Wpisy 1 454 417 – 1 454 516
19 marca 2013 17:52 → 19 marca 2013 18:38, 100 wpisów
drapciu ty już chyba wydeptałeś wszystkie ściezki do Jolki i nie tylko...gdzie dabeł nie może do drapka wyśle po wygraną...
torsan też się nie spodziewałem, bo paczka dopiero wczoraj otwarta- ale wziąłem 099 i 2zł wymieniłem na 094 i trzy szafiry z góry drapłem i dałem do sprawdzenia
drapciu a masz nr poprzednich?
tritak myślałem że się będziesz czepiał, ale rachunek mam ze sobą, a drapce foto zrobię jutro
drapciu a szafirów jest jedna edycja?
tris nie drażnij grzesia...
Drapek gratuluje
ja dziś amorek, szybkie 50, Jaś fasola i kazde puste...
ja dziś amorek, szybkie 50, Jaś fasola i kazde puste...
isl. 024,008,097,029,008 i 094 - jest jedna edycja w dwóch kolorach niebieski i różowy, a 50zł jest w paczce gdzie są 2-3 wygrane po 4zł reszta po 2zł; jeśli drapniesz np. 10zł lub 2xpo 5zł w tej paczce nie ma 50zł
triset zrobię, zrobię - zdrapałem 3 szafiry od góry i nr. do wypłaty wygranej - wiedziałem tylko tyle że drapłem min.10zł a max. 100zł
tesa 50zł, ale to już w sumie piąte w tym m-cu; 4x szafiry i raz szy50
drapciu ales ty obtrzaskany...nie dziwota ze wiesz gdzie co drapac...
estek po 2zł to zodiak, szafiry i szy50 a jak trafisz na dobrą paczkę to możesz i srebro/złoto- w co 10tej paczce jest 64zł
estek mi drapki przynoszą dochód który inwestuję w mm/mini/j
a dziś kupiłem 2szt. i miałem 2 i 50; wczoraj kupiłem w sumie 6x szy50 i 2,2,50 i 3 puste - ale prawie zawsze biorę po 1szt
a dziś kupiłem 2szt. i miałem 2 i 50; wczoraj kupiłem w sumie 6x szy50 i 2,2,50 i 3 puste - ale prawie zawsze biorę po 1szt
tesa ts tylko może zubożeć jak wylosują w mm przedział 1-10 lub 71-80
też ją kupowałem, ale wolę te po 2zł, gdzie można 50zł drapnąc- w krzyzówce xl max.30zł jest wpaczce
jandzia ja też ją lubię - ale wada taka, że w paczce maxymalną gwarantowaną wygrana jest 30zł, natomiast wygrane od 100zł w zwyż są rozrzucone na wszystkie paczki no i są tylko 4 gł. wygrane
mnie krzyżowki nie interesują i jeszcze xl za 5 zł bachory jedne niech se je wsadzą w d...
jandzia szanse zawsze są tylko ...nikłe, ale za Ciebie, siebie i innych drapaczyteż bym chciał główną drapnąć w jakiejkolwiek drapce
trisetu no wiem ze to straszna lipa bo juz kilka razy drapałam i nic, no i wygląd mi nie odpowiada
tri ale kesz przynajmniej u jolki znacznie lepiej idzie niż kasa
jandzia ja tylko zodiaka<> jakos tak lubie ta zdrapke i sz50 za 5 zł nie kupuje za 3 raz na miesiac za 1 złzdrapki to według mnie wywalanie kasy do gnoja
dziś wydziałem wydruk u mnie w żb ktoś kupił wydał 10 x 32 zł na lotka +
a ja w zodiaka 1x2 zeta trafilam ale w ex.p to juz pare razy po 50 zeta, dlatego lubie ja drapac no i xingo tez trafiałam
torsan ja w mini w tym roku 3ki nie miałem więc jestem na minusie z 50zł
drapek ale czasem mam wrazenie ze ludzie wiedza gdzie jest kasa,,,,sam widziałem jak nowa paczka sz50 otwarta gość wyrwał 7 od góry i 50
w gadnsku piekna pogoda sie zrobiła, wiatr ustał sniegu nasypał duzo, nastrój swiateczny bardziej
jandzia w kwietniu jestem w Gdańsku na weselu,,w czerwcu w Wyszkowie a w Sierpniu zas w Gdańsku
drapek nie mam bo wczoraj zapomniałem wysłać a dzisiaj nie byłem w żb
drapek a widziałes wygrane w krzyżowkach same z wysokimi numerami
trisetum kto wie, oglądałam program w tv i wlasnie wchodzi nowa moda, na przyjazne rozwody, to moze i imprezy zaczną robic