Wpisy 1 463 491 – 1 463 590
24 marca 2013 14:40 → 24 marca 2013 17:19, 100 wpisów
Na swieta dla prezesa Ts co by ci jajco w d...pie staneło pazerniaku
też sobie odbiorę to co mi zabrali teraz
Rybka>> a Ty z jadalnych?
Już od jakiegoś czasu smaka mam na smażoną ryba z frytkami
Już od jakiegoś czasu smaka mam na smażoną ryba z frytkami
Monet ja nie jadalna
2012-12-30 (07:04)
statusgreg
Data rejestracji: 2004-07-14
Ilość postów: 86
363
wpis nr 587 869
Witam masa pracy lecz czy wyeliminowac sie da te idiotyczne wpisy masa ludzi nie wchodzi na chat bo to dla nich dziecinada .
Zadaj pytanie na forum czemu ludzie nie uczestnicza w rozmowach?.
Tam tylko k....wa wyzwiska itp. ... gdzie normalne rozmowy tematy o lotto itp. ...
Twoja idea jest ok / wprowadz blokade stanowczo na slowa nieetyczne i eliminowac trzeba osoby wiesz jakie.
Data rejestracji: 2004-07-14
Ilość postów: 86
363
wpis nr 587 869
Witam masa pracy lecz czy wyeliminowac sie da te idiotyczne wpisy masa ludzi nie wchodzi na chat bo to dla nich dziecinada .
Zadaj pytanie na forum czemu ludzie nie uczestnicza w rozmowach?.
Tam tylko k....wa wyzwiska itp. ... gdzie normalne rozmowy tematy o lotto itp. ...
Twoja idea jest ok / wprowadz blokade stanowczo na slowa nieetyczne i eliminowac trzeba osoby wiesz jakie.
miłej niedzieli
ktoza,zweryfikuj,swój tok myślenia,bo te, zdania masz nie poskładane,konkretnie co tobie chodzi -moralisto
ktoza,piszesz:cytat"masa ludzi nie wchodzi na czat"wpis nr 1463506
To ja ci odpowiem:Ta masa ludzi,jest bardzo wygodna nie czatują,liczb nie podają,nie dyskutują,tylko czekają,aż te kilkadziesiąt uczestników tej stronki podają liczby (gotowce)
Jak jest losowanie, to naraz jest ich kilkaset.Według mnie jest to ,nie w porządku.Piszesz,że używamy słów nie cenzuralnych,wiesz co to jest demokracja,men-mamy XXI wiek.
To ja ci odpowiem:Ta masa ludzi,jest bardzo wygodna nie czatują,liczb nie podają,nie dyskutują,tylko czekają,aż te kilkadziesiąt uczestników tej stronki podają liczby (gotowce)
Jak jest losowanie, to naraz jest ich kilkaset.Według mnie jest to ,nie w porządku.Piszesz,że używamy słów nie cenzuralnych,wiesz co to jest demokracja,men-mamy XXI wiek.
2013-01-22 (18:50)
statusPasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 3245
ADMIN
1
wpis nr 595 512
Spróbuję przywrócić chat z nieco ostrzejszymi zasadami. Przede wszystkim chat nie może służyć do wyzywa się lub jakichkolwiek innych agresywnych zachowań.
Czasami można się po kłócić czy wejść w mocniejszą wymianę przeciwnych opinii na jakiś temat, ale granice są. Gdy zobaczę że ktoś emanuje negatywną energią, drwi sobie, dąży do kłótni czy w inny sposób negatywnie oddziałuje na chat będzie blokowany.
Po blokadzie można pisać do mnie prywatne e-maile z wyjaśnieniami, które mogą przyczynić się do odblokowania lub nie.
Osoba może stracić prawo do wypowiadania się na chacie z zachowaniem pozostałych praw do typowania, komentowania artykułów, pisania w profilach innych osób czy też na forum. Mogę również nałożyć blokadę pełną na całe konto.
Na chacie można pisać dopiero 3 dni po założeniu nowego konta! Tym samym po blokadzie nie będzie możliwości założenia po chwili kolejnego konta i wdziera się z powrotem na chat.
Jeśli ktoś chce wyrównywać jakieś prywatne porachunki słowne, powinien poszukać do tego innych stron. Konkurencji nie brakuje i nawet znajdziecie linki w tym temacie.
Ktoś pisał że jestem niesłowny, a przecież pisał em że będę po 17:00. 18:40 nie jest przed 17:00.
------------------------------------------------------------
chyba jednak Pasko jesteś niesłowny
statusPasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 3245
ADMIN
1
wpis nr 595 512
Spróbuję przywrócić chat z nieco ostrzejszymi zasadami. Przede wszystkim chat nie może służyć do wyzywa się lub jakichkolwiek innych agresywnych zachowań.
Czasami można się po kłócić czy wejść w mocniejszą wymianę przeciwnych opinii na jakiś temat, ale granice są. Gdy zobaczę że ktoś emanuje negatywną energią, drwi sobie, dąży do kłótni czy w inny sposób negatywnie oddziałuje na chat będzie blokowany.
Po blokadzie można pisać do mnie prywatne e-maile z wyjaśnieniami, które mogą przyczynić się do odblokowania lub nie.
Osoba może stracić prawo do wypowiadania się na chacie z zachowaniem pozostałych praw do typowania, komentowania artykułów, pisania w profilach innych osób czy też na forum. Mogę również nałożyć blokadę pełną na całe konto.
Na chacie można pisać dopiero 3 dni po założeniu nowego konta! Tym samym po blokadzie nie będzie możliwości założenia po chwili kolejnego konta i wdziera się z powrotem na chat.
