą o 14-stej to o 22 mają ostatnią szansę a te piątki oraz drugi zestaw podpowiada mi intuicja a ta miewa jak wiadomo poślizgi. Niemniej po 14-stej postaram się wrzucić to co wymodzę z analizy arkusza
medusia
dina53 miło poznać
Trzymam kciuki. Dzisiaj jest dzień Bliźniąt i Wodników a położenie księżyca korzystne dla tych znaków zaczęło się wczoraj późnym wieczorem. A ze ja Bliźniak
Trzymam kciuki. Dzisiaj jest dzień Bliźniąt i Wodników a położenie księżyca korzystne dla tych znaków zaczęło się wczoraj późnym wieczorem. A ze ja Bliźniak
medusia a masz pod ręką cyferki dla wodnika
Zresztą wczoraj liczby Bliźniąt i Wodników na moim profilu to 6,24,31,9,15,29 czyli 5/6 było
islandorka jak widać powyżej Wodnik 9,15,29 jeśli się powtórzą. Dzisiejszy dzień to 1 więc idąc tropem numerologii 8,14,28 lub 10,16,30
medea76
dzięki
racja, racja, racja
dla Wodników rozpoczęło się wczoraj wieczorem
u mnie u buków
dzięki
racja, racja, racja
dla Wodników rozpoczęło się wczoraj wieczorem
u mnie u buków
medea ja często wysyłam twoje liczby barana to jak pewniaczek ale jestem wodnikiem /masz noska do liczb /nie dziękuje żeby nie zapeszyc.
Islandorka.. .
Prawdopodobnie będzie to liczba....29.
.......................................
Prawdopodobnie będzie to liczba....29.
.......................................
Wedrula
greg to przynajmniej masz na świeta...
ide na
Robal_36 no takich rozkladow nie jest tak duzo jesli chcemy trafic 8/22 liczb