Wpisy 1 461 507 – 1 461 606
23 marca 2013 09:28 → 23 marca 2013 11:42, 100 wpisów
Witam wszystkich i życzę miłej soboty
Niestety teraz tylko na chwilę bo sprzątanie wzywa
Niestety teraz tylko na chwilę bo sprzątanie wzywa
karwa twarz
a dejta se po razie
i bedzie tu spokuj
do fuja pana
ide na
a dejta se po razie
i bedzie tu spokuj
do fuja pana
ide na
agatka
emeryt , ty jak zwykle wszystko wiedzący
w starszych lokomotywach jest nastawnik jazdy który czasami jest kierownica od samochodu . W nowoczesnych jest dżojstik ,
Komputery są ale nie laptopy
w starszych lokomotywach jest nastawnik jazdy który czasami jest kierownica od samochodu . W nowoczesnych jest dżojstik ,
Komputery są ale nie laptopy
u mnie na kopalni w lokomotywie jest kierownica
osobiscie kreciłem przód i tył
ino szkoda ze nie ma sprzegła
ale da sie zabuksowac
osobiscie kreciłem przód i tył
ino szkoda ze nie ma sprzegła
ale da sie zabuksowac
na mycie oczywiście, trochę kasy mi poszło ale nie na tyle by przez okno na III pietrze wychodzic
Fajnie by było jak by tak co 3 losowanie człowiek wygrywał 3/3
Greg no wiadomo ja niejestem pazerny mysle realnie czy niedało by rady jakos zrobić systemu N.P 3/3 20losów 50zł traf 2 to jusz masz 108zł -50zł=58zł na jedno losowanie a tak 2x dzienie 116zł x miesiąc 3500złbyłoby super
Taka ciekawostka klimatyczna:
...................................
Ta noc w Warszawie była....NAJZIMNIEJSZA od 100 lat.. .
....................................
Ta noc w Warszawie była....NAJZIMNIEJSZA od 100 lat.. .
....................................
trisetum a mam jakieś wyjście jak nadzorca więzienny vel mama nie uznaje kompromisów czytaj okna na Wielkanoc muszą być umyte i szlus
A teraz znikam bo Muminek coś kombinuje w okolicach gniazdka
A teraz znikam bo Muminek coś kombinuje w okolicach gniazdka
-8. Zimno.. .
...............................
...............................
Medea.. .
Niech Twój Muminek kombinuję z pradem, co może ...zejdzie z tego świata i uwolnisz się od...kata.. .
Niech Twój Muminek kombinuję z pradem, co może ...zejdzie z tego świata i uwolnisz się od...kata.. .
Jak jest ...mróz, to okien sie nie myje.. .
..........................................
Na mapie pogodowej na południu Polski jest około -5.
..................................................
..........................................
Na mapie pogodowej na południu Polski jest około -5.
..................................................
Eryka.. .
Liczba z Twojego snu: 42.
.................................................................
Liczba z Twojego snu: 42.
.................................................................
Chodzi mi o temperature czy jest taka jak wczoraj -7c jest to zwiazane z cisnieniem Hpa
zakupionych 7 kopalnia szafirów 1-2zł 1- 4 zł reszta puste
2 szybkie 50 puste
2 szybkie 50 puste
bo wszystkie lotto to jedna rodzina,,,PL czy DE wszystko ci wycina
qbik
jest chłodno, ale nie noszę ze sobą termometru , wrzuć
wuwuwu.meteo - niezła strona o pogodzie, mają sporo danych ...
jest chłodno, ale nie noszę ze sobą termometru , wrzuć
wuwuwu.meteo - niezła strona o pogodzie, mają sporo danych ...
pylcek
NIE jechałem wydaje mi sie ze troche nie łapie niektórych rzeczy tak od razu i trzeba mu powtarzac
NIE jechałem wydaje mi sie ze troche nie łapie niektórych rzeczy tak od razu i trzeba mu powtarzac
Chłopak chce na siłe wygrac ale nie da mu to nic jak mówi ze kupi 100 szt zdrapek i napewno wygra
Ale go przeprosiłem jeśli go moje słowa uraziły, Trisetum ja puszczam na m/m dl ml prawie na kazde losowanie po 1 zakładzie ale nie ze musze teraz wygrac i sie przez to denerwuje itp. nie wejdzie to moze przy nastepnym losowaniu.
to może przy następnym losowaniu-tez taką mam nadzieje już 10 lat
Nic na siłe. dzis jak pisałem kupiłem troche zdrapek ale juz w tym miesiacu nie bede drapał. A jak pisze krzysztof c kupiu 100sz i napewno trafi głowna to jest niepoważne myslenie
Witam zbliżają się Święta Wielkanocne, napisze co słyszałam o nich morze komos się przyda.
