Wpisy 1 456 186 – 1 456 285
20 marca 2013 14:44 → 20 marca 2013 17:33, 100 wpisów
WN
a gdzie jest franek???wyjechany?
dobrze max mówi, chyba na 1,2,3 tyle trójek wpadło, a u mnie 4/6 ,4/7 i 3/8 a drapki dziś puste
drapciu ty mnie nie dzażnij...
jackwar mam czekac?
jackwar chyba dzis sie nie uda bo zaraz jade do miasta...
jackwar na jutro rano przygotuj coś bo jade do dentysty to puszcze dzis nie bede czekała...dzieki...
wiesiu znów idziesz jak burza...
jackawr mozesz tak codziennie
wiesiu a to na sucho?
Spartakus...
jackwar sam to powiedziałes...to teraz przylgnie...
O 14:00 trafiłem tutaj: 1/1, 2/2, 2/3, 4/5 i 4/10 szkoda aj że nie realnie trochę by wpadło kaski co ?
Żyrafa opowiada zajączkowi:
- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem.... pomyśl, każdy listek, który zerwę i przeżuje, wędruje potem tak długo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...
Zajączek słucha, nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej:
- A gdy przychodzi upał... Idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpnę wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ożywcza woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje... Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:
- A powiedz... Rzygałaś kiedyś?
- Nawet nie wiesz, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje. Sięgnę wszędzie, do każdej gałązki, a potem.... pomyśl, każdy listek, który zerwę i przeżuje, wędruje potem tak długo, dłuugo w dół... Ach... jaka to rozkosz...
Zajączek słucha, nie reagując. Żyrafa ciągnie dalej:
- A gdy przychodzi upał... Idę nad rzekę, pochylam głowę, zaczerpnę wody... Nie wyobrażasz sobie, jaka to rozkosz, gdy zimna, ożywcza woda spływa w dół, chłodząc mnie coraz bardziej i bardziej... Moja szyja rozkoszuje się tym chłodem, centymetr po centymetrze, metr po metrze, a ja wraz z nią... Ech, gdybyś wiedział, zajączku, jak to wspaniale mieć taką dłuuugą szyje... Zajączek przechyla tylko lekko głowę i pyta:
- A powiedz... Rzygałaś kiedyś?
Z wydanych 12,5 wygrał bym 44 zł !!! Ale zastanawia mnie jedno czemu nigdy nie mogę trafić 5/5 w Multi Multi tylko co najwyżej 4/5 realnie raz i tu na stronie !!! A gram już parę razy tymi samymi liczbami może w końcu wpadnie 5/5 ??? A wy jak uważacie lepiej realnie grać na pięć liczb tymi samymi liczbami i liczyć że za parę losowań może wpadnie czy grać na 10 skreśleń tez tą metodą ?
Ale wpadło: 1,2,3,4 jeszcze tylko 5 i szczęście tylko że ja tak sobie wczoraj i kiedyś zastanawiałem czy może tak wpaść i teraz wierzę że tak a wy ?
krzysztof c , to zależy , są tu tacy co grają na 3 liczby by być do przodu , grają na 5 , na 7 ,8 , bo są większe szanse na jakąś kase . Ja gram na 10 liczb bo chcę wygrać coś konkretnego .
Gospodarz kupił nowego koguta, który zaraz na podwórku chciał zrobić porządek i pokazać staremu kto tu jest panem. Stary kogut proponował:
- OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń.
- Nie ma sprawy, no to zaczynamy? - odrzekł młody.
- Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daję ci pół okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakaś ręka chwyta młodego koguta za szyję, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
- Kur... to już czwarty *** w tym miesiącu.
- OK, odejdę jeżeli wygrasz ze mną wyścigi na około studni, 50 okrążeń.
- Nie ma sprawy, no to zaczynamy? - odrzekł młody.
- Dobra, ale wiesz co, ja znam teren, daję ci pół okrążenia forów.
