Wpisy 1 459 306 – 1 459 405
22 marca 2013 00:00 → 22 marca 2013 07:57, 100 wpisów
A za jakie mam grać stawki obstawiania ? Ja potrzebuję jeszcze 289 zł na PS3 i tyle i jak wygram 243 będzie już blisko.
nie nie będę dodawał zdjęcia.
powiem ci , ze tak czulem , ze tak bedzie z nalbandianem , nieminem jest duzo wyzej w rankingu wta i nie wiem skd u bukmacherow nie byl on faworytem , mozna bylo na tym eczu zarobic dwukrotnie , chcialem tak postawic ale troche spekalem , myslelem wczoraj o urszuli radwanskiej ,stawka byla 2/7 wiec nie najgorsza i wygrala gladziutko
Ja postawię remis 50 i wygrana 70 i tle dobranoc.
Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 0 3.60
Do zapłaty: 50.00 Zł
EWK: 158.40 Zł
Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 2 4.40
Do zapłaty: 70.00 Zł
EWK: 271.04 Zł
w fortunie
Do zapłaty: 50.00 Zł
EWK: 158.40 Zł
Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 2 4.40
Do zapłaty: 70.00 Zł
EWK: 271.04 Zł
w fortunie
Bayern jest cienki niestety choć groźny ale pokazali w meczu z Arsenalem ładny futbol nie ma to tamto.
No i co mówiłem !!!
estek , oczywiscie zgadza sie , to jest sport i graja ludzie ,a nie maszyny , ostanio djokowicz tez przegral , ja osobiscie preferuje pilke nozna , w tenis zerkam jak nie ma nic ciekawego w futbolu
A ty jak byś to zrobił mój mecz ?
Na moim miejscu ? Jak zrobić żeby wygrać kasę ?
Jakie zawody strongmen o co ci chodzi ?
Naćpałeś się ?

.Przepraszam za to.
jesli bedzie remis to wyjdziesz na zero a jak juve wygra to ok 150 na plus
w zadnej dyzcyplinie sportowej nie ma niepokonanych , no moze za wyjatkiem braci kliczko na chwile obecna , ale nie ma zadnej druzyny pilkarskie , czy reprezentacji , ktora wczesniej , czy pozniej nie przegra , trzeba tylko miec wyczucie kiedy to nastapi , ja na meczu ac milan barcelona zarobilem 500 funtow , bo postawilem na pojedynczy mecz i wygrana ac milan w lidze mistrzow przeciwko barcelonie , bylem bardzo pewien ich zwyciestwa i sie udalo , nie l;iczylem ze bedzie tak gladko , raczej myslalem o skromnym 1:0
ja nie lubie bayern ale wydaje mi sie ze awansuje dalej razem z real barca bvb
To na mecz Juventusu jak postawić ?
bajernowi w meczu z arsenalem przyszlo zlamanie formy , oni wygrywali nieprzerwanie od kilkunastu tygodni , a arsenal przed tym rewanzem nie gral 10 dni , byli wypczeci , wenger wprowadzil kilka zmian , a abjern byl zmeczony juz , ledwo uratowali zwyciestwo w weekend p[rzeciwko fortunie diseldorf , przegrywali z nimi dwukrotnie w ciagu tego meczu , aby w koncu wygrac , porazka z arsenalem byla nieunikniona
estek , jesli bayern bedzie w wysokiej formie to zdemowluje juvenstus u siebie , widzialem ich wielokrotnie ogladajac mecze bundesligi , jak sa w formie to jest to maszyna do wygrywania , nawet z realem czy barcelona , musz amiec tylko forme
jeden z kuponów może być, zaznaczam - może być
- Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 1 1.65
- Liga Mistrzow - Paris SG-Barcelona 1.s. 10 2.06
- Liga Mistrzow - Malaga-Dortmund 1.s. 10 1.52
- Liga Mistrzow - Real M.-Galatasaray 1.s. 1 1.15
Całkowity kurs: 5.94
jeśli Milan wygrał z Barcą
to dlaczego PSG ma przegrać u siebie ?
- Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 1 1.65
- Liga Mistrzow - Paris SG-Barcelona 1.s. 10 2.06
- Liga Mistrzow - Malaga-Dortmund 1.s. 10 1.52
Całkowity kurs: 5.94
jeśli Milan wygrał z Barcą
to dlaczego PSG ma przegrać u siebie ?
tak jest , bayern mistrzostwo juz zdobyl , a jest to druzyna ,ktora byla w finale ligi mistrzow z zeszlym roku , gdzie przegrala z chelsa
emeryt ja wiem ze to tylko typy nie bede potem pisał ze cos było innaczej i umoczyłes
moze byc bayern w finale ponownie w tym roku , maja naprawde bardzo mocny sklad , jak sa w wysokiej formie moga ograc kazdego , wygralem pieniadze w meczu pucharu niemiec stawiajac na bayern przeciwko boprusi dortmund
beniamin
uważam, że niekoniecznie załamanie formy
Bayern wiedział, jaki wynik ich zadowoli, aby awansować
mając w zapasie 3 bramki na wyjeździe
a w perspektywie miał ciężki mecz na wyjeździe z Leverkusen
uważam, że niekoniecznie załamanie formy
Bayern wiedział, jaki wynik ich zadowoli, aby awansować
mając w zapasie 3 bramki na wyjeździe
a w perspektywie miał ciężki mecz na wyjeździe z Leverkusen
ja obstawie awans bvb real i barca
dla mnie bvb moze wygrac w malaga a barca w paryzu
dla mnie bvb moze wygrac w malaga a barca w paryzu
emeryt , mogla i tak byc , mieli przewage z pierwszego meczu wiec i niby komfort psychiczny , ale powiem wam ze swojego doswaidczenia ,ze wlasnie najszybciej mozna stracis pieniadze stawiajac na mecz taki wlasnie , gdzie druzyna wygrala pierwszy mecz, wtedy najczesnie przegrywa rewanz , najlepiej stwaiac jest na dobra druzyne , al;e ktora ostatni mecz przegrala , najczesniej po porazce wygrywaja
ja mialem tez taki weekend , ze w dwa dni przegralem 800 funtow , w sobote 350 i w niedziele 450 , postawilem na manchester utd w pucharze anglii przeciwko chelsa 350 funtow , po 10 minutach bylo 2:0 dla man utd , a skonczylo sie 2:2 i kupn warty 350 funtow znlazl sie w koszu
to co pisze krzysztof c trzeba brac z rezerwa ale kazdy ma prawo do swojej wypowiedzi
do oegrania zostala mi jeszcze plowa , przez ostatni tydzien odegralem 400 , dzisiaj zaledwie 40 , moze jutro i w sobote uda sie jescze troche odrobic
awans na Bayern, bvb, Barce i Real daje kurs zaledwie 1.98
- Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 1 1.37
- Liga Mistrzow - Paris SG-Barcelona 1.s. 2 1.10
- Liga Mistrzow - Malaga-Dortmund 1.s. 2 1.25
- Liga Mistrzow - Real M.-Galatasaray 1.s. 1 1.05
Całkowity kurs: 1.98
zaledwie
- Liga Mistrzow - Malaga-Dortmund 1.s. 2 1.25
Całkowity kurs: 1.98
zaledwie
najgorzej dac sie pniesc emocjom , po przegranej w sobote powinienem sobie odpuscic , a jak chcesz na sile wygrac to tylko kolejna wtopa , jak nie idzie to nic na sile , a jak czujesz ze wchodzi to wtedy trzeba przywalic , na szwecje chce dac 100 funtow , zeby wygrac przynajmniej 50 , jestem raczej pewien ze wygraja
emeryt chodzi mi awans tych druzyn do nastepnej fazy
kursy małe ale raczej pewne
real
barca
bvb
kursy małe ale raczej pewne
real
barca
bvb
tzn.nigdy nie ma 100%penosci , moze byc tylko mniejsze ryzyko , a uwazam ze chyba ma meczu szwecji jest najmniejsze
wazne jest jak sie ma mozliwosc , aby sprawdzic skaldy druzyn , pogode na dany dzien meczu ,wszystko moze miec znaczenie , inaczej sie gra w deszczu a inaczej na suchym boisku
awans real, barca, bvb
Całkowity kurs: 1.58
Całkowity kurs: 1.58
