Wpisy 1 453 980 – 1 454 079
19 marca 2013 12:46 → 19 marca 2013 13:36, 100 wpisów
ale takie rózne nazwa cycy ...
kondziu..jak nie ma pączków?http://demotywatory.pl/3100727/Z-paczkiem-jest-jak-z-zyciem-
kurde juz jestem ulala wygrywam 10/10 i dziele na 1/2.ula...........!!!!!!!!!
POPLATNA PRACA
daje 1/2 wygranej swojej w mm za.pomoc.w domu oferta wazna do 13:55 oferty skaladac.szybko !!!!!
daje 1/2 wygranej swojej w mm za.pomoc.w domu oferta wazna do 13:55 oferty skaladac.szybko !!!!!
ale zależy od "jakosci" tego czegos
Ilość ta sama, ale ciężar inny
Ilość ta sama, ale ciężar inny
lilka, żartuję, ale co sie dzieje to sie w pale nie miesci
Juz pies jeb..ł to, że w większości to jakieś podejrzane pieniądze, ale jak wielkie międzynarodowe banki prały kase mafii, terrorystów, itp., to nikomu nic nie zabrali, a tu takie cos...
Juz pies jeb..ł to, że w większości to jakieś podejrzane pieniądze, ale jak wielkie międzynarodowe banki prały kase mafii, terrorystów, itp., to nikomu nic nie zabrali, a tu takie cos...
przecież na CYprze tez jest zapewne jakies lotto. I co z kasą zwwycieżców? Przeciez na pewno maja wiecej niz 200 czy 100 tys. euro
dlaczego bankowe depozyty gwarantuje panstwo (czyli każdy z nas)?
przecież nawet jakby 5% polaków poszło teraz do bankomatów czy banków, to kasy nie mogliby wybrać, bo jej nie maa.
wczoraj zaykał konto w banku na 5 000 zł. Na pytanie, dlaczego? Bo upada sytem bankowy. W kolejce wszystcy spanikowali.
lilka, zadam ci poważne pytanie:
Co robisz z nadwyżkami gotówki? Przynajmniej z jej częścią?
Co robisz z nadwyżkami gotówki? Przynajmniej z jej częścią?
kondziu...a co Cię tak na banki wzięło?Masz kupę kasy w nich i boisz się,że ich nie odzyskasz?
co mamy teraz?
Banki pożyczają
banki ubezpieczają
banki grają na giełdzie
banki nie mogą upaść
....
Banki pożyczają
banki ubezpieczają
banki grają na giełdzie
banki nie mogą upaść
....
lilka, ja nie mam żadnej kasy w banku, chyba /że na rachunki, bo nie lubie płącić prowizji
greg ale na multipasko nie ma bezrobotnych tu są sami inwestorzy
nie wiem, czy wiesz lilka, że od dawna na rynku handluje sie kontraktami na zloto w takiej ilości, że od początku istnienia takiej ilości na ziemi nie wydobyto!!
LILKA, też wolałbym ziemię niż złoto, ale za ziemię trzeba placic podatek
kondi jestes w bledzie bank odpowiada do pewnej wysokosci zobowiazan a potem klapa
kondziu..mnie nicolsy żadne nie interesują,mnie interesują tylko i wyłącznie moje sprawy
to tylko przyklad lilka,
też inwestowal w nieruchomości i tyle tegonakupił, że nie był w stanie placić zań podatków
też inwestowal w nieruchomości i tyle tegonakupił, że nie był w stanie placić zań podatków