Wpisy 1 459 575 – 1 459 674
22 marca 2013 10:22 → 22 marca 2013 11:05, 100 wpisów
medea a do ilu numerków jest ta kasa ? zmieszcze się ze swoimi 47 ?
jackwar
Nie mam wyjścia w samorządówce jak zwykle czyli jak rząd karze oszczędzać to nam szeregowym już od pięciu lat nie dali nawet złotówki podwyżki i w niepokojącym tempie zbliźam się do minimalnej krajowej. Kocham swoją pracę i by ją wykonywać kasę muszę gdzieś zarabiać. Taka polska kwadratura koła
Nie mam wyjścia w samorządówce jak zwykle czyli jak rząd karze oszczędzać to nam szeregowym już od pięciu lat nie dali nawet złotówki podwyżki i w niepokojącym tempie zbliźam się do minimalnej krajowej. Kocham swoją pracę i by ją wykonywać kasę muszę gdzieś zarabiać. Taka polska kwadratura koła
medea , ta moja znajoma też dorabia po godzinach ale już nie daje rady , dzieci dom i chce zrezygnować z dodatków .
jandzia
Moim zdaniem ruszą śpiochy czyli albo 3,18,33 albo 14,68,72
Moim zdaniem ruszą śpiochy czyli albo 3,18,33 albo 14,68,72
ja na razie wybrałem 22 liczby , nie wiem co wywalić , mam dziś mętlik w głowie
jackwar
Ja jestem samotna więc mogę sobie pozwolić na rezygnację z życia osobistego na rzecz większej kasy, ale też mam powoli dosyć choćby tego, że jak nawet mam urlop to i tak do tej drugiej pracy na zlecenie muszę iść
Ja jestem samotna więc mogę sobie pozwolić na rezygnację z życia osobistego na rzecz większej kasy, ale też mam powoli dosyć choćby tego, że jak nawet mam urlop to i tak do tej drugiej pracy na zlecenie muszę iść
moje to
1,6,7,8,9,11,15,17,20,22,26,34,37,42,44,48,49,51,55,61,65,70,76,79
1,6,7,8,9,11,15,17,20,22,26,34,37,42,44,48,49,51,55,61,65,70,76,79
agataa , do mojej cioci pod wawą też przychodzi jeden do odwalania śniegu ale za każde przyjście to bierze 20
Gracz z miejscowości Bielsko-Biała wygrał 250 000,00 zł w grze Kaskada
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Gracz z miejscowości Warszawa wygrał 10 000,00 zł w grze Keno
Raport z ostatniej chwili :
Na 4 koniczynki o nr 11,12,5,23 trzy trafione czyli 12,5,23 co prawda tylko zwrot, ale jest się za co bawić dalej, czyli moja szurnięta teoria grania na numery wygrywające ma jednak jakiś sens przynajmniej czasami
Na 4 koniczynki o nr 11,12,5,23 trzy trafione czyli 12,5,23 co prawda tylko zwrot, ale jest się za co bawić dalej, czyli moja szurnięta teoria grania na numery wygrywające ma jednak jakiś sens przynajmniej czasami
nie mówię że nie ale obok mieszka wnuczki mąż i ona bawi im dziecko to przecież mógł by odgarnąć
ostatnio byłem to odgarnołem a on przyszedł z uśmiechem
ostatnio byłem to odgarnołem a on przyszedł z uśmiechem
ja bardzo lubie drapac Ex.p ale ostatnio puste losy są, czekam na krzyzowke XXL
wiesiek
wiesiek
ja nie odgarniam sniegu bo nie cierpie zimna, latem bym mogla odgarniac
jandzia , wkurzają mnie bo kobicina już nie ma zdrowia a drugie dziecko im bawi
wiem jak to jest jackawr, to młode pokolenie to bardzo roszczeniowe jest, my dla nich wszystko a oni dla nas niewiele
jackwar nie lubie morza, boje sie wody, chciałabym mieszkac w gorach
cześć
dziewczyny
dziewczyny
ja na swoje dzieci nie mogę narzekać może dla tego że jeszcze nie mam wnuków
------
.......................................................
.......................................................
jackwar moje dzieci poza granicmi kraju, wiec wnuków mi brakuje bardzo
jandzia , ja też się boje wody a góry to trzeba lubić .
Jak wygram kase to wyprowadzam się z wawy , zakładam wiatrak ,kolektory i mam wszystkich gdzieś .
Jak wygram kase to wyprowadzam się z wawy , zakładam wiatrak ,kolektory i mam wszystkich gdzieś .
jak się ma rodzine daleko to się tęskni , nie możesz zamieszkać z nimi ?
jackwar ja tez bym zniknełą z gdanska, nie lubie tego miasta, a gory kocham
Ulala.. .
Prawdopodobnie to będzie liczba ....27.
..........................................