dobrym spososbem na wygranie za male pieniadze jest np.obstawienie 3 remisow , 3 solidne , rowno grajace druzyny i 3 remisy , w kumulacji stawka wtedy bardzo szybkorosnie i za np.5 zl mozna wygrac 150 zl na takich trzech meczach , ja bym obstawial na jutro jako remisy wegry-rumunia / dwie rowne druzyny , podobna sytuacja w grupie pomiedzy nimi / , bosnia - grecja rowniez ta sama sytuacja , brakuje mi jeszcze trzeciego remisu , moze jeszcze w nocy cos mi przyjdzie do glowy
Malaga też znowu nie jest taka słaba, że awansowała do pierwszej "8"-ki
- Liga Mistrzow - Bayern M.-Juventus 1.s. 0 3.60 2.4. 20:45
- Liga Mistrzow - Paris SG-Barcelona 1.s. 0 3.60 2.4. 20:45
- Liga Mistrzow - Malaga-Dortmund 1.s. 0 3.20
Całkowity kurs: 47.69
- Liga Mistrzow - Paris SG-Barcelona 1.s. 0 3.60 2.4. 20:45
- Liga Mistrzow - Malaga-Dortmund 1.s. 0 3.20
Całkowity kurs: 47.69
na takie mecze wogole bym nie stawial , jak luxemburg-azerbejdzan , niby ten drugi ma wieksze szanse ,ale kazdy wynik jest tam mozliwy ,loteria
ja nigdy nie typuje konkretnych wynikow , zawsze zwyciestwo, emis albo porazka ,typowanie konkretow to starata pieniedzy uwazam , male szanse trafic dokladny wynik meczu
chyba wszyscy juz opuscili forum , to ja tez znikam , posiedze jeszcze nad jutrzejszymi typami meczow pilkarskich , na razie wszystkim
witam z rana
wczoraj 3/6 w lotto, 2/5 w mini
dzisiaj pozostaje w multi coś trafić a może joker
wczoraj 3/6 w lotto, 2/5 w mini
dzisiaj pozostaje w multi coś trafić a może joker
Witam serdecznie
19.03.2013 na 14 4/10 na 22:15 5/10
20.03.2013 na 14 4/8
FAKK i tak cięgle
19.03.2013 na 14 4/10 na 22:15 5/10
20.03.2013 na 14 4/8
FAKK i tak cięgle
Witam Mp..w ten sniezny poranek..
zycze Wam udanego dniaoraz duzych Wygranych
zycze Wam udanego dniaoraz duzych Wygranych
Hura.. .
Klimat się ...ociepla.
-5. Wiosenny mróz.. .
.......................................
Dzień dobry.. .
-------------------------------------------------------
Klimat się ...ociepla.
-5. Wiosenny mróz.. .
.......................................
Dzień dobry.. .
-------------------------------------------------------
Wędruś Witaj
Dzis mi sie śniło ze kupowałam mydło...w okienku pocztowym
Dzis mi sie śniło ze kupowałam mydło...w okienku pocztowym
Śniegu napadało po " komarowe pięty ", czyli niewiele, może z jeden milimetr.
.........................................................
.........................................................
Ulala.. .
..............................
..............................
Witam wszystkich z ponownie zaśnieżonego Jawor
Pada a temperatura razem z dużym poziomem wilgoci sprawa, ze człowiek choc musi to nie ma ochoty nosa za drzwi wystawić.
Znikam bo praca wzywa. Dziś jak zwykle w piątek mam zwariowany dzień więc jakbym na losowanie nie dotarła to wszystkim o 14-stej
Pada a temperatura razem z dużym poziomem wilgoci sprawa, ze człowiek choc musi to nie ma ochoty nosa za drzwi wystawić.
Znikam bo praca wzywa. Dziś jak zwykle w piątek mam zwariowany dzień więc jakbym na losowanie nie dotarła to wszystkim o 14-stej
Witam z rana
Znikam do godz. 10.
.........................
.........................
co a badzieże na lotto i mini -pewnie układał st macher ds oszust łysy rostkowski żeby tak nic nie szło wygrać to ni pamiętam od lat
zobaczcie moje typy MM
jak sie nie ma farta to i jackwar nie pomoże...
witajcie
witajcie
witaj islandorka30,5
witaj Matek...
jackwar dupa blada...nie mam nic...to trzeba mieć szczęscie nie?
jak dobrze wstać skoro świt ,
jutrzenki blask .......
kto to śpiewał ?
jutrzenki blask .......
kto to śpiewał ?
alibabki...
jackwar ty sie kur...nie chichraj...