Wpisy 146 387 – 146 486
15 sierpnia 2010 21:23 → 15 sierpnia 2010 23:59, 100 wpisów
i Winobrania

Nie wiem nie byłam jeszcze na spacerze w lesie ...
hej kathy dalej to samo piwo męczysz

widziałaś moja kocicę? w profilu jest zdjęcie
vento wydaje mi się,że w Polsce jako europejskim kraju gingers to nie nowość na półkach
ricardos
czy piłeś Red's jabłkowy, bo ja piłem i już nigdy tego świństwa nie wezmę do ust ,a w Polsce Redsa nie widziałem jak żyję 
czy piłeś Red's jabłkowy, bo ja piłem i już nigdy tego świństwa nie wezmę do ust ,a w Polsce Redsa nie widziałem jak żyję 
ventored'sa w kauflandzie można kupić
pfu---

jest już blisko losowania

Użytkownik Pasko dopisał wyniki Multi Multi - 01,02,04,11,12,18,23,24,26,28,43,45,47,53,56,59,69,72,76,77 - Plusem jest liczba: 01
Szóstka w lotto (14.08) padła w Łaziskach Górnych. Już raz tam padła szóstka (14.04.2007). 14 dzień miesiąca w sobotę jest tam chyba szczęśliwy (zbieg okoliczności czy może jednak coś innego).
u nas praktycznie w każdym sklepie z alkoholem dostanę Reddsa
Nawet dzisiaj jestem po dwóch malinowych;P
Nawet dzisiaj jestem po dwóch malinowych;PPIEPRZENIE BEZ SENSU TYPU DRUGI DZIEN Z NAMI I JUZ 7KA. AHAHAHHAHA PRZECIEZ TO USTAWIONE PRZEZ ADMINA LUDZIE OBUDZCIE SIE
SKOPIOWALEM WSZYTSKIE TYPOWANIA PRZED LOSOWANIEM I PANA MATIS 24 W NICH NIE MA ZOSTAL POP PROSTU DODANY PO LOSOWANIU
ADMIN SKANDAL
I CO TAKA CISZA ADMIN PRZEKRET SZANOWNY PASKO NIE WYSZEDL
I TAK TWIERDZE ZE POLOWA TYPUJACYCH CODZIENNIE JEST WIRTUALBNA
takie liczby to rzadkość..
Może jutro będzie to samo - ładne liczby
Może jutro będzie to samo - ładne liczby

wielkiksiąże jak ci coś nie pasuje to się nie odzywaj i zmień nick na wielkikret...
MYSLE ZE NIE BO SKOPIOWALEM WSZYSTKICH TYPUJACYCH PO 22GIEJ I MATISA TAM NIE MA Z TYMI TYPAMI SZANOWNY PASKO
PASKO powinieneś w ogóle nie reagować to tylko jakiś głupek co się nudzi i ma pretensje że nie może nic trafić w multi
Nick już zablokowany. Okazuje się, że to wciąż ta sama osoba, która za wszelką cenę chce szkodzić stronie na forum i chacie, występowała już do tej pory pod około 30 nickami. Albo konkurencja albo ktoś mi wyjątkowo nieżyczliwy. Pozdrawiam
dziękuję za poparcie ,ale tak to jest jak widzę jak ktoś kogoś oskarża o coś praktycznie bezpodstawnie-strasznie mnie to wkurza
Blokady nicków są jedyną skuteczną metodą. Zmiana IP co 5 minut to żaden obecnie problem. Pozdrawiam
friend---
ja myślę ,że ladne liczby już od dłuższego czasu występują
ja myślę ,że ladne liczby już od dłuższego czasu występują

ja zmykam ,życzę wszystkim wysokich wygranych
ja niestety rano wstaję do pracy po miesięcznym urlopie
i czas spać ...ale jeszcze typy i nynki...pozdrawiam 

ja niestety rano wstaję do pracy po miesięcznym urlopie
i czas spać ...ale jeszcze typy i nynki...pozdrawiam 

moze TS go wysłał z misją zniszczenia multipasko, bo boją się bankructwa przez nas haha
krysieńka> papa
krysieńka> papa

majklasz Ts powinien byc wdzięczny Pasko, bo sam takich opcji na stronie nie ma 

w kolejnej odsłonie "wielkiksiąże" przeobrazi się w "Daniel Wieleba"
ja dzisiaj 2/8 i 0/8

ja dzisiaj 2/8 i 0/8

nie no kathy zartuje przeciez
stronka jest genialna - na lotto.pl to nie bede mowil co jest - szkoda słow - wy tez macie jeszcze "już dzis do wygrania 3000000zł" ?
stronka jest genialna - na lotto.pl to nie bede mowil co jest - szkoda słow - wy tez macie jeszcze "już dzis do wygrania 3000000zł" ?

jakoś się nie chce?Ja tam zaraz zmykam wprost w objęcia Morfeusza.

OOO widzę, ze kathy dopiero śpiewać zaczyna....
No to
na ustach
w dłoni....ale ja to gdzieś słyszałem ,tylko nie wiem kto mi to zapodał .Kathy, może ty wiesz coś na ten temat ,co ??? 

nie to samo, dzisiaj redds jabłkowy bo gingersa nie było 
gdzie Ty teraz jesteś ,że pijesz gingersa