Wpisy 1 456 686 – 1 456 785
20 marca 2013 21:11 → 20 marca 2013 21:27, 100 wpisów
ja miałem tak z trójka w duzym i jeszcze pare kuponów m/m o trójce wiedziałem a w m/m miałem puste ale dałem do sprawdzenia a gosciówa ze wszystkie puste
emeryt...i co z tego,że z mążatkami.Przeciez to kawa,nic więcej.Nie bój się MAX Ci głowy nie urwie.
emeryt...aha rozumiem,Ty między znajomymi spotykasz się w jednym celu.RĘCE POD GŁOWĄ
fiolka , może chciała cie oszukać a nuż byś go nie wzieła lub do kosza wyżuciła . mnie pare razy wydała jeden kupon mniej , zawszę liczę na słuch czy wszystkie wydrukowało , raz nie dostałe a miałem 8/10 z plusem .
lika..kto ma praca za daleko droga ..no czym jechać czyli ja mam jechać z rowerem
ty ..narazie nie pracujesz nic nie przejmuj Auto i ide tamm..
ty ..narazie nie pracujesz nic nie przejmuj Auto i ide tamm..
siemanko
Lila...
jackwar...
MAX...zdaje mi się,że to ściema.Boi się nie wiem czego.Widzisz sami kawę będziemy musieli pić
Krzysio...
Fiolka...
Fiolka...
sprzedaję bajki
Bajki
O Agatce: A gatki miała w kwiatki.
O cynie: Cy nie mówiłem?
O czasie: Trza się napić.
O Izie: I zamknij się wreszcie!
O jabłonce ; miałam Ci ja błonkę
O Japonii: Ja po nim nie pije.
O mniemaniu: mnie Maniu na tobie nie zależy.
O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę ?
O nowinie: daj no wina.
O Nowym Sączu: No wysącz to do dna!
O romansie: Roman się rozwodzi.
O Toruniu: To ruń na mnie !
O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta.
O UFO: Ufosz mi ?
Bajki
O Agatce: A gatki miała w kwiatki.
O cynie: Cy nie mówiłem?
O czasie: Trza się napić.
O Izie: I zamknij się wreszcie!
O jabłonce ; miałam Ci ja błonkę
O Japonii: Ja po nim nie pije.
O mniemaniu: mnie Maniu na tobie nie zależy.
O morzu: A może by tak jeszcze jedną flaszkę ?
O nowinie: daj no wina.
O Nowym Sączu: No wysącz to do dna!
O romansie: Roman się rozwodzi.
O Toruniu: To ruń na mnie !
O tupecie: Tu pet, tam pet, a popielniczka pusta.
O UFO: Ufosz mi ?
13max...
max może bajka , może nie , mnie to rypka , ja generalnie staram się wierzyć każdemu . Miałem kilku kolegów polejwodów ale jak przestałem im wierzyć to po prostu z nimi nie rozmawiałem .
www.zalando.pl
Fiolka ale można puścić tak kupon że nie sprawdzi , puszczasz niby na losowanie a nie na sprawdzanie
Lila...taki sklep internetowy z ciuchami i ta smieszna reklama
emeryt..jak nie jak nie? Karwa po kurczaczka wędzonego musiałam sobie jechać
dzisiaj miałem 2 zł w keno a maszyna powiedziała zero złotych,
dopiero za drugim razem wykazało wygraną 2 zł, a co by było gdybym miał np 8/10 i sam tego nie sprawdził, normalne kanciarstwo już teraz nawet maszynom nie można wierzyć, trzeba samemu sprawdzić
dopiero za drugim razem wykazało wygraną 2 zł, a co by było gdybym miał np 8/10 i sam tego nie sprawdził, normalne kanciarstwo już teraz nawet maszynom nie można wierzyć, trzeba samemu sprawdzić
greg
emeryt
Lila , wierzę każdemu ale sprawdzam , jeśli oszuka mnie to po pierwszym razie myślę że się pomylił , po drugim , że chciał mnie oszukać a po trzecim nie chcę mieć z nim nic do czynienia i jeśli nie muszę to z nim nie rozmawiam . Nie lubię jak ktoś kogoś dołuje , rozumiem wyśmiać kogoś raz ale ciągle to nudne .
WOW ale ktos poszedl po stawce grubo o 14 na 3/3
Ja z szóstek MM na 4 losowania miałem 8zł dziś
fiolka , generalnie to wolę sam sprawdzać , choć wczoraj źle sprawdziłem bo myślałem że oprócz 3 w mini mam 2 zł w multi a tam było 6 zł na kuponie i byłem w konsternacji gdyż nie wiedziałem czy źle sprawdziłem czy pasko źle numery podał a nie wiedziałem co to był za kupon
jackwar>> tak masz?
OK
Ja Tobie nie będę pisał czy źle czy dobrze robisz. Bo to twoje decyzje.
I proszę żebyś moich wpisów do Ciebie nie kierowanych nie komentował. Bo ja tego z Twoimi nie robię. Zrozumiałeś?
OK
Ja Tobie nie będę pisał czy źle czy dobrze robisz. Bo to twoje decyzje.
I proszę żebyś moich wpisów do Ciebie nie kierowanych nie komentował. Bo ja tego z Twoimi nie robię. Zrozumiałeś?
PANOWIE proszęo spokój bo majty pościągam i na dupsko naczaskam karwa
Lila...no jasne pusciłem się na następne 4 losowania
nom... o 14:00 raczej ktoś zagrał stawką x1800. Czyli wydał 4500 zł, a wygrał 97 200