Wpisy 1 455 311 – 1 455 410
19 marca 2013 22:52 → 19 marca 2013 23:59, 100 wpisów
rustu2009
teraz u nas śniegi 40 cm + zalezy od cześci kraju
ale jeszcze pada i tak ma być parę dni
teraz u nas śniegi 40 cm + zalezy od cześci kraju
ale jeszcze pada i tak ma być parę dni
Ile tych czwórek w Lotto było ? Ja najwięcej realnie trafiłem kilka razy 2/5 w Mini Lotto i 2/5 w Lotto. W Multi Multi kilka razy 3/5 i jakiś czas temu 4/5, w zdrpkach 2 zł chyba i kilka razy złotówkę. A od 09.10.09 na loterie wydałem 418 zł tata też mi dał na grę często. Już nie liczę zdrapek.
Robal_36 spójrz w typowania moje do mini...rozpisałam je na 3 zakłady
Pasko: No możliwe, zobaczymy. Najbardziej prawdopodobne to w soboty bo najwięcej osób wtedy gra pod warunkiem oczywiście, że padnie jedna wygrana 5/5
jackwar - to było do małej1438
do Ciebie napisałbym tylko o 'ilość liczb' - wiem, ile zakładów - napisałeś
mała
a więc z dwunastu ? Oooo, to przemocny fart trzeba mieć w tak małej ilości
do Ciebie napisałbym tylko o 'ilość liczb' - wiem, ile zakładów - napisałeś
mała
a więc z dwunastu ? Oooo, to przemocny fart trzeba mieć w tak małej ilości
Pawcio a długo już grasz ? A bo ja dłużej gram niż od 09.10.09 tylko że od tego czasu kupony puste uzbierałem sobie nawet nie wiem po co ? Chyba żeby wiedzieć ile przegrałem już.
krzysztof c: Ja realnie trafiłem raz 4/5 w mini lotto a w lotto to kilka 4/6 było nawet nie wiem dokładnie.
krzysztof c: Masz to samo co ja też kolekcjonowałem kupony, ale je w końcu wywaliłem jak widziałem ile kasy na to idzie w ciągu tych lat. Na pewno jest się na minusie. Ja gram jakoś już z 5-6 lat
Dzwoni jąkała do Stacji Sanepidu:
- Cz czy czy czy t t to St Staacja S S Sa Sane Sanepidu?
- Tak. Słucham?
- Ja ja chc chc chcia chciałem z zg zgł zgłosić, ż ż że na na m moj mojej u u ulicy le le leży zd zd zdechły k k k koń, l le leży już od od k k kilku d dni i st st stra strasznie ś śm śmie śmierdzi...
- A na jakiej ulicy Pan mieszka?
- Na na F F F...
- Floriańskiej?
- Nie, na F F ...
- Fiderkiewicza?
- Nie, na F.. F...
- A idź Pan w cholerę...
Po godzinie ten sam jąkała dzwoni do Stacji Sanepidu:
- Cz cz cz czy t t to Sta Sta Stacja S S San San Sanep Sanepidu?
-To znowu Pan, słucham?
- Ja ja chc chcia chcialem
- Wiem konia zdechłego chciał Pan zgłosić, że na ulicy leży i śmierdzi, a na jakiej ulicy leży ten koń?
- Na F F F F..
- Floriańskiej?
- T Tak, j już g go p p prz prz przep przepchałem ...
- Cz czy czy czy t t to St Staacja S S Sa Sane Sanepidu?
- Tak. Słucham?
- Ja ja chc chc chcia chciałem z zg zgł zgłosić, ż ż że na na m moj mojej u u ulicy le le leży zd zd zdechły k k k koń, l le leży już od od k k kilku d dni i st st stra strasznie ś śm śmie śmierdzi...
- A na jakiej ulicy Pan mieszka?
- Na na F F F...
- Floriańskiej?
- Nie, na F F ...
- Fiderkiewicza?
- Nie, na F.. F...
- A idź Pan w cholerę...
Po godzinie ten sam jąkała dzwoni do Stacji Sanepidu:
- Cz cz cz czy t t to Sta Sta Stacja S S San San Sanep Sanepidu?
-To znowu Pan, słucham?
- Ja ja chc chcia chcialem
- Wiem konia zdechłego chciał Pan zgłosić, że na ulicy leży i śmierdzi, a na jakiej ulicy leży ten koń?
- Na F F F F..
- Floriańskiej?
