Wpisy 1 463 213 – 1 463 312
24 marca 2013 13:23 → 24 marca 2013 13:43, 100 wpisów
Poczekajcie i idę do sklepu po
estek tez tam puszczam ale teraz mniej bo w polo puszczam ,a widziałes ile teraz nawalonych tam wygranych zdrapek?
andro nie musisz ja zartuje sobie a Ty wszystko na powaznie bierzesz
Gała ja wiem, że nie muszę, bo ja nie potrzebowałam nigdy jej pić
Gała no widziałem i tam lubię sobie drapnąc ale bez efektów. a ty który rocznik?
estek..Gała to stary pierdziel,normalnie ludzie tak długo nie żyją
witam wszystkich jestemy po kosciole palma poswiecona losy zagrane i czekamy
REWELACJA MAŁA KOMBINACJA I JEST PIERWSZY TAKI
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja dla.sprzedającego gwarantowana.
Bedzie Pan Pani Zadowolniona !!!!!!!!
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja dla.sprzedającego gwarantowana.
Bedzie Pan Pani Zadowolniona !!!!!!!!
właśnie wróciłem , kurde , zamknięta była najbliższa i musiałem drałować z 900 metrów w jedną stronę
100%System na MM 500zł.
takiego tupu ogloszenia o 100% systemach jak sa napisane profesjonalnie maja powodzenie wiekszosc placi potem rozczarowanie ale czemu Sami nie czytaja Piarwszej oferty nikt nie da.100% gwarancji na wygrana .100% system to jego opracowanie napisanie itp. ...
tak.ja naposalem ten cytat sciagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
takiego tupu ogloszenia o 100% systemach jak sa napisane profesjonalnie maja powodzenie wiekszosc placi potem rozczarowanie ale czemu Sami nie czytaja Piarwszej oferty nikt nie da.100% gwarancji na wygrana .100% system to jego opracowanie napisanie itp. ...
tak.ja naposalem ten cytat sciagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.