Wpisy 1 460 433 – 1 460 532
22 marca 2013 19:49 → 22 marca 2013 20:30, 100 wpisów
Kwiczałem w łóżku,bo choroba dokucza,teraz dalej mnie boli ciało i mam zaburzenia rownowagi:
już jest niespodzianka
Słowenia, z którą Polska męczyła się przegrała z Islandią
Koniec Słowenia Islandia 1 - 2
Słowenia, z którą Polska męczyła się przegrała z Islandią
Koniec Słowenia Islandia 1 - 2
wlasnie sie skonczyl mecz chorwacja-serbia 2:0 , postawilem na chorwatow 220 przy kursie 8/11 i ide odebrac 380 , na razie
beniamin cos kreci wczoraj pisał ze chorwatów dał z innymi zespołami
1 459 251
1 459 251
13max , nie wiem co masz na mysli , w woli wyjasnienia kwota ta jest funtach bo mieszkam i przebywam w uk od 2004 r , ndal ci do smiechu ?
hipcio rozbierz się to rozgrzeję
Twoją kamerkę lub kartę graficzną
będziesz miał ciepło
Twoją kamerkę lub kartę graficzną
będziesz miał ciepło
na pierwszym meczu prtugalii przegralem 50 funtow , pstanowilem to odrobic i postawilem na choprwatow 220 funtow w landbroksie , wygrana wynosi 380 , mysle jeszcze o graniu na szwecje
ben ...tu nie chodzi że to obstawiłes i wygrałeś bardzo dobrze ciesze się ale czy napewno dzisiaj odbierasz juz wygrana
witam wszystkich
emeryt,jakie masz typy meczy na dzisiejszy wieczór?
emeryt,jakie masz typy meczy na dzisiejszy wieczór?
GKS Tychy4:3Sanok po dogrywce koniec marzeń o medalu tyscy na 3 miejscu
kurs tutaj na szwecje jest 8/15 . rano bylem pewny wygranej szwedow , ibrahimowicz jest w wysokiej formie duzo strzela bramek dla PSG i ostatni mecz szwedzi zremisowali na wyjezdzie z niemcami 4;4 , ale pamietam irlandie z meczow na euro w polsce , grali bardzo dobrze i tu moze byc niespodzianka w pstaci remisu , mam teraz troche watpliwosci , najwazniejsze ze odegralem pregrana z p[ierwszego meczu dzisiaj , pojechalem do betinshopu w trakcie meczu jak byla 75 minuta i izrael prow\dzil 3;2 , postawilem wiec 50 na ich wygrana bo bylem pewien ze dowioza ten wynik , portugalczycy wyrownali 25 sekund przed koncem meczu i umoczylem 50 funtow , ale juz jest odegrane , a ze szwecja sam nie wiem teraz
" Jaki Rząd, taka ....wiosna "
-10 na termometrze ... .
.....................................................
Dobry wieczór.. .
-10 na termometrze ... .
.....................................................
Dobry wieczór.. .
witamemeryt hej dla mnie wygrana islandii to żadna niespodzianka islandia prezentuje ciekawy futbol wbrew pozorom sam dziś grałem na islandię do tego czechy,węgry,rosja wygrane +szkocja1x i bośnia+hercegowina 1x
dobra ide odebrac pieniadze i postawie chyba dellikatnie cos na szwedow , zycze rowniez szczescia , na razie
Hipcio.. .
............................
............................
hehe
" A 'Basen' runie, runie, runie,
i pogrzebie stary Świat "...
...................................
Dawać losowanie, bo szkoda oczu na tych piłkokopaczy.. .
i pogrzebie stary Świat "...
...................................
Dawać losowanie, bo szkoda oczu na tych piłkokopaczy.. .
obrabianie tyłeczka poza plecami
max on jest jak chuck norris , wie wszystko , dba nawet o sianko dla osła
,
dzikus , chuck noris ma tyle lat że jest już emerytem a robi z siebie gwiazdę i klepie głupoty
do Las palmas podobno się lata, nie jeździ
mogą to napisać ci, co byli
mogą to napisać ci, co byli
maxior wygrane to jak mecze się pokończą będą albo nie hehehe narazie sukcesy jaj nie urywają...
estek
cieszę się, że jesteś - moim zdaniem, i nieważne, czy to prawdziwe info, czy nie - nie powinieneś tego linku /na nk/ wklejać
Możesz sobie za kimś hasać, prześwietlać, googlować, kilka osób miało taką fiksację, ale - nie wstawia się, nie powinno - wklejać czyichś danych w miejsce publiczne
przechodzisz do historii tej strony
cieszę się, że jesteś - moim zdaniem, i nieważne, czy to prawdziwe info, czy nie - nie powinieneś tego linku /na nk/ wklejać
Możesz sobie za kimś hasać, prześwietlać, googlować, kilka osób miało taką fiksację, ale - nie wstawia się, nie powinno - wklejać czyichś danych w miejsce publiczne
przechodzisz do historii tej strony
taaaaaaaak
oprócz
"fersji farszawskiej"
tej koło Łomianek i Kobyłki
oprócz
"fersji farszawskiej"
tej koło Łomianek i Kobyłki
emeryt , do las palmas można dojechać , wszystko zależy gdzie kto się znajduje
nie wiem czy są lokale o takiej nazwie w Polsce, bo nie byłem w takim
Norwegia - Albania
0:1 (0:0,0:1)
2. połowa - 73'
22.03.2013 19:00
1. połowa: 0:0
Roshi O. [Albania]
2. połowa: 0:1
Forren V. [Norwegia]
Salihi H. [Albania]
Kursy bet365
1.40 | 4.75 | 10.00!!!
0:1 (0:0,0:1)
2. połowa - 73'
22.03.2013 19:00
1. połowa: 0:0
Roshi O. [Albania]
2. połowa: 0:1
Forren V. [Norwegia]
Salihi H. [Albania]
Kursy bet365
1.40 | 4.75 | 10.00!!!
estek
spokojnie - nie jestem waaaadzą, Adminem, czy modem, to prywatna opinia, ale po coś /tu/ mamy nicki
spokojnie - nie jestem waaaadzą, Adminem, czy modem, to prywatna opinia, ale po coś /tu/ mamy nicki
andromeda to kobieta z moich snów