Wpisy 1 459 856 – 1 459 955
22 marca 2013 13:11 → 22 marca 2013 13:40, 100 wpisów
najlepiej jest zdrapać min. 6 szafirów na jednedj drapce- wtedy 50zł pewne a i 100 możliwe/ szy50 po pracy podrapię
na rentgenie by wyszło tylko te lnie faliste co sa pod zdrapką
lila ***a ale to rentgena trza przytargać do żb, drapki nie można zwrócić- a szczególnie tej pustej
drapek nie pewnie bo moze byc 10 zł tak jakoś miałem 5,6 szafirów
była tu kiedyś taka dziewczyna co miała Żb i kombinowała coś ze zdrapkami
jak masz 6szafirów to min.50zł, amax 100; a jak 5 to możliwe 10zł właśnie
trisetum...to lepiej od razu karetką podjechać pod żb ,kupić zdrapki i je prześwietlać,a potem w razie W reanimować albo zdrapki albo drapiących
drapek jak kupujesz np Szafiry to jedna zdrapke czy wiecej i czy po kolei?
Lila u mnie na wsi bida i nie ma wogóle
trzeba 5 km zeby zapuścić los
trzeba 5 km zeby zapuścić los
estek co 5 szt. tragna dzielac na 2 dodajac 6 i pobierasz 24 szt wygrana pewna
jak ktos chce to moge mu kupić całą paxzke tylko najpierw kase niech posle
jackwar był lotek w spożywczaku i dali spokój na miesiać ok 300zł zysku było
Lila puściłem ten kupon maxa , te co mam w typowaniach i generalnie to wybrałem z tych 22 liczb co podałem rano
Lila nie chce mi sie chodzic teraz jak siedze w domu to puszczam na 2-3 dni
estek ale 300 piechotą nie chodzi , ja wiem że to są grosze i z samej budy człek nie wyżyje ale jako dodatek to już zawsze na prąd .
jackwar
ale zrezygnowali bo własicielka musiała znaleść dwie osoby zarobki na papierze powyżej 2 tys bo tak chciał lotek zeby miec zabezpieczenie na maszyne. A stała tam ok 3 lat i było blisko puszczac
ale zrezygnowali bo własicielka musiała znaleść dwie osoby zarobki na papierze powyżej 2 tys bo tak chciał lotek zeby miec zabezpieczenie na maszyne. A stała tam ok 3 lat i było blisko puszczac
lila 4 siada bo ją ukradłem od ulki, 3 od slima, 77 od andromedy a 35,36,37,52,67 to moje typy i 8/8 piękne za 30kilka minut łysy wylosuje
MAXXXXXXXXXXXXXXX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!wstawaj bo musisz zatypować
Ta niedziela to już palmowa...i będzie w śniegu...dawno takiej pogody na pamietam