Wpisy 145 362 – 145 461
13 sierpnia 2010 11:15 → 13 sierpnia 2010 13:17, 100 wpisów
obstawie 6 liczb i licze ze wygram całosc;D1300zł, ale napewno sie nie uda. dlatego licze realnie na 8 zł;D
tylko teraz nie mam za co wysłac kupon, bo portfel dziewczyna zabrała

Znow wczoraj puscilem dwa kupony na 7 skreslen za 5 zl i znow wygralem 4 zl wiec tylko doloze zlotowke do nastepnego grania. Znow moze ustrzele 6/7 a moze w koncu 7/7 

choć w rankingach nie wypadam najgorzej to w graniu realnym było kiepsko,troche kasy wtopiłem bez zwrotu nawet 2 zł
Ja w tamtasobote 6/7 - 200 zł. Jednej liczby mi zabraklo do 6000 zl. Dalem nawet tu link ze zdjeciem kuponu. Nie gralem kilka miesiecy i nie bylo mnie tez tu kilka miesiecy. Powrocilem. Musze odbudowac sie w rankingach bo jestem poza 400.
ja na forum zaczałem typowac http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3113
trafienie 7-ki czyli 7/7 to nie lada wyczyn,ponieważ prawdopodobieństwo trafienia wynosi chyba ponad 1;40000
za to dużo łatwiej trafisz 5/5 albo 7/10
Jednak jeśli ktoś nie ma szczęścia to i tego nigdy nie trafi

za to dużo łatwiej trafisz 5/5 albo 7/10
Jednak jeśli ktoś nie ma szczęścia to i tego nigdy nie trafi

nie wystarczy dobrze wytypować, trzeba jeszcze wysłać kupon.
Typowanie na sucho przypomina trochę lizanie cukierka przez szybę....widzisz go ale nie czujesz
co z tego, że wytypujesz 10/10, skoro kasy za to nie poczujesz...
a zatem zamiast typować, trzeba grać..
a niektórzy typują mają nawet 9/10 ale gówno z tego w kieszeni..
mnie typowanie u Pasko już nie bawi, ale innych chyba tak!

Typowanie na sucho przypomina trochę lizanie cukierka przez szybę....widzisz go ale nie czujesz
co z tego, że wytypujesz 10/10, skoro kasy za to nie poczujesz...
a zatem zamiast typować, trzeba grać..
a niektórzy typują mają nawet 9/10 ale gówno z tego w kieszeni..
mnie typowanie u Pasko już nie bawi, ale innych chyba tak!

rico >>>
lizanie cukierka przez szybę....widzisz go ale nie czujesz
poważnie?

to jest takie "bicie piany" codziennie bo codziennie człowiek chodzi gra-przegrywa gra-wygra 2 zł.gra-przegra potem gra-wygra 10 zł.potem gra -przegra.i taka karuzela.
nie wiem czy czasem nie jestesmy jedynym państwem nalezacym do unii ktore oferuje dziadoskie wygrane w grach liczbowych
A co do pożyczania pieniędzy lub innej rzeczy to jest złe i to w obie strony czyli pożyczać dla siebie i pożyczać komuś...
Najleiej mieć swoje!!!
Brawo mariucha za Twoją postawę
Najleiej mieć swoje!!!
Brawo mariucha za Twoją postawę

mariucha<<<<<dziadostwo jest wszędzie, jeśli chodzi o stosunek stawek do wygranych!
np; w superenalotto, trzeba trafić aż z 90-ciu liczb, i każda z nich jest losowana w innym mieście....
Tam nie jest łatwiej

np; w superenalotto, trzeba trafić aż z 90-ciu liczb, i każda z nich jest losowana w innym mieście....
Tam nie jest łatwiej

kazdy powinien tak rzadzic by mu starczylo na bardzo dlugo nie pozyczam i nie lubie pozyczac.
friend>>>od jakiego rozumu?????
Lepiej zejdź ze słońca, bo ci zaszkodziło!
madzia>>>>>>ja nie pisałem o lodach, ani o ciachach, ale o cukierkach.

