Wpisy 1 458 174 – 1 458 273
21 marca 2013 16:44 → 21 marca 2013 17:19, 100 wpisów
z ch-t mam 5,9,20,47,59
jackwar
ja mam z ch t mini i multi
kocham lizać
estek
Co do keno to myślę że tam jest ustawiony czas kiedy da się wygrać. Ze tak powiem moment kiedy maszyna daje.
Co do keno to myślę że tam jest ustawiony czas kiedy da się wygrać. Ze tak powiem moment kiedy maszyna daje.
kocham lizać
pozdrawia poczta polska
***player*** zagrałem raz na 5 i nic. Jakoś nie ciągnie, wolę m/m
kocham ten słony kawałek
mięsa
franek sprzedawca firanek
idę wysłać 51, 65 + jakieś 3 inne
idę wysłać 51, 65 + jakieś 3 inne
tą piosenkę dedykuje dla agatkaa-
Ref//Ja uwielbiam ją ona tu jest i tańczy dla mnie bo dobrze to wie że porwę ją i w sercu schowam na dnie.
Ref//Ja uwielbiam ją ona tu jest i tańczy dla mnie bo dobrze to wie że porwę ją i w sercu schowam na dnie.
ja zero weny z chybika dałem
agatkaa to fajnie masz z tymi ptakami , ja lubię oglądać stronkę
http://bocianybolec.pl/#kamera
http://bocianybolec.pl/#kamera
o mam ptaszka
dobry dzień unchapy
estek ja grałem dużo i nigdy nic nie wygrałem w keno a przestałem grać jak wysłałem kupon na 20 losowań x 1 stawka i miałem 3 x 7/10. Myśle że to nie fart tylko tak jest ustawione żeby była wypłacalność.
Bo 3 x 7/10 to praktycznie nie realne
unhappy
wszystko tak ustawiają
agatkaa ale tam też na kamerce jest karmnik i oglądałem jak w zimę ptaki zlatują
estek, 0/10 w keno trafic 2x trudniej niz 5/10 w mm... a placa tyle samo
jak chcesz to mogę ci podać 21 liczb na multi które podałem islandorce , reszte pomyślę później , nie mam czasu
***player*** pewnie tak jest jak piszesz że jest ustalone. ale 165zł wpadło
Nie pamiętam ile tam za to 7/10 w keno płacą ale chyba 60zł
unhappy nie wiem bo raz tylko grałem ale pewnie ustalone ze zawsze 1 liczba ma byc i koniec
------
..................................................
..................................................
u mnie w zb pelno klientow wpatrzonych w monitor... ciagle kombinuja, ale nie wiem jak na tym wychodza
Jackwar.. .
......................................
......................................
unhappy tak jak w m/m
tylko że w tym od razu wynik nie trzeba czekać długo na losowanie
tylko że w tym od razu wynik nie trzeba czekać długo na losowanie
wn, policzylem szanse w twoim tescie... jesli dobrze rozumiem sens twoich typow, przedstawiaja sie one nastepujaco:
- 0 trafień (20 na nie) - 1:843
- 1 trafienie (19 na nie) - 1:86
- 2 trafienia (18 na nie) - 1:20
- 3 trafienia (17 na nie) - 1:8
- 4 trafienia (16 na nie) - 1:5
- 5 trafień (15 na nie) - 1:4
- 6 trafień (14 na nie) - 1:5
- 7 trafień (13 na nie) - 1:9
- 8 trafień (12 na nie) - 1:20
- 9 trafień (11 na nie) - 1:61
- 10 trafień (10 na nie) - 1:253
- 11 trafień (9 na nie) - 1:1423
- 12 trafień (8 na nie) - 1:10969
- 0 trafień (20 na nie) - 1:843
- 1 trafienie (19 na nie) - 1:86
- 2 trafienia (18 na nie) - 1:20
- 3 trafienia (17 na nie) - 1:8
- 4 trafienia (16 na nie) - 1:5
- 5 trafień (15 na nie) - 1:4
- 6 trafień (14 na nie) - 1:5
- 7 trafień (13 na nie) - 1:9
- 8 trafień (12 na nie) - 1:20
- 9 trafień (11 na nie) - 1:61
- 10 trafień (10 na nie) - 1:253
- 11 trafień (9 na nie) - 1:1423
- 12 trafień (8 na nie) - 1:10969
Unhappy... .
..................................
efesef
no tak paCZę paCZę i widzę 'Debiut 2012-08-01'... ...
I się zastanawiam - wyczaję, czy nie ... Bo, Ty wierzysz w reinkarnację, prawda ?
no tak paCZę paCZę i widzę 'Debiut 2012-08-01'... ...
I się zastanawiam - wyczaję, czy nie ... Bo, Ty wierzysz w reinkarnację, prawda ?
unhappy
w keno model losowości jest że tak powiem dynamiczny
mm jest bardziej statyczny
w keno model losowości jest że tak powiem dynamiczny
mm jest bardziej statyczny
trisetum ale grałem naprawdę dużo wtedy.
Mi chodzi o to że pół roku ani razu 7/10 a potem naraz 3 x
Mi chodzi o to że pół roku ani razu 7/10 a potem naraz 3 x
Unhappy.. .
Nie masz po co liczyć, jakie jest prawdopodobieństwo.. .
...........................................................
Jak nabiorę wprawy, to wytypuję....18/20.. .
Nie masz po co liczyć, jakie jest prawdopodobieństwo.. .
