Wpisy 146 700 – 146 799
16 sierpnia 2010 21:49 → 16 sierpnia 2010 23:38, 100 wpisów
Przez nawałnicę nie chce mi wkleić główki.
Tajemniczy: nie podaje się linka do obrazka, tylko klika się w sam obrazek lub pisze {{ szampan }} (bez spacji po nawiasach)
na którym dzisiaj hause?

Pasko, dzięki.

Hose, to będzie mój przełomowy wpis! uwaga!
Witam ponownie.
Dla tych co nie znają tej strony;
www.gdziejestburza.pl/
Dla tych co nie znają tej strony; www.gdziejestburza.pl/
...

tadam!!!

i nic się nie stało

to ile trzeba mieć wpisów?

e to piernicze

wedkowce netowy nie bardzo stronka gdzies jest burza to troche zle mapa a lepiej stronka http://www.pogodynka.pl/safir.html
jak zwykle
Panie Paśko witam serdecznie. nie mieliśmy jeszcze okazji zamienic słowa..
Panie Paśko witam serdecznie. nie mieliśmy jeszcze okazji zamienic słowa..po nocy lub jutro burza do wschodni lubelskie a u nas bylo strasznie pogoda mocno wiatr i burza jak grzmota
puściłem, i oby coś dzisiaj wpadło..;]
moje cyferki na 22.15:
8,39,45,53,62.
6,7,21,56,67.
6,7,21,30,56,62,67,78.
1,11,12,37,39,45,53,72.
Możliwe jest jeszcze coś takiego:
12,22,32,52,62,72.
Powodzenia, pomyślne wiatry za oknem, więc i może "losowanie" będzie pomyślne

8,39,45,53,62.
6,7,21,56,67.
6,7,21,30,56,62,67,78.
1,11,12,37,39,45,53,72.
Możliwe jest jeszcze coś takiego:
12,22,32,52,62,72.
Powodzenia, pomyślne wiatry za oknem, więc i może "losowanie" będzie pomyślne

Według map radarowych burza jest już nad Warszawą. Może ktoś to potwierdzić???
lipa;/
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 02,14,16,21,26,33,35,37,39,42,43,48,50,55,57,59,65,69,75,78 - Plusem jest liczba: 39
Użytkownik Pasko dopisał wyniki Jokera. Wylosowany Joker to: 10, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 2,4,31,36
no i co , wygrałeś coś?
Ej joł. A ja mam takie pytanie. Jeżeli bym trafił dzisiaj 6 w lotto i na wygrywającym kuponie, na odwrocie napisałbym adres imię i nazwisko, to czy gdybym zgubił taki kupon a znalazca by z nim poszedł po wygraną i sprawdzający go ludzie by zobaczyli mój podpis z tyłu to czy by nie wydali nagrody znalazcy i by mi zwrócili kupon i czy taki kupon by był ważny z podpisem na odwrocie
gorwil - to tak jakby napisać na banknocie 100zł swoje dane osobowe
a ja znów 3/4 heheh
Banknot wówczas nie traci ważności a znalazca ma dane do zwrotu znalezionego
A jak odbierze nagrodę za twój kupon to możesz go pozwać o to że nie zwrócił twojej własności
kupon jest na okaziciela - tak jak banknot - kto ma go w ręce - ten jest właścicielem
Nie ale jeżeli by odebrał to TS mialby jego dane a co za tym idzie również policje
wiedzialem ze 55 z 57 wpadnie i 14 48 75 50 39 55 ***a ale ja głupi bym miał 8/8 ***a ***a
TS'a nie obchodzi co jest napisane długopisem na kuponie
przeczytaj regulamin - tez wolalbym zeby kupony byly imienne 
przeczytaj regulamin - tez wolalbym zeby kupony byly imienne 
a już przeglądałem jakieś artykuły prawne i tam było napisane że rzeczy znalezione nie stają się własnością znalazcy i ma obowiązek zanieść znalezisko na policję i do wypłaty 10 czy 15 procent znaleźnego
10%, tak samo jak z wykopaliskami
ale uwierz mi - jak trafisz 6/6 w lotto to nie zgubisz swojego kuponu uwierz 

no niby tak ale np będę szedł do TS i przed wejściem jakieś dresy mnie skopią i zabiorą kupon
kruca, chciałem diamencik;/
i jak bym miał podpisane to sąd miałby motyw by uwzględnić moją reklamację

no jezeli idzie sie z transparentem "mam w kieszeni 6 w lotto" przez pół miasta to mysle ze mogloby sie tak stac

Ja czasami się obawiam że TS podstawia tam po swoją firmą swoich ludzi i jak wchodzisz to oni już na ciebie czekają wprawdzie nie znają dnia ani godziny przyjścia ale zawsze czuwają by zabrać kupon-taka teoria spiskowa

ale zdażyła się taka sytuacja, ze dziadek grał te same liczby ileś tam lat. i zgubił kupon. odebrał nagrodę sądowo. jakoś tak to było.
Ale i tak dlatego bym to napisał zwykłym długopisem wyżej i niżej długopisem widocznym tylko pod UV

az w koncu by nic na tym kuponie nie bylo widac
juz widze mine pracownika TS jak patrzy na ten pomazany kupon z kazdej mozliwej strony 
Mam nadzieję że TS nie niszczy zwycięzkich kuponów bo wtedy plan diabli biorą

no właśnie lepiej podpisywać tylko z drugiej strony gdzie nie ma tych kodów paskowych i zwycięskich liczb 

pewnie nie hehe - dlatego zabieraja - moze prezes tapetuje nimi swoj gabinet 

A z tym dziadkiem to było tak że gazeta którą czytał podała złe liczby chyba z zeszłego dnia i dziadzia to przeczytał i wywalił kupon, a potem pozwał gazetę do sądu
nie uważacie że 15.08 zmienili kulki?
majklasz czy to nie dziwne, ze w takim kraju - ponad 28 mln uprawnionych do grania nikt nie trafia 8/8 gdzie szanse to 1-ok 230000 ???????
no właśnie chyba nie, bo do 15 wpadały dane liczby z grupy.. a po 15 zaczęły się rozkręcać inne
ja się zatrudnię w TS, a potem Wam zdradzę tajemnicę podmiany kuleczek 

A czy ktoś wie dlaczego piłeczki nie wypadające w 4 ostatnich losowaniach - wypadają tylko zmieszane z tymi które padły w losowaniach 5 i 6 ???

{

może ktoś coś wygrał grubszego