Wpisy 1 458 474 – 1 458 573
21 marca 2013 20:04 → 21 marca 2013 21:02, 100 wpisów
Lila
wracając do wczorajszej turystyki
nie wiem czy oglądałaś dziś rano tvn
1.pokazywali dziewczynę, która za 20 zł odbyła lot do maroka i z powrotem
2. pokazywali bezrobotnego, który jest uzależniony od lotów i ma do 150 lotów rocznie
wracając do wczorajszej turystyki
nie wiem czy oglądałaś dziś rano tvn
1.pokazywali dziewczynę, która za 20 zł odbyła lot do maroka i z powrotem
2. pokazywali bezrobotnego, który jest uzależniony od lotów i ma do 150 lotów rocznie
emeryt..rano to ja okna myłam ale na TVNie jest tez PORADA ,który lata wszędzie za małą kwotę
Kupiłam dzisiaj Koniczynkę i tradycyjnie w przypadku nowych zdrapek po złotówce 10 sztuk. Zdrapka bardzo ładna, ale niestety zwrot wyniósł tylko 7 złotych Przed zakupem zdrapki puściłam zakłady mm i mini no i teraz moje szanse trafienia czegoś spadły do zera. Tak jakoś już mam, że jak puszczam zakłady i jednocześnie cokolwiek tego dnia wydrapię to jak mam 1/10 to sukces
medea76 ja dzis 2 zdrapki szybkie 50 i puste
0 22.15 trzeba się odkuć
0 22.15 trzeba się odkuć
estek
Na to w tym miesiącu przestałam już liczyć. Czekam na wymianę liczb w kwietniu
Na to w tym miesiącu przestałam już liczyć. Czekam na wymianę liczb w kwietniu
medea76 trzeba liczyć i grać. ja na dziś m/m 8/8 10/10 duży 1 zadkład mini 2 zadkłady
a tak na powaznie chcialem sie Was spytac czy kupiliscie jakis program do lotto? czy systemy? czy np. twierdzicie ze szkoda kasy bedzie na ilestam zakladow?
Ang...... przewżnie to gracze są wykorzystywani,na własne życzenie
ale czy wierzycie w jakikolwiek system / program ze warto go kupic?
nie chodzi mi o naciaganie na kase, ale czy sami macie jakies przeczucie ze cos jest dobrego?
lila
za te okna
znam kolezankę, która straciła..... przy tym
oczywiście była w innym miesiącu, coś z początku
ale utkwiło mi to w głowie na zawsze, bo to bardzo dobra znajoma mi
a dopiero wczoraj prosiłem
dbaj o ..........skarby najwieksze dla człowieka
za te okna
znam kolezankę, która straciła..... przy tym
oczywiście była w innym miesiącu, coś z początku
ale utkwiło mi to w głowie na zawsze, bo to bardzo dobra znajoma mi
a dopiero wczoraj prosiłem
dbaj o ..........skarby najwieksze dla człowieka
czy wydaliscie juz jakies pieniadze na systemy, czy programy?
jackwar tego nie bylbym pewien, skoro teoretycznie moze istniec pogram co bedzie same 6 w lotto typowal
nie ma żadnych programów i systemów prowadzących do wygranych
wysokich
wysokich
emeryt , idź prawić morały koleżance to powie ci co myśli
czasami trzeba mieć jakiś takt .
czasami trzeba mieć jakiś takt .
typowanie jest zwykle równe prawd., jednak mozna delikatnie to zmienic albo na gorsze tyopowanie albo na lepsze
emeryt...bez przesady ciąża to nie choroba a w pierwszych miesiącach trzeba na siebie uważać.
jesli sie nie opiera na losowaniach poprzednich to znaczy ze losowo typuje i pewnie nic nie wpadnie wiekszego
pasko ma niezły programik ale wie że kasy na nim nie zbije , mało kto wyda kase na programik , no chyba że raz w miesiącu wytypuje 6 .
generalnie nie ma znaczenia czy czlowiek wytypuje czy program czy lottomat
człowiek typuje różnie jeden na pałe jak mu się długopisem trafi , drugi daty urodzin , trzeci robi zapiski i wywala wylosowane a to wszystko o kant , trzeba mieć farta i czuja , programy czuja nie mają , mogą mieć farta
to raczej czlowiek ma farta, czuja to znaczy ze np jakas liczba dawno nie padla, co moze to samo robic program
czy udalo wam sie np. nie grajac z miesiac wejsc do gry i wytypowac dobre liczby?
dowody są takie że już nie jeden wygrał kreśląc jak mu długopis trafi , podając daty urodzin swojej rodziny a nie ma dowodow że jakiś program wygrał .
jackwar
nie prosiłem o interwencję i nie wpier... między kotlet a orkiestrę
poszukaj sobie jakiegoś barana do ubliżania
a nie czepiasz się owieczek
kto cię pytał o coś ?
my sobie z Lilą tak piszemy jako sąsiedzi
nie prosiłem o interwencję i nie wpier... między kotlet a orkiestrę
poszukaj sobie jakiegoś barana do ubliżania
a nie czepiasz się owieczek
kto cię pytał o coś ?
