Wpisy 1 454 362 – 1 454 461
19 marca 2013 16:46 → 19 marca 2013 18:15, 100 wpisów
sam mieszka w domu rodzinnym ...do telefonu z pokoju do pokoju po upadku czołgał sie jedna godzine ,żeby nas powiadomić
babcia mojego męza była sama w parku..upadła, złamała kość szyjki udowej, wstała..kości sie zakleszczyły..wstała i doszła do domu..potem był szpital i operacja
jocia...teraz jest ponoć nowoczesna technika..medycyna idzie naprzód....zobaczymy jak to będzie .
Operacje miał miec jutro,ale przyspieszyli mu i juz jest po operacji
Operacje miał miec jutro,ale przyspieszyli mu i juz jest po operacji
pewnie wymienili tylko galke kości, a panewka została
Tak jest i pozdrów Ojca
Tak jest i pozdrów Ojca
Ulala.. .
............................
............................
Dzień dobry szpiegologom Multipaskowym.. .
..........................
..........................
Jocia.. .
.....................................
.....................................
-2. Pada śnieg. Pogoda paskudna.. .
......................................
......................................
Idę sobię.. .Zajrzę tu może w...niedziele.. .
...........................................
...........................................
jocia
nie mam zadnego pomyslu ani wyczucia na liczby, chyba pogoda
wplywa na myslenie
nie mam zadnego pomyslu ani wyczucia na liczby, chyba pogoda
wplywa na myslenie
tak..chyba nie ma sensu grać, bo jest lotto i mini..moze jeden zakład, ale watpie, czy wyslę
drapek cos znów drapnął?
kolega slim dziś zaszalał? ja też chce na świeta...
torsan z różnych paczek i różnych żb, 2x jolka, raz firmowa żb i raz w wyp. kaset
grzesiu to po 50 zeta? czy więcej?
triset bo jestesś namolny pod tym kątem to zaspokoję jutro twą ciekawość
tesa witaj
drapciu ty już chyba wydeptałeś wszystkie ściezki do Jolki i nie tylko...gdzie dabeł nie może do drapka wyśle po wygraną...
torsan też się nie spodziewałem, bo paczka dopiero wczoraj otwarta- ale wziąłem 099 i 2zł wymieniłem na 094 i trzy szafiry z góry drapłem i dałem do sprawdzenia
drapciu a masz nr poprzednich?
tritak myślałem że się będziesz czepiał, ale rachunek mam ze sobą, a drapce foto zrobię jutro
drapciu a szafirów jest jedna edycja?
tris nie drażnij grzesia...
Drapek gratuluje
ja dziś amorek, szybkie 50, Jaś fasola i kazde puste...
ja dziś amorek, szybkie 50, Jaś fasola i kazde puste...
isl. 024,008,097,029,008 i 094 - jest jedna edycja w dwóch kolorach niebieski i różowy, a 50zł jest w paczce gdzie są 2-3 wygrane po 4zł reszta po 2zł; jeśli drapniesz np. 10zł lub 2xpo 5zł w tej paczce nie ma 50zł
triset zrobię, zrobię - zdrapałem 3 szafiry od góry i nr. do wypłaty wygranej - wiedziałem tylko tyle że drapłem min.10zł a max. 100zł
tesa 50zł, ale to już w sumie piąte w tym m-cu; 4x szafiry i raz szy50
drapciu ales ty obtrzaskany...nie dziwota ze wiesz gdzie co drapac...
estek po 2zł to zodiak, szafiry i szy50 a jak trafisz na dobrą paczkę to możesz i srebro/złoto- w co 10tej paczce jest 64zł
estek mi drapki przynoszą dochód który inwestuję w mm/mini/j
a dziś kupiłem 2szt. i miałem 2 i 50; wczoraj kupiłem w sumie 6x szy50 i 2,2,50 i 3 puste - ale prawie zawsze biorę po 1szt
a dziś kupiłem 2szt. i miałem 2 i 50; wczoraj kupiłem w sumie 6x szy50 i 2,2,50 i 3 puste - ale prawie zawsze biorę po 1szt
tesa ts tylko może zubożeć jak wylosują w mm przedział 1-10 lub 71-80
też ją kupowałem, ale wolę te po 2zł, gdzie można 50zł drapnąc- w krzyzówce xl max.30zł jest wpaczce
jandzia ja też ją lubię - ale wada taka, że w paczce maxymalną gwarantowaną wygrana jest 30zł, natomiast wygrane od 100zł w zwyż są rozrzucone na wszystkie paczki no i są tylko 4 gł. wygrane
mnie krzyżowki nie interesują i jeszcze xl za 5 zł bachory jedne niech se je wsadzą w d...