Jeśli ktoś chce wyrównywać jakieś prywatne porachunki słowne, powinien poszukać do tego innych stron. Konkurencji nie brakuje i nawet znajdziecie linki w tym temacie.
Ktoś pisał że jestem niesłowny, a przecież pisał em że będę po 17:00. 18:40 nie jest przed 17:00.
------------------------------------------------------------
chyba jednak Pasko jesteś niesłowny
Na 22-ą moim zdaniem,ja uważam,że wypadną małe liczby,bo przez
trzy losowania ,przeważająca ilość dużych liczb się powtażała
trzy krotnie
trzy losowania ,przeważająca ilość dużych liczb się powtażała
trzy krotnie
myślę, że zajmiesz Pasko stanowisko w tej sprawie, bo w zasadzie po krótkim okresie spokoju doszły do głosu ludzie, nie o niskim poziomie intelektualnym i co gorsze mający bardzo ubogi zasób słownictwa.....
Myślę, ze twoje reklamy na tym nie ucierpią, a młodzi ludzie czytający nie nabiorą złych nawyków od niektórych z liderów tego czata
Myślę, ze twoje reklamy na tym nie ucierpią, a młodzi ludzie czytający nie nabiorą złych nawyków od niektórych z liderów tego czata
demo kracja
pan kracy
pan kracy
ludzie miłujcie sie
tak jak ja was umiłowałem
tak jak ja was umiłowałem
sam>> jesteś pewien że argument "demokracja" we właściwym kontekście przywołałeś?
------
..........................................................
..........................................................
ulala>>> trochę wchodzi ale dużo anulują.
Chyba wynki nie koniecznie dobre.
Wczoraj z siedmiu na kuponie pięć odwalili ,iI wypłata za dwa ze śmiesznym ako..
WG mnie powinni anulować zakład.
Ekspekt coraz bardziej mnie wnerwia.
Chyba wynki nie koniecznie dobre.
Wczoraj z siedmiu na kuponie pięć odwalili ,iI wypłata za dwa ze śmiesznym ako..
WG mnie powinni anulować zakład.
Ekspekt coraz bardziej mnie wnerwia.
Test MM na NIE:
1. Część A...1/10.
2. Cżęść B...3/10.
................................
Razem.....4/20 na NIE.
......................................
1. Część A...1/10.
2. Cżęść B...3/10.
Razem.....4/20 na NIE.
......................................
Wędruś dziś tez miałam sen.....spotkanie towarzyskie gdzie padła liczba 3....3 wesela maiły być
Ulala.. .
..............................
Ktoza nie wiem do kogo bijesz ale moim zdaniem to nieobecni nie mają prawo głosu. Nie podoba Ci się czat to nie wchodź na niego, nuda Cię zżera w niedzielne popołudnie wejdź sobie na stronę xxx i tam próbuj moralizować, tam są wulgarniejsze komentarze. Może tam bardziej się przydasz.
ulala
Ulala.. .
Wędrowca netowy
Ulala>> tymczasem nic nie planuje.
Dzisiaj obstawiałem godz 14 mecze na 15 i wszystko przyjęli a zaraz po tym znowu druga belgijska anulowana częściowo.
I po dwa zdarzenia na kuponie mam do gry.
Bez sensu takie obstawianie.
Dzisiaj obstawiałem godz 14 mecze na 15 i wszystko przyjęli a zaraz po tym znowu druga belgijska anulowana częściowo.
I po dwa zdarzenia na kuponie mam do gry.
Bez sensu takie obstawianie.
Wędrowca netowy dobrze Ci idzie typowanie liczb na nie, ostatnio skorzystałem i się opłaciło
Player.. .
Player.. .
...................................
...................................
Takie mi jest zimni dziś...ze mam ręce skostniałe.
Już nie moge patrzeć na ten śnieg i mróz
Już nie moge patrzeć na ten śnieg i mróz
Player.. .
Około 10 osób pisało, że korzysta z liczb na Nie.. .
.....................................................
Około 10 osób pisało, że korzysta z liczb na Nie.. .
.....................................................
Ulala.. .
Masz....
---------------------------------------------------------
Masz....
---------------------------------------------------------
cześć
monet
ulala
trisetum
wędrowca
sam9
sam8
ktoza
i reszta ahoj
monet
ulala
trisetum
wędrowca
sam9
sam8
ktoza
i reszta ahoj
cześć
player
player
franek sprzedawca firanek
ula
a ti ti niedobra
a ti ti niedobra
Franek.. .
Franus??ja niedobra....co Ty ja jestem zawsze dobra jak śpię??heee
dzisiaj zero w.e.n.y do liczb
typuje na sucho w profilu
typuje na sucho w profilu
hehe
ula %3b)
ula %3b)
hehe
ula
ula
ula
te procenty to wypijemy a potem będziemy się bić
te procenty to wypijemy a potem będziemy się bić
Cd.
3. Część C...3/10
Dzisiaj były takie podejrzane liczby:
o9, 23, 27, 36, 44, 48, 73, 76.
3. Część C...3/10
Dzisiaj były takie podejrzane liczby:
o9, 23, 27, 36, 44, 48, 73, 76.
ula
niewiesz jak to po alkocholu
będzie draka
niewiesz jak to po alkocholu
będzie draka
Franuś...jak Ty lubisz alkohol to masz bana u mnie
nie ze mną...takie numery
nie ze mną...takie numery
dobra
znikam do
potem
znikam do
potem
hehe bruner no no no no
mrówka......monet się chwalił że się z nim hajtłaś....prawda to??
ula.....ale gdybyś miała zagrać ...to jaka liczba.....mów mi tu szybko