Lepiej zejdź ze słońca, bo ci zaszkodziło!
madzia>>>>>>ja nie pisałem o lodach, ani o ciachach, ale o cukierkach.

denerwuja mnie ludzie ktorzy jak pozycza od kogos to to potem jak trzeba oddac to nie przychodza.
rico >>> no to też i "cukierki" miałam na myśli no .. - tylko nie rozumiem dlaczego przez szybę,a nie papierek ? 

mnie też!!
Nawet gdy ktoś mi powie że jestem skąpy itd. to i tak nie pożyczam!!!
rico - żeby wybrać odpowiednie liczby trzeba myśleć !!!!
Nawet gdy ktoś mi powie że jestem skąpy itd. to i tak nie pożyczam!!!
rico - żeby wybrać odpowiednie liczby trzeba myśleć !!!!
jest takie przysłowie.."jak bida to do żyda a jak po bidzie to pocaluj mnie ......żydzie.
jesli ja mialbym grac dla kasy to bym wybral keno w kasynie ktore oferuje stawke 40 zł za dwie liczby a nie 16zł jak w multi.
Pomyslcie ile idzie pieniedzy z naszych kieszeni na reklamy utrzymanie sprzedazy nowe loterie i pensje prezesow, dyrektorow i pracownikow i jeszcze troche do panstwa z tytulu podatku. A kto to wszystko utrzymuje - oczywiscie my.
Pomyslcie ile idzie pieniedzy z naszych kieszeni na reklamy utrzymanie sprzedazy nowe loterie i pensje prezesow, dyrektorow i pracownikow i jeszcze troche do panstwa z tytulu podatku. A kto to wszystko utrzymuje - oczywiscie my.

A już kredyt w banku to totalna głupota!!
I potem się ludzie wieszają!!!!
Albo podżyrować komuś kredyt jeszcze głupsze....
I potem się ludzie wieszają!!!!
Albo podżyrować komuś kredyt jeszcze głupsze....
za kasę to by Cię najlepszy przyjaciel sprzedał...
Co się dziej w PZPN
Kolejny przegrany mecz Polski...
I to z kim ??
Z Kamerunem
Śmiech na sali
Co się dziej w PZPN
Kolejny przegrany mecz Polski...
I to z kim ??
Z Kamerunem

Śmiech na sali

madzia>>przez papierek można czasem coś wyczuć,ale przez szybę to raczej nie
friend>>myśleć to trzeba po wygraniu, jak zainwestować aby nie stracić, bo dopóki nie wygrasz to nie masz się czym martwić, a tym bardziej liczbami
Kamerun- miejsce w rackigu 14
Polska miejsce w rackingu 56
To różnica 3 klas, a wynik w tym świetle korzystny!
Mieli prawo chłopcy przegrać nawet 5;0

friend>>myśleć to trzeba po wygraniu, jak zainwestować aby nie stracić, bo dopóki nie wygrasz to nie masz się czym martwić, a tym bardziej liczbami
Kamerun- miejsce w rackigu 14
Polska miejsce w rackingu 56
To różnica 3 klas, a wynik w tym świetle korzystny!
Mieli prawo chłopcy przegrać nawet 5;0