Święcimy masło w koszyczku potem go nie wyrzucać zostawić i korzystać jak maść--ja mam jeszcze w lodówce z tamtego roku się nie zepsuło. A w tamtym roku po Świętach słyszałam jak w telewizji opowiadała Niemka o zwyczajach Świat Wielkanocnych.Święcimy Palmy potem we wielki piątek robimy z tych gałązek palmowych
małe krzyżyki i zanosimy na pole po 3 na cześć upadku Pana Jezusa , i w domu też zakładamy gdzieś na ochronę przed wszystkimi klęskami.
Święcimy masło w koszyczku potem go nie wyrzucać zostawić i korzystać jak maść--ja mam jeszcze w lodówce z tamtego roku się nie zepsuło. A w tamtym roku po Świętach słyszałam jak w telewizji opowiadała Niemka o zwyczajach Świat Wielkanocnych.Święcimy Palmy potem we wielki piątek robimy z tych gałązek palmowych
małe krzyżyki i zanosimy na pole po 3 na cześć upadku Pana Jezusa , i w domu też zakładamy gdzieś na ochronę przed wszystkimi klęskami.
estek racja- nie ma czegoś takiego im wiecej wywalisz tym szansa większa i nie dotyczy to TS
Emeryt gratulacje, trzeba wypłacic od buka , bo ja tylko tracę. Dobrze, że ty wygrywasz!
trisetum
jednak, lekko modyfikując, te zdanie, powstaje ciekawe pytanie, na które, każdy gracz POwinien sobie sam odpowiedzieć -
w co najlepiej grać, aby wygrać ?
I ustalić sobie swoje kryteria, zdefiniować pojęcie "wygrana"
jednak, lekko modyfikując, te zdanie, powstaje ciekawe pytanie, na które, każdy gracz POwinien sobie sam odpowiedzieć -
w co najlepiej grać, aby wygrać ?
I ustalić sobie swoje kryteria, zdefiniować pojęcie "wygrana"
emeryt gratuluje
r 36 zależy ile chce się wygrać,jak 50 zł to zdrapki styknie drapać jak 10 tys+ to w nic nie grasz bo i tak nie wygrasz tylko mało kto to przyjmuje do wiadomośći <>właśnie sobie najlepiej schować do kieszonki kwote przeznaczoną na oddanie TS i jej się trzymać,jak kasa wyparuje to czekać na nowy miesiąc ale nałóg kusi,to też ostatnią piateczke wydam i koniec a takich ostatnich to każdy ma kilkanaście
dla estka
Jack
tris
A rozpatrywałeś 'ostatnie piąteczki' w kontekście swoich możliwości i ilości szans, zakładów, a także możliwych do wyrwania kwot, i czy dmuchają - kuleczki, czy jadą algorytmami ?
tris
A rozpatrywałeś 'ostatnie piąteczki' w kontekście swoich możliwości i ilości szans, zakładów, a także możliwych do wyrwania kwot, i czy dmuchają - kuleczki, czy jadą algorytmami ?
ulala
dziękuje ulala
ja mam zawsze szanse jedną bo kupuje po jednym zakładzie,a dmuchają zawsze tak żeby wyjść na swoje
pan
ula jak robisz pranie to zostaw w TVN24 pranje czachy robi Rudy Donald
sory , skoki oglądałem
Robal , ja gram tylko na 10/10
nie zastanawiałem się na granie na mniejsze wygrywane , jak jest bonus to walę 10
Robal , ja gram tylko na 10/10
nie zastanawiałem się na granie na mniejsze wygrywane , jak jest bonus to walę 10