Prawdopodobnie to będzie liczba ....27.
..........................................
Franek , nie smuć się , nie posłuchałeś się mnie to trudno , jakoś to będzie .
jackwar
Wczoraj u Drzyzgi w programie był niezły kwiat młodzieży polskiej. Facet ma 20 lat nieukończoną szkołę średnią, którą kończy zaocznie (jak przyznał od września był na zajęciach całe 3 razy). Dziewczynę ma i na kwiaty, imprezy oraz prezenty typu biżuteria wyłudza pieniadze od mamusi, która od lat siedzi w Niemczech na saksach w rolnictwie. Ale do robót publicznych nie pójdzie bo to mu uwłacza
Wczoraj u Drzyzgi w programie był niezły kwiat młodzieży polskiej. Facet ma 20 lat nieukończoną szkołę średnią, którą kończy zaocznie (jak przyznał od września był na zajęciach całe 3 razy). Dziewczynę ma i na kwiaty, imprezy oraz prezenty typu biżuteria wyłudza pieniadze od mamusi, która od lat siedzi w Niemczech na saksach w rolnictwie. Ale do robót publicznych nie pójdzie bo to mu uwłacza
jackwar nie moge bo anglia nie dla mnie, słąbo znam jezyk, i klimat nie moj,a tu mam wielu przyjaciol i po prostu jestem u siebie, a tam czuje sie obco
dziś dodatkowo oprocz 7mki wysyłam taka 5tki:50,5,51,7,64...co wy na to?
Z tego co widać na mapach pogodowych wynika, ze przez 2 lub 3 dni w Polsce w nocy będą...SYBERYJSKIE MROZY.. .
................................................
................................................
jandzia , czytam blogi polaków za granicą i tam jest inne życie , jak cie tu nic nie trzyma to wal do nich , może im byś pomogła . Języka tam się nauczysz .
jackwar przesiadziałąm tam w sumie kilka lat.Znasz powiedzenie ze nie przesadza sie starych drzew
sie ma
witam wszystkich
ide w mapki zaraz wracam
witam wszystkich
ide w mapki zaraz wracam
madea , teraz ta młodzież to ma wszystko gdzieś , jeszcze ci co za młodu ciężko w domu pracowali to coś umieją ale w większości uciekają z kraju .Zostają ci co w życiu mieli łatywo i ktoś za nich pracował , praca to dla nich be , w domu miał wszystko , o nic sie nie martwili , mama z tatą wszystko dali .
JANDZIA zostaw męza
tam sobie nowego znajdziesz
wszyscy co wyjechali
to ich zwiazki po roku sie rozpadaja
zdrady i kasa bije do głowy
tam sobie nowego znajdziesz
wszyscy co wyjechali
to ich zwiazki po roku sie rozpadaja
zdrady i kasa bije do głowy
trisetum
Jandzia , mąż to podstawa i się teraz nie dziwię Więc kiedyś wyjedziecie w te góry .
jackwar ja sie tam napatrzyłam na te nasza młodziez i bardzo mi ich szkoda, biedaki sie zachłysneły wolnoscia, i robią to czegu tu by im rodzice rbic nie pozwolili.
wasyl , przestań , wyjechali bo już tu te związki były chore , a tam zobaczyli inne życie .
wasyl ja ze swoim mezem tworze dobre stare małzensrwo
jackwar nie wyjediemy bo moj mąz kocha wode, i od lat uprwaie surfing
jackwar nie wyjediemy bo moj mąz kocha wode, i od lat uprwaie surfing
Jandzia ale tam młodzież jest taka sama , z opisów rodaków jest po prostu od dzieciństwa nieszczęśliwa . Chyba że my mamy inne wyobrażenie o wychowywaniu .
Witajcie mam na jutro trzy tematy na pracę kontrolną: 1) ochrona przeciwpożarowa 2) ergonomia 3) analiza statystyczna z działalności gospodarczej który i nie mogę znaleźć o jakim najlepiej napisać ?
Jandzia , no to masz problem musicie do szkocji , góry i może w jednym
krzysztof , to są tematy poważne , w zależności jaka szkoła i jaki kierunek można do nich różnie podejść
Jaki cisek nasz moje nazwisko ?
krzysztof masz internet to korzystaj, ja bym napisała na temat ochrony przeciwpozarowj
funfel wyjechał jako spawacz
zarabia 16tys pln
rozłonka 2500 pln --- za to ze nie widzi zony
rodzinne 1200 pln --- o to jest rodzinne
o i to sa zarobki
zarabia 16tys pln
rozłonka 2500 pln --- za to ze nie widzi zony
rodzinne 1200 pln --- o to jest rodzinne
o i to sa zarobki
a u nas
porażka tuskomani
Że co ochrona ?
oddajcie lepera clona
To czemu jak się wam nie podoba nic z tym nie robicie ?