Wpisy 1 459 806 – 1 459 905
22 marca 2013 12:33 → 22 marca 2013 13:22, 100 wpisów
wiesiu o cholibcia ale przynajmniej nie jestem sama...weselej mi na duszy...
lilunia...islandorka
estek,wiesio,
medusia
krzysio
i reszta swiata
estek,wiesio,
medusia
krzysio
i reszta swiata
medea
po raz drugi bo pierwszy raz cie witałem z 5 kilometrów temu
po raz drugi bo pierwszy raz cie witałem z 5 kilometrów temu
lila gdzies polazła wcieło ją
obiadki gotują
wrócę o 22 papatki
bo do pracki spadam
bo do pracki spadam
liliunka
lilus.....DZIĘKUJE
nawzajem
nawzajem
lila jak ost pisałem ze nie mozna brac krzsztof c na powaznie to krytykowali mnie, a wystarczy spojrzec to co pisze, kupy sie to nie trzyma
estek..no coś z nim jest nie tegesAle Twoje wejście na MP tez do miłych nie należało
mi tutaj duzo nicków podchodzi pod jedna osobe po po formie pisania mozna łatwo się domyslić,,, ogólnie mi to LOTTO
triset co miałes w exp?, ja krzyż. wymieniłem w innej żb na 2 krzyż i zodiaka i keno i 20,0,0,5złtym razem nr. 038
i powoooo o 14tejnarka
i powoooo o 14tejnarka
Lila wiem bo jak wszedłem to nikt nie pisał o TS M/M itp i nikt nie chciał mi odpisywac i dla tego sie bardzo zdenerwowałem ale teraz juz jest ok i fajna strona
estek..może wpisy szybko zapitalały i dlatego nie zostałeś zauważony,no ale ważne ,że teraz jet dobrze
gz drapek ja kupiłem 019 021 w jednej 20 zł potem wymieniłem zas na 2 szt ale jeszcze nie zdrapałem
wiesiek ale człowiek ma radoche jak zdrapie szafira,,,,a potem dopiero 4 zł albo 2
ja w wtorek miałem 6 x sz50 i wszedzie jak by zdrapka była klepana na jedno kopyto,,,,2x 50 tys 2 x 50 zł 2 x 500 zł i wszystko zj3bane 4 złotówka albo 2
najlepiej jest zdrapać min. 6 szafirów na jednedj drapce- wtedy 50zł pewne a i 100 możliwe/ szy50 po pracy podrapię
na rentgenie by wyszło tylko te lnie faliste co sa pod zdrapką
lila ***a ale to rentgena trza przytargać do żb, drapki nie można zwrócić- a szczególnie tej pustej
drapek nie pewnie bo moze byc 10 zł tak jakoś miałem 5,6 szafirów
była tu kiedyś taka dziewczyna co miała Żb i kombinowała coś ze zdrapkami
jak masz 6szafirów to min.50zł, amax 100; a jak 5 to możliwe 10zł właśnie
trisetum...to lepiej od razu karetką podjechać pod żb ,kupić zdrapki i je prześwietlać,a potem w razie W reanimować albo zdrapki albo drapiących
drapek jak kupujesz np Szafiry to jedna zdrapke czy wiecej i czy po kolei?
Lila u mnie na wsi bida i nie ma wogóle
trzeba 5 km zeby zapuścić los
trzeba 5 km zeby zapuścić los
estek co 5 szt. tragna dzielac na 2 dodajac 6 i pobierasz 24 szt wygrana pewna
jak ktos chce to moge mu kupić całą paxzke tylko najpierw kase niech posle