Wpisy 1 451 180 – 1 451 279
17 marca 2013 10:45 → 17 marca 2013 12:12, 100 wpisów
trisetum -nie to auto nie ma takiego kopyta,a ja spokojny kierowca
jestem wczesniej witam tych co niewitalem zagralem typy ok a rezultat uj wie ale moge skany zrobic
tristeum dopiero bylem powiem ci w plocku bez wiaterku ciepelko szkoda bo ja po grypie za bardzo dlugo nie moge byc na dworku
dziś kupowałem drapkę w kolekturze z bukiem (totolotek s.a.) i chłopaczek wypłacał u buka ponad 5.400zł a za 4 kolejne pukony zapłacił ponad 2.100zł
zdrapka szafiry była pusta
zdrapka szafiry była pusta
a gdzie nasz kolega emeryt ten co zawsze wygrywa i gra na noskach śledczym
drapek karwa wiec ramu u buka karwa emeryt tez wali kasiore codziennie srednio po okolo ..... a sam powie wczorej wklad dal 300 wyd 3731 zł
musze dywaniki w aucie wytrzepać już z tej farbki ścieralnej co leci z zdrapek bo do butów mi sie to przykleja
greg ja się na tym nie znam - nie wskanił ani razu wygranego kuponu (przynajmniej w ostatnich kilku miesiącach), czy potwierdzenia wygranej - więc nie dziwię się że ci co u buków grają mają obiekcje; ja też mogę co 2 dni pisać że w zdrapce drapłem np. po tysiaku i każdy drapacz będzie się drapał po ..głowie jak to możliwe
Drap....lepiej przed losowaniem napisać ,że wygram albo przed zdrpaniem ,że wydrapie,takie pozytywne
Witam Mp.w ten piekny mrozny ale slonecznydzionek..dzis po 2 w nocy mialam juz wolac karetke do de.kolejna noc czuwania ehhh
zycze Wam Szczescia w wygranych i duzo Zdrowka
zycze Wam Szczescia w wygranych i duzo Zdrowka
triset bez skanu?
najpierw muszę taką trafić, a potem się będę zastanawiał
najpierw muszę taką trafić, a potem się będę zastanawiał
drapek z fotą jak trzymasz już w TS a najlepiej jak byś filmik nakręcił
Kto z multipaskowiczów skasował ts w loto? czy raczej obcy przypadkowy co kupon gdzieś posiał
coś w tych grach u buka musi byc bo umnie na placu sąsiad z naprzeciwka przestal pracowac i od czterech miesięcy widze ze jezdzi do buka dwa razy dziennie .Widzialem go tam nieraz,ale wiem ze interesuje się pilką bo nawet jechal na mistrzostwa do de. a ma żone i dwójke dzieci.i calkiem mu widac mu się powodzi .Albo dostal spadek ,albo potrafi dobrze grac u buka
triset ale mnie męczysz o te skany - podręcz teraz pana emeryta - on wygrywa tysiące, a ja marne 50zł i co zdrapkę chcesz skan
musze juz robic pampersy itp. sory ze jestem tak malo..ale coz chorobsko jest wredne i paskudne..
nie trisetym jakby wygral tyle to niemieszkal by tu w tej dziurze u mnie
zloty a myślisz że u buka każdy pukon będziesz miał trafny i nigdy się nie pomylisz?, sam jestem ciekawy ile z tych 2.100zł chłopaczek odzyska
triset ok., pierwsza dziś była pusta- popołudniu kupię jeszcze dwie i wskanie ci tą trzecią - choćby pustą
złoty gdybyś trafił 5/6 w lotto (podobna wygrana do tej dziś wypłaconej), to wysłałbyś lotto na następne los. za ponad 2k
triset to jak jutro trafisz j+4, to na następnego jokera wyślesz z 2mln zakładów, a resztę w kfc
tylko graj 1 kupon to lipa graj po 100 grasz za kase wygrasz ? kase
***a źle policzyłem - musiałbyś kredyt wziąść, albo wysłąć tylko 1mln zakładów
Rozpoczynając grę u bukmacherów należy przede wszystkim zdać sobie sprawę, że bardzo trudno jest wzbogacić się na bukmacherstwie w krótkim okresie czasu.
Ogromny wpływ na odniesienie sukcesu ma kilka czynników, które decydują o naszym sukcesie. Należy uświadomić sobie fakt, iż bukmacherzy mają nad nami tak naprawdę olbrzymią przewagę. Większość bukmacherów dysponuje sztabem ludzi (oddsmakerów), którzy poprzez swoje wieloletnie doświadczenie, wiedzę zarówno sportową, jak i matematyczno - statystyczną potrafią wręcz perfekcyjnie oszacować szanse danego zdarzenia. Starają się tak dobrać kursy, aby rozkład pieniędzy, postawionych przez graczy na poszczególne wyniki (1, x, 2) był jak najbardziej równomierny. Duża rolę gra również marża narzucana na każdy zakład, wahająca się w zależności od bukmachera od 3 do 15%-ja się na tym nie znam i nawet nie podchodzę do grania
Ogromny wpływ na odniesienie sukcesu ma kilka czynników, które decydują o naszym sukcesie. Należy uświadomić sobie fakt, iż bukmacherzy mają nad nami tak naprawdę olbrzymią przewagę. Większość bukmacherów dysponuje sztabem ludzi (oddsmakerów), którzy poprzez swoje wieloletnie doświadczenie, wiedzę zarówno sportową, jak i matematyczno - statystyczną potrafią wręcz perfekcyjnie oszacować szanse danego zdarzenia. Starają się tak dobrać kursy, aby rozkład pieniędzy, postawionych przez graczy na poszczególne wyniki (1, x, 2) był jak najbardziej równomierny. Duża rolę gra również marża narzucana na każdy zakład, wahająca się w zależności od bukmachera od 3 do 15%-ja się na tym nie znam i nawet nie podchodzę do grania
u mnie choć fajna laska u buka przyjmuje zakłady, ale zaglądam tam tylko w niedzielę i nie każdą
yristeum co za btednie opowiafasz bukmavherka to zlote jsjo zapytaj emeryta 300 wklad wyciago 3731 zł no to samo woli w oko
--
100 kuponów po 300 zł wystarczy ze 30% wejdzie
--
no kiedy zaczynajcie no dali ..prosze bardzo graj
i i znikam...
100 kuponów po 300 zł wystarczy ze 30% wejdzie
--
no kiedy zaczynajcie no dali ..prosze bardzo graj
i i znikam...