Wpisy 145 300 – 145 399
13 sierpnia 2010 10:13 → 13 sierpnia 2010 11:47, 100 wpisów
dlatego mozna liczyc na typy bo jak dobrze wytypujesz to bedzie czesciej
oto chodzi ze kazdy system daje gwarancje zwrotu gdzies okolo 25-30%
chyba ze masz nieograniczony budzet
chyba ze masz nieograniczony budzet
no wlasnie na tym polega ten moj system na odpowiednim zwiekszaniu stawek 

no to przegrasz tyle ile bys zainewstowal w granie na stawki w przeciagu 200 x 20 = 10 losowan 

staytstyka jest trudna w opanowaniu ale mozna spojrzec na ostatnie losowania i wytypowac liczby ktore sie najczesciej pojawiaja w ostatnich 5 losowaniach - tak chyba najlatwiej
to tych liczb sie nie typuje, bo one maja dlugie przerwy nawet dluzsze niz myslimy i moga nie wypasc w kolejnych kilku losowaniach..
zwykle po 3 seriach wystapien w 5 losowanich nalezy wybrac inna liczbe
no sprobuj potem jak osiagniesz bilans - 540 zl ( tyle chyba wynosi za 5/5 ) to podziel 540 / 2 i graj od nowa tyle ze do 270 zl stawka podwojna
tylko wyobraz sobie ze 280 losowan mozesz grac zanim trafisz 5/5
ale potem podwajasz albo potrajasz stawke jesli nie trafisz 5/5
obstawie 6 liczb i licze ze wygram całosc;D1300zł, ale napewno sie nie uda. dlatego licze realnie na 8 zł;D
tylko teraz nie mam za co wysłac kupon, bo portfel dziewczyna zabrała

Znow wczoraj puscilem dwa kupony na 7 skreslen za 5 zl i znow wygralem 4 zl wiec tylko doloze zlotowke do nastepnego grania. Znow moze ustrzele 6/7 a moze w koncu 7/7 

choć w rankingach nie wypadam najgorzej to w graniu realnym było kiepsko,troche kasy wtopiłem bez zwrotu nawet 2 zł
Ja w tamtasobote 6/7 - 200 zł. Jednej liczby mi zabraklo do 6000 zl. Dalem nawet tu link ze zdjeciem kuponu. Nie gralem kilka miesiecy i nie bylo mnie tez tu kilka miesiecy. Powrocilem. Musze odbudowac sie w rankingach bo jestem poza 400.
ja na forum zaczałem typowac http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3113
trafienie 7-ki czyli 7/7 to nie lada wyczyn,ponieważ prawdopodobieństwo trafienia wynosi chyba ponad 1;40000
za to dużo łatwiej trafisz 5/5 albo 7/10
Jednak jeśli ktoś nie ma szczęścia to i tego nigdy nie trafi

za to dużo łatwiej trafisz 5/5 albo 7/10
Jednak jeśli ktoś nie ma szczęścia to i tego nigdy nie trafi

to był zart;D