my sobie z Lilą tak piszemy jako sąsiedzi
program raczej nie robi bledow, np nie zmienia liczb ktore mogly by pasc tak jak czlowiek robi to konsekwentnie
angierski , ja nie raz mam czuja w szczególności jak ma wpaść 3,5,8 , czasami się pomylę i jest jedna cyfra obok , mam czuja bo jest nagle taka myśl że te liczby wpadną i nie raz wpadały
poprostu jest taka zasada, ze czlowiek czuje sie pewny tego ze wygra, a rzeczywistosc jest inna
Lila
masz rację, ona też w okresie początkowym, to podobno niebezpieczna sprawa jest na początku
ale dbaj o SKARBY, bo widzę, że robisz DOBRZE, ba BARDZO DOBRZE
pogoda sie nie przejmuj
choś ładna zime mamy tej wiosny
masz rację, ona też w okresie początkowym, to podobno niebezpieczna sprawa jest na początku
ale dbaj o SKARBY, bo widzę, że robisz DOBRZE, ba BARDZO DOBRZE
pogoda sie nie przejmuj
choś ładna zime mamy tej wiosny
ale zalozmy jest gra oparta na matematyce... kto ma wieksze szanse czlowiek czy komputer?
estek
Drapię dośc rzadko, ale jak coś nowego się pojawia kupuję kilka sztuk i jeśli coś trafię w danej zdrapce to potem sobie od czasu do czasu jedną-dwie sztuki kupuję
Drapię dośc rzadko, ale jak coś nowego się pojawia kupuję kilka sztuk i jeśli coś trafię w danej zdrapce to potem sobie od czasu do czasu jedną-dwie sztuki kupuję
angierski
masz rację
do wygrania potzreba jednego
SZCZĘŚCIA
i nie pomogą żasdne programy i systemy naciągaczy
bo co to jest za pewny system znany tu graczom
na 3-ke w LOTTO ??? wygrywasz 20 zł za 163 zaklady X 3 xł
to ile jest sie do tyłu ?
i tak wyglądają SYSTEMY !!! te pewne
masz rację
do wygrania potzreba jednego
SZCZĘŚCIA
i nie pomogą żasdne programy i systemy naciągaczy
bo co to jest za pewny system znany tu graczom
na 3-ke w LOTTO ??? wygrywasz 20 zł za 163 zaklady X 3 xł
to ile jest sie do tyłu ?
i tak wyglądają SYSTEMY !!! te pewne
w keno wyniki sa generowane komputerowo, w tym tkwi matematyka program moze to lepiej rozpracowac, a TS w MM dazy do tego zeby gra byla losowa tak jak z komputera
emeryt , ja barana nie potrzebuję , nie lubię dupków co udają zatroskanych i doradzają że to powinno się robić a tego nie , bo moja koleżanka robiła tak i jej sie stało . po prostu żle robiła i powiedz jej to to zobaczysz co ci powie .
emeryt jedyne na co mozna liczyc to szczescie grajac samemu, mozna tez posilkowac sie programami ktore zwieksza nieco wygrane
człowiek ma szansę
jak ma SZCZĘŚCIE
garłem tyle lat i mierne wyniki
raz przypadkowo jadąc na zawody miałem czas do odjazdu
przystanąłem przy kolekturze
zagrałem na CH-T imialem "5"
dlaczego ?
bo w tym dniu miałem szczęście
I TYLE
jak ma SZCZĘŚCIE
garłem tyle lat i mierne wyniki
raz przypadkowo jadąc na zawody miałem czas do odjazdu
przystanąłem przy kolekturze
zagrałem na CH-T imialem "5"
dlaczego ?
bo w tym dniu miałem szczęście
I TYLE
medea76 tez rzadko drape a jak już to staram się te same zdrapki cały czas ale bez rezultatu wygranej
czyli program jedynie pomaga zrozumiec pewne rzeczy odnosnie systemow, typowan, przerw
MAX..nie chcę Cię załamywać ale 4,w porywach 5 liczb z Twojej dyszki nie siada
siemka karwa
Lila...
skutecznych nie ma, wazne sa liczby, ale grajac na jedno losowanie duza kwota jestesmy skazani na duze ryzyko porazki
13max....
jackwar...
estek
Ja jak tylko mam możliwośc to wybieram numery zdrapek. Zrobiłam sobie taki mały wykaz numerów, które najczęściej wygrywały no i jak biorę te numery to dośc często zdrapki nie są puste choc więcej niż 77 złotych jeszcze nie wydrapałam. Najcześciej wychodzę w najlepszym przypadku na zero
Ja jak tylko mam możliwośc to wybieram numery zdrapek. Zrobiłam sobie taki mały wykaz numerów, które najczęściej wygrywały no i jak biorę te numery to dośc często zdrapki nie są puste choc więcej niż 77 złotych jeszcze nie wydrapałam. Najcześciej wychodzę w najlepszym przypadku na zero