Wpisy 1 458 236 – 1 458 335
21 marca 2013 17:02 → 21 marca 2013 18:08, 100 wpisów
Przestałem w to grać bo tam faktycznie to 5/10 jest często ale plecy tak 70-80% na zakładach
teraz tylko mm 10/10 i lotto
i okazyjnie na mniej skreśleń
ja pare razy zagrałem na 5 skreslen ale jak zwykle wiekszość 3/5 tak jak w mm
player, to jest wlasnie konsekwencja tej losowosci... nie ugrasz nic ponad 20-30%, czyli wartosc oczekiwana z pominieciem najrzadszych zdarzen (najwyzszych wygranych)...
***player*** ile wygrałeś w estra pensia bo słabo widze? ja dziś 2 szybkie 50 i nic
Ciężko 5/5 trafić
w zielonej miałem 50zł
ja tez tylko mm 10/10 i lotto... dopuki jest kumulacja w jokerze wysylam go zamiast lotto, gdy w lotto nie ma kumulacji... ale na tej grze postawilem krzyzyk... zwrot mam na poziomie 6-9%
jak weszła EP to był boom na tą drapkę w kolekturach z niebieską tak nie ma
nie gram w zdrapki bo szczęście zależy tylko od tego jakie przywiozą , a główne starają się dawać po małych miastach by przyciągnąć
matko kochana... co ja pisze... chyba ta kumulacja mi to u podsunela
jackwar ja drape w mniejszych miastach(wsiach) i najwiecej miałem 15 zł
unhappy/ na poniedziałek miałem 27,28 J wpadło 29 wczoraj 27,29 wpadło 30
unhappy
"losowe" ? keno ? A mógłbyś TO jakoś rozwinąć ? co znaczy losowe ? Co tam jest 'losem' ? W grach bębnowych powiedzmy - są to zdarzenia aerodynamiczne, pomijam oczywiście prędkości 'toczeń' i zawirowań itd itd i możliwość jakichś wad w kulach - moim zdaniem Bo, dopóki sobie nie ustalimy, co mamy na myśli...
jackwar
spytaj jeszcze - może z kimś jeszcze kol. agatkaa ma kontakt, taki jakby poste resante
"losowe" ? keno ? A mógłbyś TO jakoś rozwinąć ? co znaczy losowe ? Co tam jest 'losem' ? W grach bębnowych powiedzmy - są to zdarzenia aerodynamiczne, pomijam oczywiście prędkości 'toczeń' i zawirowań itd itd i możliwość jakichś wad w kulach - moim zdaniem Bo, dopóki sobie nie ustalimy, co mamy na myśli...
jackwar
spytaj jeszcze - może z kimś jeszcze kol. agatkaa ma kontakt, taki jakby poste resante
J i 4/4 to szanse na to są chyba podobne jak w lotto?? 1 do 13mln?
-1. Zimno.. .
.....................................
.....................................
na wioski nie dają miasta i miasteczka by ludziom szczeny opadły
***player***
większe dla gracza - teoretycznie 1:8 z kawałkiem mln - teoretycznie, bo nie mamy ż.a.d.n.e.g.o pojęcia, jak generowane są te 4/4 z 50
większe dla gracza - teoretycznie 1:8 z kawałkiem mln - teoretycznie, bo nie mamy ż.a.d.n.e.g.o pojęcia, jak generowane są te 4/4 z 50
robal, sppjrz na forum... tam ten watek jest... ale nie pamietam, w ktorym temacie
w kilku
unhappy
w kilku np w porównaniu tego obecnego goowna z all or nothing
unhappy
w kilku np w porównaniu tego obecnego goowna z all or nothing
Robal_36
w numerku już było ciężko a tylko 45 kul.
A teraz w J tak dowalili 50 liczb chyba żeby wycofać tą gre. Bo praktycznie nikt u mnie w pracy w to nie gra a jak był numerek to grali i kombinowali z systemami żeby liczby się zazębiały
w numerku już było ciężko a tylko 45 kul.
