Wpisy 1 456 211 – 1 456 310
20 marca 2013 14:53 → 20 marca 2013 17:43, 100 wpisów
jackwar sam to powiedziałes...to teraz przylgnie...
O 14:00 trafiłem tutaj: 1/1, 2/2, 2/3, 4/5 i 4/10 szkoda aj że nie realnie trochę by wpadło kaski co ?
Żyrafa opowiada zajączkowi:
- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem.... pomyśl, każdy listek, który zerwę i przeżuje, wędruje potem tak długo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...
Zajączek słucha, nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej:
- A gdy przychodzi upał... Idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpnę wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ożywcza woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje... Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:
- A powiedz... Rzygałaś kiedyś?
- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem.... pomyśl, każdy listek, który zerwę i przeżuje, wędruje potem tak długo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...
Zajączek słucha, nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej:
- A gdy przychodzi upał... Idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpnę wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ożywcza woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje... Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:
- A powiedz... Rzygałaś kiedyś?
Z wydanych 12,5 wygrał bym 44 zł !!! Ale zastanawia mnie jedno czemu nigdy nie mogę trafić 5/5 w Multi Multi tylko co najwyżej 4/5 realnie raz i tu na stronie !!! A gram już parę razy tymi samymi liczbami może w końcu wpadnie 5/5 ??? A wy jak uważacie lepiej realnie grać na pięć liczb tymi samymi liczbami i liczyć że za parę losowań może wpadnie czy grać na 10 skreśleń tez tą metodą ?
Ale wpadło: 1,2,3,4 jeszcze tylko 5 i szczęście tylko że ja tak sobie wczoraj i kiedyś zastanawiałem czy może tak wpaść i teraz wierzę że tak a wy ?
krzysztof c , to zależy , są tu tacy co grają na 3 liczby by być do przodu , grają na 5 , na 7 ,8 , bo są większe szanse na jakąś kase . Ja gram na 10 liczb bo chcę wygrać coś konkretnego .
Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu kto tu jest panem. Stary kogut proponował:
- OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń.
- Nie ma sprawy, no to zaczynamy? - odrzekł młody.
- Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daję ci pół okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakaś ręka chwyta młodego koguta za szyję, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
- Kur... to już czwarty *** w tym miesiącu.
- OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń.
- Nie ma sprawy, no to zaczynamy? - odrzekł młody.
- Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daję ci pół okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakaś ręka chwyta młodego koguta za szyję, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
- Kur... to już czwarty *** w tym miesiącu.
olala więcej wypłacone z gry 3/3 niż z 8/8 ? no ciekawe - zająkną się o tym "zdarzeniu", czy ni chu chu ?
krzysztof c
każdy inną drogą może chcieć dojść do tego prawie tego samego celu, a Ty jak myślisz, tak w ogóle - lepiej grać na 3/3, 5/5, 8/8, czy 10/10 ?
odpowiedz
krzysztof c
każdy inną drogą może chcieć dojść do tego prawie tego samego celu, a Ty jak myślisz, tak w ogóle - lepiej grać na 3/3, 5/5, 8/8, czy 10/10 ?
odpowiedz
Nie dzisiaj nie grałem tylko tu obstawiłem jackwar czytanie ze zrozumieniem się kłania pisałem przecież !!! ,
Raczej 10/10 !!!
Nie dzisiaj nie grałem tylko tu obstawiłem jackwar czytanie ze zrozumieniem się kłania pisałem przecież !!! .
co by było gdyby np 100 osób trafiło 10 z 10?mieliby tyle kasy na wypłatę wygranych???
to jak p r a w i e, jak wszyscy
...
sto osób ? regulamin gry polecam paragrafy bodaj 16 - 18
zostawiam
dobra sorry
tu odpowiem
limit jest kwotowy dla różnych wariantów tzw "wysokich" wygranych od około 10 - 100 baniek
w zależności od czy gra z plusem i na ile skreśleń
tu odpowiem
limit jest kwotowy dla różnych wariantów tzw "wysokich" wygranych od około 10 - 100 baniek
w zależności od czy gra z plusem i na ile skreśleń
ok,dzięki,bo już miałem wątpliwości czy można cokolwiek wygrać bo gram i gram i niewiele z tego grania,raczej na minusie ciągle..
a nie sorki - jednak więcej niż 10
15 baniek dla 8/8, 30 baniek dla 9/9, 25 dla 10/10 i 100 baniek dla dychy z plusem
15 baniek dla 8/8, 30 baniek dla 9/9, 25 dla 10/10 i 100 baniek dla dychy z plusem
jakby wywalić bajkopisarzy i grających na sucho - nie jest łatwo -
fakt
fakt
Justyna biegnie po kolejną kasę
główne trofeum /po raz 4/ma zapewnione
główne trofeum /po raz 4/ma zapewnione
Witajcie wszyscy ma ktoś stronke na której jest podgląd (na żywo) na drogi obok Ostrołęki,itd ??
Gracz z miejscowości Częstochowa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Orzeł i Reszka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
trisetum
Nie ? nie IE ? cóż kiedyś /chyba/ w tym tak miałem ...
i zawężone okno czatu
Nie ? nie IE ? cóż kiedyś /chyba/ w tym tak miałem ...
i zawężone okno czatu
Andromeda>>> Tymczasem Justyna dala czadu.
Mróweczka jest wstydliwa i małomówna ale czasami "milczenie bywa wymowniejsze od mowy"
Mróweczka jest wstydliwa i małomówna ale czasami "milczenie bywa wymowniejsze od mowy"
greg>>> "sztuką jest wygrać"- głębokie takie
Ale ja myślę że większą sztuką jest nie przegrać.
Ale ja myślę że większą sztuką jest nie przegrać.
dzis mialem 4/7 zamiast 4 mialem 5 .zamiast 8 bylo9.zamiast 12 mialem 11 karwa jeb pech
MOnet
to zawężenie obrazu, to na bank była wina softu - przestawiłem przeglądarkę i zrobiło się
Monitor w sumie w zupełności mi styka i ten i w stacjonarnym i tv
z tym, że tu akurat, jak losują - mógłby wyraźniejszy być obraz, a mam wrażenie, że coś mi 'pikselizuje'
to zawężenie obrazu, to na bank była wina softu - przestawiłem przeglądarkę i zrobiło się
Monitor w sumie w zupełności mi styka i ten i w stacjonarnym i tv
z tym, że tu akurat, jak losują - mógłby wyraźniejszy być obraz, a mam wrażenie, że coś mi 'pikselizuje'
Rusiecka była? Ją i łysawkę na jednym pontonie bym na wycieczkę po oceanie wysłał.
monet oni tylko o swoje Koryto dbaja a JAK WIDZE TEGO OBLUDNIKA TUSKA TO......... wiesz co mam na mysli
greg...59-79 za mna chodzi....na teraz nie mam takiego czuja jak miałam na rano
greg...nie ....ściana wschodnia...na samym południu jak to Monet mówi
mój profi 0/3
ulsaa. ..76..
greeg ..emeryt ..jak ma dziś wygrał czy nic..
ulsaa,,,ja tak stawiam tylko profil..ja nie gram real..boli głowa ciezko
ulsaa,,,ja tak stawiam tylko profil..ja nie gram real..boli głowa ciezko
a emeryy zawsze wygrywa on hra za kase i na kase eeeeeee che che che