- T Tak, j już g go p p prz prz przep przepchałem ...
w mini dziś, to spodziewałbym się może nawet kilku trafień
dobranoc Państwu
dobranoc Państwu
chciałbym się skupić jakoś na przewidywaniu liczb albo coś wykminić musi być na to jakiś sposób
jackwar mam na marzec stałe liczby do mini i takie oto zakłady:
6,17,21,23,38
9,20,24,26,41
1,11,22,26,28
6,17,21,23,38
9,20,24,26,41
1,11,22,26,28
To ładnie ale szkoda pewnie ci tego Mini co ? Ja na Multipasko ładnie trafiłem parę razy. Nie tak dawno: Lotto trzy razy 3/12, 4/12 i 5/12 a Lotto Plus trzy razy 3/12, w Mini Lotto: sześć razy 3/12 i tyle.
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 410 000 zł
No.
- Dlaczego słoń nie może mieć dzieci z zebrą?
- Bo nie potrafi z niej zdjąć tej cholernej piżamy w paski!
- Bo nie potrafi z niej zdjąć tej cholernej piżamy w paski!
krzysztof c: no szkoda ale no i tak się cieszyłem było co prawda ponad 500 zeta bo padło 5/5 ale spoko. Na multipasko trafiałem 5/12 w mini lotto, w multi multi chyba 7/10 kiedyś i ostatnio 5/5 w multi. Na clublotto pl graja systemami i tez lipa trudno jest wiadomo.
zestaw gdzie mam 3 w mini
7,10,18,32,39
7,17,28,30,32
4,9,18,27,38
1,11,12,15,38
7,10,18,32,39
7,17,28,30,32
4,9,18,27,38
1,11,12,15,38
krzysztof c..ja tez mam tyle 3/12 lotto ..za duuuzo płaci systemy około 2,7 tysiaków TS ..pewnie nic nie mozesz grać
Dopisano wygrane lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane lotto plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane kaskada - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
W jaki sposób blondynka zaczyna pracę z komputerem?
Robi dwa szybkie szpagaty, gdyż w instrukcji obsługi napisano, że należy dwa razy kliknąć myszką...
Robi dwa szybkie szpagaty, gdyż w instrukcji obsługi napisano, że należy dwa razy kliknąć myszką...
Blondynkę wystrzelono w kosmos z małpą. Instrukcja dla małpy:
- Włączyć komputer, przystąpić do badań.
Instrukcja dla blondynki:
- Nakarmić małpę, położyć się spać.
- Włączyć komputer, przystąpić do badań.
Instrukcja dla blondynki:
- Nakarmić małpę, położyć się spać.
Dopisano wygrane mini lotto - padło 2x 146 845,70 zł
W Mini płacą 578,80 za 4/5 trochę mało co jak ktoś gra na 12 skreśleń hihi.
5/5 2 wygrane, 4/5 203 wygranych i 3/5 8853 he ?
krzysztof c: Grając w mini lotto na 12 skresleń za 990 zł trafiając 4/5 to ma się płacone 8 x za 4/5 oraz 112 x 3/5
krzysztof , im miej wkładasz tym mniej przegrywasz , trzeba znaleźć środek na ile możesz sobie pozwolić
Aha sorry pomyliło mi się.
emeryt..drugi raz wysłane 2 razy 300 zł TS = razem 600 zł to samo cały dzien ..jak teraz masz wygrane !!!! czy nic
W takim wypadku za 4/12 ktoś wygrywa 6870,4 zł ładnie nawet.
Pawcio
- czyli, jakby taki determinizm ? w tym pierwszym ? a dwa -
'los' i 'algorytm' - musielibyśmy, przydałoby się zdefiniować sobie - CO pod tym pojęciami rozumiemy, co mamy rozumieć...
"los własny algorytm " - czy znaczy to, że Twoje i innych działania nie mają znaczenia na wydarzenia wokół ? Czy z nich nic nie wynika i nie wyniknie w bliżej nieokreślonej przyszłość, bo - "jak mam wygrać, to wygram i jednym zakładem" ? Albo "aaaa, i tak oszukują, ale jeden zakład wezmę" - spotkałeś się z takim podejściem ?
dobranoc
kolorowych
- czyli, jakby taki determinizm ? w tym pierwszym ? a dwa -
'los' i 'algorytm' - musielibyśmy, przydałoby się zdefiniować sobie - CO pod tym pojęciami rozumiemy, co mamy rozumieć...
"los własny algorytm " - czy znaczy to, że Twoje i innych działania nie mają znaczenia na wydarzenia wokół ? Czy z nich nic nie wynika i nie wyniknie w bliżej nieokreślonej przyszłość, bo - "jak mam wygrać, to wygram i jednym zakładem" ? Albo "aaaa, i tak oszukują, ale jeden zakład wezmę" - spotkałeś się z takim podejściem ?
dobranoc
kolorowych
Tyle że ryzykuje 990 zeta. A ja nie zarabiam żeby o tak sobie wydać prawie pół moich oszczędności tak to chyba mogą sobie pozwolić bawić raczej doktory jakieś prawda ?
No ja chyba też dobranoc wszystkim i sorry za zawracanie gitary wam .