A teraz w J tak dowalili 50 liczb chyba żeby wycofać tą gre. Bo praktycznie nikt u mnie w pracy w to nie gra a jak był numerek to grali i kombinowali z systemami żeby liczby się zazębiały
Pasko wylicza że niby 100,000 zakładów jest obecnie zawierane, kumulacja pęknie znowu będzie 45.000 zakładów
***player***
nie wiem dokładnie, CO kierowało takimi decyzjami, ale oby w trampkach ten zasmarkancew chodził - ja np. gram jeszcze niejako z pewnego przyzwyczajenia - niech teraz legnie i rzucam to w uj...
Samemu mógłbym kreślić - może by i coś wbiło, nawet kilka razy... No, a jak nie mogę, to PO CO się mam ?
Tu akurat dane o ilościach mogą być w pełni wiarygodne...
nie wiem dokładnie, CO kierowało takimi decyzjami, ale oby w trampkach ten zasmarkancew chodził - ja np. gram jeszcze niejako z pewnego przyzwyczajenia - niech teraz legnie i rzucam to w uj...
Samemu mógłbym kreślić - może by i coś wbiło, nawet kilka razy... No, a jak nie mogę, to PO CO się mam ?
Tu akurat dane o ilościach mogą być w pełni wiarygodne...
ale w jokerze można mieć małe ryzyko zwrotu , wystarczy obstawić 4 numerki , prawdopodobieństwo trafienia 1:8
Jak by szło typować kaskadę to miało by to sens
nigdy nie mialem wiecej niz 1/4 z tych maszynowych... a powinienem miec ich z 5
Ciekawe czy wycofają jokera bo narazie się nie palą do tego
yhymmmm
dawno temu Ktoś napisał, na forum bodaj to przeczytałem , albo w pierwszej KG - było porównanie samego J. do ruletki - przyznam - nie patrzyłem w ten sposób - a to było ko
dawno temu Ktoś napisał, na forum bodaj to przeczytałem , albo w pierwszej KG - było porównanie samego J. do ruletki - przyznam - nie patrzyłem w ten sposób - a to było ko
trisetum
Czekam na zdrapki po 10zł
Czekam na zdrapki po 10zł
jackwar
Jadę do kolektury narazie
jutro kupuje all bordowe pensje u mnie zaszaleje jak Doda na dożynkach w Mszanie 2013
m.d.e.r.a.c.j.a
- albo wykasować, bo przeczytają i wprowadzą, albo
trisetum
- żądaj wyłączności, kopyrajtów i części z zysku
- albo wykasować, bo przeczytają i wprowadzą, albo
trisetum
- żądaj wyłączności, kopyrajtów i części z zysku
Andruska.. .
..............................
Gała.. .
..................................
..................................
Gała.. .
Idzie wiosna, bo już są bociany.. .
................................
Idzie wiosna, bo już są bociany.. .
................................
bociany
dobra dobra
chyba dokładnie wszyscy obczajają TEN tok
bociany ...
U mnie strona Korna działa.. .
Ciekawe, czy bociany są....jadalne.. .
.....................................................
Raz w TV pokazali bociana przebitego strzałą, jakiemuś bambusowi w Afryce zachciało się.....drobiu.. .
...............................................
.....................................................
Raz w TV pokazali bociana przebitego strzałą, jakiemuś bambusowi w Afryce zachciało się.....drobiu.. .
...............................................
Gała siemano
co tam na wieczór - w jakie gry /z oferty teesa/ kol. będzie puszczony ?
Panowie ? t a m walą do tego no mercy
co tam na wieczór - w jakie gry /z oferty teesa/ kol. będzie puszczony ?
Panowie ? t a m walą do tego no mercy
najlepsza gra
Gała
nie jest całkiem łatwo, ale ...
szczerze - powodzenia
Gała
nie jest całkiem łatwo, ale ...
szczerze - powodzenia
Temperatura w Europie z godz. 16.
Francja... +20
Polska... -1.
Północna Rosja... -25.
.......................................................
Francja... +20
Polska... -1.
Północna Rosja... -25.
.......................................................
Ulalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. .
...................................................................
...................................................................
Ulala.. .
Ale ze mnie jest aniołek
.......................................
Ale ze mnie jest aniołek
.......................................