Wpisy 1 462 333 – 1 462 432
23 marca 2013 18:26 → 23 marca 2013 21:01, 100 wpisów
bierzcie jak uważacie ja już nie skorzystam za dalego...
ulala obserwuj anglie i niemiecką ligę pod kątem rzutów rożnych i poluj na +2,5gola 2holandia i 1islandia
"za daleko" do żb...
ulala,pewniaczek na wieczór
rustu jak co to rzuć choć na waciki...
islandorka podzielę się napewno,ulala piątek w następnym tygdodniu dam jakiś pomysł w czwartek
34 i 59 też mam na jednym z kuponów
i 61
A ja drodzy koledzy testuję nową metodę typowania do mini no i wyszło mi takie cudo 02,06,12,24,31,32,35,36,38,39,40,41
witam
co słychać
Matek z Matek,tu się pisze i czyta,nie mówi się i nie słyszy,czat bez foni
Robal36,Złamali go kaloszaki,bo pomagał wszystkim ludziom:czy biednym,czy ubogim
MAX...a Ty jak jeszcze raz mnie karwa zamkniesz w domu od zewnątrz i zostanę bez kluczy to się wkierwię,nie mogłam nigdzie wyjśćjuż chciałam karwa po rynnie się spuszczać
MAX..no dużo nie brakowało żebym się spuściła,dobrze,że wysoko nie jestno tak Ty,to nie ulega wątpliwości
MAX...deki zaraz dostanie w*** a 44 pisałam wczoraj ,że wlata dzisiaj ale nie wiem na które losowanie
siemka siemka
wszyscy się już pospuszczali o przepraszam puszczali też źle !! puścili , nie , wysłali kupony
wszyscy się już pospuszczali o przepraszam puszczali też źle !! puścili , nie , wysłali kupony
MAX..ta ciekawe kiedy zobacz niuniek jak ładnie do kolekturki zapitalasz http://www.youtube.com/watch?v=ygiTv7tEYm0