Wpisy 1 456 236 – 1 456 335
20 marca 2013 15:34 → 20 marca 2013 17:54, 100 wpisów
dobra sorry
tu odpowiem
limit jest kwotowy dla różnych wariantów tzw "wysokich" wygranych od około 10 - 100 baniek
w zależności od czy gra z plusem i na ile skreśleń
tu odpowiem
limit jest kwotowy dla różnych wariantów tzw "wysokich" wygranych od około 10 - 100 baniek
w zależności od czy gra z plusem i na ile skreśleń
ok,dzięki,bo już miałem wątpliwości czy można cokolwiek wygrać bo gram i gram i niewiele z tego grania,raczej na minusie ciągle..
a nie sorki - jednak więcej niż 10
15 baniek dla 8/8, 30 baniek dla 9/9, 25 dla 10/10 i 100 baniek dla dychy z plusem
15 baniek dla 8/8, 30 baniek dla 9/9, 25 dla 10/10 i 100 baniek dla dychy z plusem
jakby wywalić bajkopisarzy i grających na sucho - nie jest łatwo -
fakt
fakt
Justyna biegnie po kolejną kasę
główne trofeum /po raz 4/ma zapewnione
główne trofeum /po raz 4/ma zapewnione
Witajcie wszyscy ma ktoś stronke na której jest podgląd (na żywo) na drogi obok Ostrołęki,itd ??
Gracz z miejscowości Częstochowa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Orzeł i Reszka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
trisetum
Nie ? nie IE ? cóż kiedyś /chyba/ w tym tak miałem ...
i zawężone okno czatu
Nie ? nie IE ? cóż kiedyś /chyba/ w tym tak miałem ...
i zawężone okno czatu
Andromeda>>> Tymczasem Justyna dala czadu.
Mróweczka jest wstydliwa i małomówna ale czasami "milczenie bywa wymowniejsze od mowy"
Mróweczka jest wstydliwa i małomówna ale czasami "milczenie bywa wymowniejsze od mowy"
greg>>> "sztuką jest wygrać"- głębokie takie
Ale ja myślę że większą sztuką jest nie przegrać.
Ale ja myślę że większą sztuką jest nie przegrać.
dzis mialem 4/7 zamiast 4 mialem 5 .zamiast 8 bylo9.zamiast 12 mialem 11 karwa jeb pech
MOnet
to zawężenie obrazu, to na bank była wina softu - przestawiłem przeglądarkę i zrobiło się
Monitor w sumie w zupełności mi styka i ten i w stacjonarnym i tv
z tym, że tu akurat, jak losują - mógłby wyraźniejszy być obraz, a mam wrażenie, że coś mi 'pikselizuje'
to zawężenie obrazu, to na bank była wina softu - przestawiłem przeglądarkę i zrobiło się
Monitor w sumie w zupełności mi styka i ten i w stacjonarnym i tv
z tym, że tu akurat, jak losują - mógłby wyraźniejszy być obraz, a mam wrażenie, że coś mi 'pikselizuje'
Rusiecka była? Ją i łysawkę na jednym pontonie bym na wycieczkę po oceanie wysłał.
monet oni tylko o swoje Koryto dbaja a JAK WIDZE TEGO OBLUDNIKA TUSKA TO......... wiesz co mam na mysli
greg...59-79 za mna chodzi....na teraz nie mam takiego czuja jak miałam na rano
greg...nie ....ściana wschodnia...na samym południu jak to Monet mówi
mój profi 0/3
ulsaa. ..76..
greeg ..emeryt ..jak ma dziś wygrał czy nic..
ulsaa,,,ja tak stawiam tylko profil..ja nie gram real..boli głowa ciezko
ulsaa,,,ja tak stawiam tylko profil..ja nie gram real..boli głowa ciezko
a emeryy zawsze wygrywa on hra za kase i na kase eeeeeee che che che
ulsaa..
greeg..emeryt ile jest stawiał 300 razy 2 wczoraj i dzis 300 = 900 zł .. ja mówię nic nie wygrał
greeg..emeryt ile jest stawiał 300 razy 2 wczoraj i dzis 300 = 900 zł .. ja mówię nic nie wygrał
ulsaa...nie trzeba ..
ula.ja ja mam glowe gotowa montoor goracy masowac masowac ula ula.masowac
greeg ...yyyyyy ..nie jest pewny ..emeryt głopoty sam wymyślił rózne tematy i noo ..czemu nie było pokazane np kupon albo inee ..po co mam wierzyć
ylsaa ..thanks za kawka i teraz ide juz zaraz zaparzę
ylsaa ..thanks za kawka i teraz ide juz zaraz zaparzę
krzys tano na czacie napisak kolega jak podal wposy emeryta na jakies forum bukow i powstal cytat jak ktos uwali ,. pojechalem na emeryta; dobre co