Młody kogut pewien zwycięstwa zaraz się rzucił do biegu i tak się gonią, ale odległość pozostaje ta sama. W pewnym momencie jakaś ręka chwyta młodego koguta za szyję, na pieniek odrąbuje głowę i słychać:
- Kur... to już czwarty *** w tym miesiącu.
olala więcej wypłacone z gry 3/3 niż z 8/8 ? no ciekawe - zająkną się o tym "zdarzeniu", czy ni chu chu ?
krzysztof c
każdy inną drogą może chcieć dojść do tego prawie tego samego celu, a Ty jak myślisz, tak w ogóle - lepiej grać na 3/3, 5/5, 8/8, czy 10/10 ?
odpowiedz
krzysztof c
każdy inną drogą może chcieć dojść do tego prawie tego samego celu, a Ty jak myślisz, tak w ogóle - lepiej grać na 3/3, 5/5, 8/8, czy 10/10 ?
odpowiedz
Nie dzisiaj nie grałem tylko tu obstawiłem jackwar czytanie ze zrozumieniem się kłania pisałem przecież !!! ,
Raczej 10/10 !!!
Nie dzisiaj nie grałem tylko tu obstawiłem jackwar czytanie ze zrozumieniem się kłania pisałem przecież !!! .
co by było gdyby np 100 osób trafiło 10 z 10?mieliby tyle kasy na wypłatę wygranych???
to jak p r a w i e, jak wszyscy
...
sto osób ? regulamin gry polecam paragrafy bodaj 16 - 18
zostawiam
dobra sorry
tu odpowiem
limit jest kwotowy dla różnych wariantów tzw "wysokich" wygranych od około 10 - 100 baniek
w zależności od czy gra z plusem i na ile skreśleń
tu odpowiem
limit jest kwotowy dla różnych wariantów tzw "wysokich" wygranych od około 10 - 100 baniek
w zależności od czy gra z plusem i na ile skreśleń
ok,dzięki,bo już miałem wątpliwości czy można cokolwiek wygrać bo gram i gram i niewiele z tego grania,raczej na minusie ciągle..
a nie sorki - jednak więcej niż 10
15 baniek dla 8/8, 30 baniek dla 9/9, 25 dla 10/10 i 100 baniek dla dychy z plusem
15 baniek dla 8/8, 30 baniek dla 9/9, 25 dla 10/10 i 100 baniek dla dychy z plusem
jakby wywalić bajkopisarzy i grających na sucho - nie jest łatwo -
fakt
fakt
Justyna biegnie po kolejną kasę
główne trofeum /po raz 4/ma zapewnione
główne trofeum /po raz 4/ma zapewnione
Witajcie wszyscy ma ktoś stronke na której jest podgląd (na żywo) na drogi obok Ostrołęki,itd ??
Gracz z miejscowości Częstochowa wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Orzeł i Reszka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
trisetum
Nie ? nie IE ? cóż kiedyś /chyba/ w tym tak miałem ...
i zawężone okno czatu
Nie ? nie IE ? cóż kiedyś /chyba/ w tym tak miałem ...
i zawężone okno czatu
Andromeda>>> Tymczasem Justyna dala czadu.
Mróweczka jest wstydliwa i małomówna ale czasami "milczenie bywa wymowniejsze od mowy"
Mróweczka jest wstydliwa i małomówna ale czasami "milczenie bywa wymowniejsze od mowy"
greg>>> "sztuką jest wygrać"- głębokie takie
Ale ja myślę że większą sztuką jest nie przegrać.
Ale ja myślę że większą sztuką jest nie przegrać.
dzis mialem 4/7 zamiast 4 mialem 5 .zamiast 8 bylo9.zamiast 12 mialem 11 karwa jeb pech
MOnet
to zawężenie obrazu, to na bank była wina softu - przestawiłem przeglądarkę i zrobiło się
Monitor w sumie w zupełności mi styka i ten i w stacjonarnym i tv
z tym, że tu akurat, jak losują - mógłby wyraźniejszy być obraz, a mam wrażenie, że coś mi 'pikselizuje'
to zawężenie obrazu, to na bank była wina softu - przestawiłem przeglądarkę i zrobiło się
Monitor w sumie w zupełności mi styka i ten i w stacjonarnym i tv
z tym, że tu akurat, jak losują - mógłby wyraźniejszy być obraz, a mam wrażenie, że coś mi 'pikselizuje'
Rusiecka była? Ją i łysawkę na jednym pontonie bym na wycieczkę po oceanie wysłał.
monet oni tylko o swoje Koryto dbaja a JAK WIDZE TEGO OBLUDNIKA TUSKA TO......... wiesz co mam na mysli
greg...59-79 za mna chodzi....na teraz nie mam takiego czuja jak miałam na rano