Wpisy 1 463 291 – 1 463 390
24 marca 2013 13:35 → 24 marca 2013 13:56, 100 wpisów
właśnie wróciłem , kurde , zamknięta była najbliższa i musiałem drałować z 900 metrów w jedną stronę
100%System na MM 500zł.
takiego tupu ogloszenia o 100% systemach jak sa napisane profesjonalnie maja powodzenie wiekszosc placi potem rozczarowanie ale czemu Sami nie czytaja Piarwszej oferty nikt nie da.100% gwarancji na wygrana .100% system to jego opracowanie napisanie itp. ...
tak.ja naposalem ten cytat sciagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
takiego tupu ogloszenia o 100% systemach jak sa napisane profesjonalnie maja powodzenie wiekszosc placi potem rozczarowanie ale czemu Sami nie czytaja Piarwszej oferty nikt nie da.100% gwarancji na wygrana .100% system to jego opracowanie napisanie itp. ...
tak.ja naposalem ten cytat sciagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
http://3.bp.blogspot.com/-CUCzC8OITPA/UMYGGD-Z-II/AAAAAAAACeM/NLLrEB_1T98/s1600/796_smacznego-jajka.jpg
smacznego jajka
smacznego jajka
Lilus tak ty nasza i te malenstwo kto by chcial dac ci to ma odemnie w morde
Jezdem
gregorus...
jackwar..
Gała..no życzę Ci,co mam jeszcze napisać.Musisz się bardziej starać
Gała...pisałeś ,że w tym roku będzie bejbuś i co? Chyba w tym już ni dy rydy ale bierz się do roboty będzie na początku przyszłego