Wpisy 1 462 845 – 1 462 944
24 marca 2013 08:28 → 24 marca 2013 09:54, 100 wpisów
isla nie cygerki to system da a my tylko wysylamy szczescie ludziom a oni musza mu pomagac i grac bo kto nie gra nie wygrywa MASZ KASE GRASZ NA KASE
pafty ale masz zajefajny usmiech...
greg
greg ok na razie snikam...
siema greg i islandorka30,5
Dzień dobry
ma może ktoś z Was pełną tabelkę z ilościami wygranych w MM,
z tego dnia, kiedy padło 34x 10/10 ?
ma może ktoś z Was pełną tabelkę z ilościami wygranych w MM,
z tego dnia, kiedy padło 34x 10/10 ?
greg , nie wierze w systemy ale powiedz o co w nim chodzi zanim kupie
-3. Może być
..............................................
..............................................
Grabarze sobie gadają:
- Pogoda ładna, nie za ciepło, ciśnienie stabilne... nie ma co
liczyć na sercowców, ciśnieniowców ani cukrzyków.
- Taaa... - mówi drugi - martwy sezon...
- Pogoda ładna, nie za ciepło, ciśnienie stabilne... nie ma co
liczyć na sercowców, ciśnieniowców ani cukrzyków.
- Taaa... - mówi drugi - martwy sezon...
Greg.. .
................................
................................
Jackwar.. .
..................................
..................................
Pijesz alkohol to będziesz miał wylew , nie pijesz to będziesz miał zawał .
Wybór należy do Ciebie !!!!!!!!!!!!!1
Wybór należy do Ciebie !!!!!!!!!!!!!1
Spartakus cos dla coebie
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja gwarantowana Bedzie Pwn Pani Zadowolniona !!!!!!!!
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja gwarantowana Bedzie Pwn Pani Zadowolniona !!!!!!!!
Cyganka prawde ci powie , połóż pieniążek , jeszcze jeden , ten za mały , lepiej papierkowy . będziesz bogaty i wygrasz musisz tylko grać , najlepiej codziennie , po 6 zakładów na chybił , kiedyś wygrasz bo większość wygranych jest na chybił a trafił już nie
jackwar to nie tak cyganka opowiada ty placisz jej sie rozjasnia itd. ...
takiego tupu ogloszenia o 100% systemach jak sa napisane profesjonalnie maja powodzenie wiekszosc placi potem rozczarowanie ale czemu Sami nie czytaja Piarwszej oferty nikt nie da.100% gwarancji na wygrana .100% system to jego opracowanie napisanie itp. ...
tak.ja naposalem yen vytat scoagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
tak.ja naposalem yen vytat scoagnolem z dawnego ogloszenia w necie tylko dodalem MOJEJ FANTAZJI lecz to malym druczkiem na to nikt nie patrzy potem kontakt w kolekt ze znajoma kilka skanow kuponow z wygranymi i biznes sie kreci .Tylkondla kogo dla tego co wumyslil system niczego nie gwarantujacy .
Czy to nie prawda.
Jaka jest definicja odważnego mężczyzny?
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie
pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi
perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w
tyłek a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku..
To facet, który wraca zalany w trupa do domu, przy tym koniecznie
pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi
perfumami, i który podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w
tyłek a potem mówi:
- Ty jesteś następna, grubasku..
pylcek jak nie ma
REWELACJA MAŁA KOMBINACJA I JEST PIERWSZY TAKI
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja dla.sprzedającego gwarantowana.
Bedzie Pan Pani Zadowolniona !!!!!!!!
100% system mojej fantazji na MM tylko 500zł. myślisz drogo nie nie nie 1 5/5 i gotowe pytaj pytaj o system MM 100% satysfakcja dla.sprzedającego gwarantowana.
Bedzie Pan Pani Zadowolniona !!!!!!!!
Cześć wam teraz jestem w szkole a wy ?
może się poznamy przy kawie i mam kilka sposobów na MM co dwie głowy to nie jedna
A później idę jeszcze skreślić Multi Multi na 5 i 10 skreśleń i Mini Lotto. Czemu zawsze jak gram w kaskadę mam 5/12 i 7/12 czy to jest normalne a ponoć tutaj wygrane padają najczęściej ? Wczoraj miałem na chybił trafił: Lotto 1/6 i Lotto Plus 2/6 i dwa zakłady Mini Lotto: 1/5 i 0/5 a jak u was ?
japtan MP to nie portal randkowy, bedziesz nagabywac kobiety to admin cie stad wyrzuci
japtan apropo umawiania, nie umawiam sie z nikim, boje sie wariatów
Witaj krzysztofkaskade reklamujá że masz dwie szanse.Bzdura jeśli w pierwszym masz 5trafien to drugiego nie musisz sprawdzać bo zawsze będzie 7
@Robal_36 >>>
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-01-2004/
( lub poproś w kolekturze o wydruk z 04.01.2004 )
Pozdrawiam
http://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/multi-lotek/04-01-2004/
( lub poproś w kolekturze o wydruk z 04.01.2004 )
Pozdrawiam
Pano... czyżby na święta szykuję się jakaś większą kumulacja bo widzę że 6/6 nie było na wtorek 8 banieczek
tRZEBA PIŁKARZY Wanuatu sprowadzić zagipsować in nogi i wygrają