albo afera hazardowa i praca komisji z Mirosławem Sekułą z PO - partii która wywołała tą aferę..
Winny będzie sam sobie śledztwo prowadził...
Tak samo z katastrofą pod Smoleńskiem [*]
Rosja źle naprowadziła Tupolewa i miał takie lotnisko,że lepiej by samolot na autostradzie wylądował...
i oni prowadzą główne śledztwo - czyli zamach na pewno wykluczą
Winny będzie sam sobie śledztwo prowadził...
Tak samo z katastrofą pod Smoleńskiem [*]
Rosja źle naprowadziła Tupolewa i miał takie lotnisko,że lepiej by samolot na autostradzie wylądował...
i oni prowadzą główne śledztwo - czyli zamach na pewno wykluczą
rico >>> a co można przez papierek wyczuć?
Smak,aromat
? Wiesz ja nie obeznana w tym temacie i zaciekawiłeś mnie ...
Smak,aromat
? Wiesz ja nie obeznana w tym temacie i zaciekawiłeś mnie ...a tak wogóle to z polską to sie ktoś liczy w świecie..chyba malo kto
Nie widziałem żeby w Polsce kogoś na wyższym stanowisku postawili w więzieniu.
Barbarę Blidę chcieli to popełniła samobójstwo.
Barbarę Blidę chcieli to popełniła samobójstwo.
Każdy ma Nas w du***
Nawet w II wojnę światową Wlk.Brytania i Francja nie przyszły nam z obiecaną wcześniej pomocą....
Nawet w II wojnę światową Wlk.Brytania i Francja nie przyszły nam z obiecaną wcześniej pomocą....
albo sprawa Olewnika to jest dopiero bałagan...
Sprawa toczy się już kilaka lat i są w niezamieszani nawet politycy...
Sprawa toczy się już kilaka lat i są w niezamieszani nawet politycy...
Albo wczorajsze odsłonięcie tablicy "upamiętniającej".
Wstyd i hańba

Nawet nazwisk ofiar nie podali prawie.
Wstyd i hańba

Nawet nazwisk ofiar nie podali prawie.
Trzeba wybrać nowy rząd,bo PO już za długo jest...
Ja bym PIS wybrał,bo bronią krzyża i są spoko...
Ja bym PIS wybrał,bo bronią krzyża i są spoko...
madziu<<<<skoro jesteś tak nieobeznana, to może wzorem "Galileo"
wytłumaczę ci,że jeśli w jednym papierku masz cukierek z prawdziwą czekoladą, a w drugim papierku cukierek z gównianą czekoladą, to na pewno coś wyczujesz, jakąś subtelną róznicę..
Chyba, że nie masz węchu.
To tyle w tym temacie, a na tematy polityczne nie zabieram głosu.
wytłumaczę ci,że jeśli w jednym papierku masz cukierek z prawdziwą czekoladą, a w drugim papierku cukierek z gównianą czekoladą, to na pewno coś wyczujesz, jakąś subtelną róznicę..
Chyba, że nie masz węchu.
To tyle w tym temacie, a na tematy polityczne nie zabieram głosu.
tutaj sie typuje i nic sie nie ma...w toto sie gra i tez sie nic z tego nie ma.na jedno wychodzi.
PROPONUJE ODDAWAĆ OBRĄCZKI , MEDALIKI , KOLCZYKI ZŁOTE I CO TAM KTO MA NA POMNIKI KACZYŃSKIEGO .GABARYT 3 RAZY WIĘKSZY NIŻ MIAŁ WZROSTU[1.60 cm x 3]JAK WAWEL TO MAŁO DLA KOGOŚ TAK MAŁOSTKOWEGO !!!LUDZIE GINĄ W RÓŻNYCH WYPADKACH NAWET ZMIANKI NIERAZ NIE MA. JAK KTO CHCE TO NICH W FORMIE KRASNALI PRODUKUJE I KAŻDY KTO CHCE TO DO OGRÓDKA...
Cała masa ludzi ginie na drogach.
I co? I nic.
Nie wiedziałem, że tu są mochery
I co? I nic.

Nie wiedziałem, że tu są mochery

moje typy na 14 jeżeli ktoś chce spisać to prosze bardzo ale niech napisze czy coś trafił 55,46,26,28,67 

Ja na 14 nie zdąże już wysłać, ale może ktoś z was podskoczy i wyśle 6/6
3/14/20/36/41/77

3/14/20/36/41/77
Co wy z tym ,,,14,41,,, będzie ,,Faraonka,,,Wielebny lub Ruda Kita.To nawet po sąsiedzku nie wypadną kulki.
A po drugie ,,nie bardzo pasuje.
A po drugie ,,nie bardzo pasuje.

a czemu pytasz?

od razu jakos inaczej net śmiga