Wpisy 1 462 191 – 1 462 290
23 marca 2013 15:14 → 23 marca 2013 17:46, 100 wpisów
zabiłam byka co to był za byk Krew z niego sika siku siku sik
mój wpis się rozminął z Twoim, bo bym nie napisała o tym byku teraz po Twoim wpisie tak od razu
witam ponownie ja tak z boku popatrze czasem na mp
miłego łikendu
Dzień dobry wszystkim
Pasko,czy wysyłałeś już zdrapki do mnie?
ok,dzięki
Ale brałeś te z głównymi wygranymi?
Miłego weekendu
Medeo..
mnie ta czynnosc czeka..w poniedzialek
Tczewi..wzajemnie milego
mnie ta czynnosc czeka..w poniedzialek
Tczewi..wzajemnie milego
medea, ulexxa
Pasko - dziękuję /za obiecaną funkcjonalność/
16:30 - w puli- 4,600,-
Pasko - dziękuję /za obiecaną funkcjonalność/
16:30 - w puli- 4,600,-
ulexxa
absolutnie nie, byłam na forum by zobaczyc jak poszło typowanie kolegom z wątku
absolutnie nie, byłam na forum by zobaczyc jak poszło typowanie kolegom z wątku
Miisiek
Mi się wydają podejrzane
4,14
8,10
68,72
71,73
72,77
77,79
61,63
Mi się wydają podejrzane
4,14
8,10
68,72
71,73
72,77
77,79
61,63
ulexxa
Mam nadzieję, że do poniedziałku coś się na zewnątrz poprawi. U mnie co prawda piękne słońce, ale mroźno a do tego wiało. Boję się czy mnie nie przewiało bo coś nie za bardzo dobrze się czuję
Mam nadzieję, że do poniedziałku coś się na zewnątrz poprawi. U mnie co prawda piękne słońce, ale mroźno a do tego wiało. Boję się czy mnie nie przewiało bo coś nie za bardzo dobrze się czuję
Miisiek
44,70 29 lubi się powtarzac a 70 wychodzi mi na moim arkuszu opartym na starym kuponie do mm jako zamknięcie linii czyli powinno wypaśc. Nie mam jakoś przekonania do 30
44,70 29 lubi się powtarzac a 70 wychodzi mi na moim arkuszu opartym na starym kuponie do mm jako zamknięcie linii czyli powinno wypaśc. Nie mam jakoś przekonania do 30
a 69? co myslisz o tym? czy nie uwazasz ze ostatnio byl tez taki slupek i teraz bedzie zamiast 68,69 to odwrocony 69,70
------
..................................
..................................
Sie działo 

ja na mój typ skasowałemDałem pierszą połowę na :0-2 typ2

ja na mój typ skasowałemDałem pierszą połowę na :0-2 typ2Naszym 
się udało strzelić jedną bramkę,jak bym dał na wynik,to była by klapa

się udało strzelić jedną bramkę,jak bym dał na wynik,to była by klapato ja to wzialem;d bo mysle ze nie zamknie tej lini i bedzie taki sam otwarty krzyz jak od 17 do 21 poza tym ostatnio szla 29 i 30 razem
Agatka.. .
.................................
.................................
Ulala.. .
Nie mam.
...................................
Nie mam.
...................................
Za tydzień.. .
......................
......................
dziś wiedziałem 76..1/1 ..nie chwaliłem typowanie mój profili teraz uciekam..
Agatka.. .
Dzisiaj noc z syberyjskim mrozem.. .
.........................................
Dzisiaj noc z syberyjskim mrozem.. .
.........................................
ojej Medeotylko nie choruj..sorry ze dopiero odpisuje ale te kradzieje mi prad wylaczyli..ja nie musialabym myc jeszcze okien ale jakos mama mi to wpoila ze na wielkanoc wszystko sie odradza i trzeba odswiezyc wszystko..wiec wyssalam to chyba z jej piersi..i tak tez robie....a jeszcze mam gosci od piatku..wiec pracy ciutke mam i gotowania tez..
30/80:6,16,26,36,46,56,66,76,10,20,30,50,60,70,79,80,9,19,29,39,59,1,11,21,31,51,61,62,71,15
ulsaa..
ulexxa
U mojego Muminka czyt. mamy też pełna kulinarna gotowość bojowa.
Ja w kwestii tradycyjnych potraw jestem noga więc zostałam oddelegowana do zespołu sprzątającego razem ojcem, ukochanym bo jedynym
U mojego Muminka czyt. mamy też pełna kulinarna gotowość bojowa.
Ja w kwestii tradycyjnych potraw jestem noga więc zostałam oddelegowana do zespołu sprzątającego razem ojcem, ukochanym bo jedynym
Medea aa rozumiem..czyli Twoja mama to jest Muminek....a nie macie tam gdzies do pomocy..Wloczykija albo Paszczaka..
wybrałem sie do kościoła bez czapki myśłałem ze mi łeb urwie -3C a odczuwalna chyba -20
Coś się zmienia w pogodzie.. .
W Skandynawii mróz jest mały: -2 do -5.
Duży mróz jest w północnej Rosji -20, ale mrożny wyż zaczyna słabnąć... . Za 2 dni będzie zmiana w pogodzie.. .
......................................
W Skandynawii mróz jest mały: -2 do -5.
Duży mróz jest w północnej Rosji -20, ale mrożny wyż zaczyna słabnąć... . Za 2 dni będzie zmiana w pogodzie.. .
......................................
Ulala..ojej to straszne..moja mama tez umarla dosc za wczesnie..na raka