Wpisy 1 461 128 – 1 461 227
22 marca 2013 23:04 → 22 marca 2013 23:59, 100 wpisów
estek czuje to
Dopisano wygrane kaskada - brak głównej wygranej
jackwar ..tak prawda ..ale co ciekawe on sam wybiera jeszcze ..nie my jako klienci tylkoon sam na umowe zlecenie
jackwar...ja jak bym dosiadł EP09-035 do bym z niej nie wychadził przez miesiąc
Dopisano wygrane jokera
PASKO
kiedy czattt na zywo
jakie plany
blisko terminowe
kiedy czattt na zywo
jakie plany
blisko terminowe
maxio
profesor rozumiem , ale ja na takiej pare razy byłem i nawet prowadziłem Berolinę między Koninem a Kutnem
max zje.......les go jak zajac bobka i jiz nie nedzie gadal oj emeryt na uj ci to bylo
jackwar....super
EP-07 i ep08 swinka tez zajebista
greg uciekasz w kime
super to ona płynie ma wózki nie na czopach jak te stare i przesuwają się względem pudła co powoduje uczucie pływania nie ma szarpnięć przy ruszaniu na zwrotnicach .
greg pijem bo usniem
Jackwar...masz troszkę wiedzy mechanik by był z ciebie cacy
jackwar...wiem ep06 to anglik
nie wiem czy wiesz ale były też zrobione EP 10 tylko kolej nie miała kasy i wszystkie po testach sprzedali do włoch
greg....////mam smaka na szampana
dobrego i zimnego szampana
dobrego i zimnego szampana
jackwar...wpisz sobie w youtube egzekutorzy i czy znasz ktoregoś z mechaników
mecz do dupy ten niedorobiony ken tak samo popier.......l cyferki A uj z tym wszystkim
kilkanaście sztuk zrobili , do tej pory tam śmigają ale przeważnie w towarowych .
widziałem ten film kiedyś tego z olszynki to widywałem , mój staruszek to z tego filmu zna kilku ,
Maszynista super zawódoddał bym wszystko zeby pracowzć
jaki jest najlepszy szampan co proponujecie
ostatnio widziałem filmik z nową lokomotywą , taki9 łysy młody mechanik prowadził to Jacek Rutkowski
estek nie spij ino typuj
Jackwar...nie znam takiego
Z tego filmu zapamiętałem tylko nazwisko piwek (mecha)
Co ci ludzie muszą przeżywac szacun dla nich
ale on nie jest na tym filmie , ja mówię o tym filmie co tą nową lokomotywe testują .
Jackwar.....ja bym nie zrezygnowal
mój staruszek cały czas jeździł do emerytury . Przepisy trzeba znać na pamięć , to podstawa .
jackwar dla mnie aby sie napic b/dobrego/szampana /smak naszedł bo nie piju
jackwar..acha rozumiem
estek.../ja ts oskubałem dzis tycke
ale buchmachera strasznie grubooo
jutro ide po walize pieniedzy
ale buchmachera strasznie grubooo
jutro ide po walize pieniedzy
ale ja pracowałem przy wagonach jako elektryk
nie chciałem się przenosić bo musiał bym popracować z rok lub dwa w smarach by poznać lokomotywy .
nie chciałem się przenosić bo musiał bym popracować z rok lub dwa w smarach by poznać lokomotywy .
jackwar..EU07A to jest super już smiga 160km|h na CMK
panocki robie na kopalni nie jedna maszyne widziałem
fajowe sa w sirodku głosne
fajowe sa w sirodku głosne
i jak ciagna te 42 wagony masakra
jackwar......nie chcialś ja bym dalej się pchal na maszynistę to moje marzenie od dziecka pociąg jak widzę to sikam sorki wybacz
puch ciuch puch ciuch przez miesiąc cały a na koniec miesiąca dwa i pół tysiąca
wasyl ale chodzi ci o szampan czy wino musujące
szampany zaczynają się od 200 zł
szampany zaczynają się od 200 zł
jackwar lubie słodkie i dobrze gazowane
jackwar.....bardzo często mozna mnie spodkać w kutnie jakczekam na pociąg wa_wa amsterdam
w kutnie jest on kolo 10_tej rano
Jackwar...bym musiał miec kasy na jakieś kursy o ile takie istnieją
jackwar.....czekam zeby popatrzeć
wasyl , to z włoskich lub rosyjskich , jak słodkie to złotko musi być koloru żółtego
aaa , znam trochę drużyn z Poznania , ale pewnie teraz to się pozmieniało przez te lata
Jackwar...fajny jest też ES64-F4
tylko dla pracowników może robią też dla firm prywatnych . Ciekawe jak jest teraz z egzaminami okresowymi , kiedyś to były komisje zakładowe no i książeczki znajomości szlaku .
jackwar...wkręce sie nawet na drożnika
jackwar....
jackwar....wiesz rodzina znajomi popsuli w głowie a to kolejarz ile dni poza domem jaka zonatak wytrzyma itd..
jaka żona tak znosi
no tak ale to nie tak że ileś dni po za domem co prawda nie raz zaczynają o 4 a kończą o 1 w nocy
i w końcu wylądowałem na szkolnej stołówce i nic z tego nie mam włuczę się po zagranicach
znoszą znoszą tylko się martwią , teraz łatwiej bo są kom. ale kiedyś jak nie wracał bo coś na szlaku sie popsuło to był stres
jackwar...wiem teraz to już w wieku 33lat nie wiem czy się zalapię
profesorze , język szlifować i na stałe z tego kraju na emeryturce powrót i luzik , tam nie trzeba do 67 lat
33 nie jest dużo , jak byś miał 4 z przodu to problem ale tak toś młody bóg
jackwar....co ty ja nigdy bym na tak długo nie wyjechał bardzo zle znoszę chwilę poza domem
A kto wie czy dociągnę do 67 lat
A kto wie czy dociągnę do 67 lat
myślę że za granicą byś szybciej został maszynistą niż u nas , ostatnio słyszałem że niemcy naszych z chęcią zatrudnią bo mają braki ale trzeba język znać bardzo dobrze .
jackwar...jeb....ć w ramy za granicą
w życiu bym z kraju nie wyjechał na tak długo
tak się wydaje ale zawsze najgorszy pierwszy rok , później to już łatwiej .
jackwar..trza mieć zonkęchyba ze z czta jest tu taka jedna złośnica
ogladałeś chyba mecz i nie czytałeś
a wyjaśniałem ci twoje wątpliwości
w
1 460 679. emeryt 2013-03-22 (21:24)
żegnam
dobranoc
a wyjaśniałem ci twoje wątpliwości
w
1 460 679. emeryt 2013-03-22 (21:24)
żegnam
dobranoc
profesorze jest tu pare ale złośnic nie widziałem Madea jest wolna ale ona nie wyjedzie
jackwar..bylem 6 miesięcy we francji i nie został bym tam ze nic
jackwar...ale to nie medea