...........................................................
Jak nabiorę wprawy, to wytypuję....18/20.. .
player, na forum porownalem kiedys wyniki keno i mm z ok. 100 losowan... keno jest zdedydowanie bardziej "losowe" i w mojej opinii nie nadaje sie do typowan
Przestałem w to grać bo tam faktycznie to 5/10 jest często ale plecy tak 70-80% na zakładach
teraz tylko mm 10/10 i lotto
i okazyjnie na mniej skreśleń
ja pare razy zagrałem na 5 skreslen ale jak zwykle wiekszość 3/5 tak jak w mm
player, to jest wlasnie konsekwencja tej losowosci... nie ugrasz nic ponad 20-30%, czyli wartosc oczekiwana z pominieciem najrzadszych zdarzen (najwyzszych wygranych)...
***player*** ile wygrałeś w estra pensia bo słabo widze? ja dziś 2 szybkie 50 i nic
Ciężko 5/5 trafić
w zielonej miałem 50zł
ja tez tylko mm 10/10 i lotto... dopuki jest kumulacja w jokerze wysylam go zamiast lotto, gdy w lotto nie ma kumulacji... ale na tej grze postawilem krzyzyk... zwrot mam na poziomie 6-9%
jak weszła EP to był boom na tą drapkę w kolekturach z niebieską tak nie ma
nie gram w zdrapki bo szczęście zależy tylko od tego jakie przywiozą , a główne starają się dawać po małych miastach by przyciągnąć
matko kochana... co ja pisze... chyba ta kumulacja mi to u podsunela
jackwar ja drape w mniejszych miastach(wsiach) i najwiecej miałem 15 zł
unhappy/ na poniedziałek miałem 27,28 J wpadło 29 wczoraj 27,29 wpadło 30
unhappy
"losowe" ? keno ? A mógłbyś TO jakoś rozwinąć ? co znaczy losowe ? Co tam jest 'losem' ? W grach bębnowych powiedzmy - są to zdarzenia aerodynamiczne, pomijam oczywiście prędkości 'toczeń' i zawirowań itd itd i możliwość jakichś wad w kulach - moim zdaniem Bo, dopóki sobie nie ustalimy, co mamy na myśli...
jackwar
spytaj jeszcze - może z kimś jeszcze kol. agatkaa ma kontakt, taki jakby poste resante
"losowe" ? keno ? A mógłbyś TO jakoś rozwinąć ? co znaczy losowe ? Co tam jest 'losem' ? W grach bębnowych powiedzmy - są to zdarzenia aerodynamiczne, pomijam oczywiście prędkości 'toczeń' i zawirowań itd itd i możliwość jakichś wad w kulach - moim zdaniem Bo, dopóki sobie nie ustalimy, co mamy na myśli...
jackwar
spytaj jeszcze - może z kimś jeszcze kol. agatkaa ma kontakt, taki jakby poste resante
J i 4/4 to szanse na to są chyba podobne jak w lotto?? 1 do 13mln?
-1. Zimno.. .
.....................................
.....................................
na wioski nie dają miasta i miasteczka by ludziom szczeny opadły
***player***
większe dla gracza - teoretycznie 1:8 z kawałkiem mln - teoretycznie, bo nie mamy ż.a.d.n.e.g.o pojęcia, jak generowane są te 4/4 z 50
większe dla gracza - teoretycznie 1:8 z kawałkiem mln - teoretycznie, bo nie mamy ż.a.d.n.e.g.o pojęcia, jak generowane są te 4/4 z 50
robal, sppjrz na forum... tam ten watek jest... ale nie pamietam, w ktorym temacie
w kilku
unhappy
w kilku np w porównaniu tego obecnego goowna z all or nothing
unhappy
w kilku np w porównaniu tego obecnego goowna z all or nothing
Robal_36
w numerku już było ciężko a tylko 45 kul.
A teraz w J tak dowalili 50 liczb chyba żeby wycofać tą gre. Bo praktycznie nikt u mnie w pracy w to nie gra a jak był numerek to grali i kombinowali z systemami żeby liczby się zazębiały
w numerku już było ciężko a tylko 45 kul.
A teraz w J tak dowalili 50 liczb chyba żeby wycofać tą gre. Bo praktycznie nikt u mnie w pracy w to nie gra a jak był numerek to grali i kombinowali z systemami żeby liczby się zazębiały
Pasko wylicza że niby 100,000 zakładów jest obecnie zawierane, kumulacja pęknie znowu będzie 45.000 zakładów
***player***
nie wiem dokładnie, CO kierowało takimi decyzjami, ale oby w trampkach ten zasmarkancew chodził - ja np. gram jeszcze niejako z pewnego przyzwyczajenia - niech teraz legnie i rzucam to w uj...
Samemu mógłbym kreślić - może by i coś wbiło, nawet kilka razy... No, a jak nie mogę, to PO CO się mam ?
Tu akurat dane o ilościach mogą być w pełni wiarygodne...
nie wiem dokładnie, CO kierowało takimi decyzjami, ale oby w trampkach ten zasmarkancew chodził - ja np. gram jeszcze niejako z pewnego przyzwyczajenia - niech teraz legnie i rzucam to w uj...
Samemu mógłbym kreślić - może by i coś wbiło, nawet kilka razy... No, a jak nie mogę, to PO CO się mam ?
Tu akurat dane o ilościach mogą być w pełni wiarygodne...