Wpisy 1 448 023 – 1 448 122
15 marca 2013 18:20 → 15 marca 2013 18:44, 100 wpisów
fiolka...13maxa ..juz stary dzidzi ..chodzi za wolno równiez jak zółw
andromeda -ja tez,od 6 lat wstaję o 4:20 i weekendy wolne,a od dzis urlop,wracam dopiero po świętach
majcia mam wolny wekend zawsze mam nadzieje ze wygrasz tą 3/3
13maxa ...nie mam twoja fotosik ..zgubiłem ..widziałem kiedyś na MP..
andromeda -chciałabym wrocic,ale na razie to niemozliwe,jest mi tu dobrze,po za tym corka wraca na studia,musze jej sfinansowac studia
andromeda -najwazniejsze,ze przez 6 lat dorobiłam się swojego mieszkanka w PL,niestety w kraju tak szybko bym się nie dorobiła
majcia37 supcio moja najlepsza przyjaciółka też wyjechała i już nie wróciła tzn dla nie dobrze, ale to już wieki temu
13maxa...foto erekcja
majcia jak wejdziesz w nik 13max33 to jest fotka, a jak nie masz to wciśnij f5 po wejściu w maxa profil
krzysio ..widziałeś jak niunie się ciesza jak max śpi a smoczek warczy
andra ...trzymaj rura u maxa w łózkuu i sprawdz ile jest stopni 40 stopni
Stoch 1 iejsce dziś
ogólnie awans na 3 miejsce
32' Jagiellonia Białystok Polonia Warszawa 1 - 0
ogólnie awans na 3 miejsce
32' Jagiellonia Białystok Polonia Warszawa 1 - 0
andraa...ty juz nie przejmuj zboczuszka chata...mamucha nadal pilnuje bez sexe i uciekam..
fiolka -za krotko tu jestem zeby wszystko wiedziec,ale tez tak mysle,ze z niego taki wolny strzelec
majcia ..no co tak jest ..zapierniczałem na to cały czas a teraz ju ż tak nie muszę ..ale wiem co to jest ciężka praca i szanuję każda pracę
greg-ale nie sciemniasz z tą chorobą?a moze spodobało ci sie ze rodzinka koło ciebie biega??