Albo w łóżko sobie jeszcze pokombinuję z liczbami Mini Lotto i Multi Multi. Może coś z tego da.
Robal_36: Nom coś w tym stylu bo dany los/wydarzenie też jest od czegoś zależne jakby wszystko jest od czegoś zależne. to jakie numery padną jest zależne kiedy maszyna je zassie, jaka moc nawiewu i inne pewnie bardziej skomplikowane czynniki o których nawet się nie dowiemy.
W jakie grać zdrapki najlepiej ? Pączek, Amorek, Złote Jajo czy inne chodzi mi za złotówkę najlepiej !!! A może się w końcu przyśnią liczby do Mini Lotto !!!
Los dla każdego chyba coś szykuje tak samo jak jasnowidz mówił, że jak komuś nie jest podobno pisana wygrana to nie wygra nigdy, ale czy w to wierzyć sam nie wiem.
Albo Multi Multi !!!
Ale ludzie wygrywają jednak !!!
W zdrapkach !!!
Pawcio , każdy jasnowidz powie ci że nie wygrasz bo wie że jest małe prawdopodobieństwo że się pomyli
I to ładne pieniądze !!!
Dziś babka w kolekturze poproszę jeden zakład mini mini a inne jeden zakład kenio
krzysztof no tak podobno tak
krzysztof no tak podobno tak
Jutro kupie 100 zakładów Mini Lotto może wtedy trafię 5/5 i już.
popatrz jakie są możliwe wygrane w zdrapce i ile jest wygranych .
krzysztof c: tutaj na 3gry wygrali 5/5 masz skan
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
rok temu
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-mini-lotto-piatka_2012-02-28.jpg
rok temu
Powiem wam jedną prawdę. Żeby wygrać trzeba grać a żeby grać trzeba mieć !!! Prawda ?
Kto to dał ?
krzysztof c: Tak tylko nie zawsze się da mieć a gra się też po to żeby mieć hahaha
pawcioo ...kto trafił 5/5 mini ..czy obcy wygrał!!
krzysztof c: rok temu 10 osób przez grę sms wygrało to na www.3gry.pl
krzysztof c: tutaj ponad 30 000
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-lotto-piatka-system9-2013-03-01.png
http://www.3gry.pl/pub/skan-kupon-lotto-piatka-system9-2013-03-01.png
spokojnie, spokojnie - dawno nie widziałem sysu pełnego jakoś mocniej granego...
zresztą - sporo wygranych nie wbijało wcale z 'mocnej' gry
A jeszcze w kwestii takich i zdarzeń i możliwości - nawet jeśli są kosmiczne niewyobrażalne - takie lotto choćby , to moim zdaniem - jest to jakby taka powiedzmy kostka Rubika - i w danym położeniu coś może pójść gładko, a coś innego - no za cholercię - ni da rady - i wtedy nie ma się co za bardzo 'napinać'
.
zresztą - sporo wygranych nie wbijało wcale z 'mocnej' gry
A jeszcze w kwestii takich i zdarzeń i możliwości - nawet jeśli są kosmiczne niewyobrażalne - takie lotto choćby , to moim zdaniem - jest to jakby taka powiedzmy kostka Rubika - i w danym położeniu coś może pójść gładko, a coś innego - no za cholercię - ni da rady - i wtedy nie ma się co za bardzo 'napinać'
.
Ale o co ci chodzi ?
robal_36: no a rekordziści potrafią w ciągu kilku sekund ułożyć kostkę rubika bo znają ją na pamięć. Oczywiście jest o wiele mniej kombinacji niż w lotto.
Pawcio
to p r a w i e tak, jak ze stałymi - obudzą kogoś w nocy i zapoda,
a ile razy paCZyłeś i mówiłeś - no normalny /i trzeźwy/ takich by nie skreślił ?
znikam
to p r a w i e tak, jak ze stałymi - obudzą kogoś w nocy i zapoda,
a ile razy paCZyłeś i mówiłeś - no normalny /i trzeźwy/ takich by nie skreślił ?
znikam
Robal_36: nom dlatego może częściej wygrywają na chybił trafił kij wie. Dobranoc
I problemik, bo nie mamy pełnych danych do potwierdzenia, czy
"częściej wygrywają na chybił trafił"
"częściej wygrywają na chybił trafił"
Robal_36: W Lotto większość na chybił z tego wynika a w mini raczej tez przewaga chybił jeśli chodzi o komunikaty.
w duzego większosć gra na chybił trafił
ja teraz w m/m bede tak grał `bo mojr typy nic nie dały
ja teraz w m/m bede tak grał `bo mojr typy nic nie dały
Pawcio tego to juz nie wiem
w duzego zawsze gram na chybił trafił '
w duzego zawsze gram na chybił trafił '