Wpisy 1 447 862 – 1 447 961
15 marca 2013 17:36 → 15 marca 2013 18:01, 100 wpisów
majcia37,podałbym Ci liczby,ale jestem teraz ostrożny z podawaniem liczb.Bo plotki są straszne,co niektórzy,już wypisują do siebie jaki ,to wredny i oszust jestemz nimi
http://img856.imageshack.us/img856/299/lottoprawdkumulacjiwykr.jpg
Ale,że jocia,będzie o mnie takie bzdury wypisywać na GG,tego po niej bym się nie spodziewał
13maxaa..ja zaartuję
Witam....
emerytka
max
sam
majcia
Monet
andromeda
unhappy
krzysio..
m.dorotka
emerytka
max
sam
majcia
Monet
andromeda
unhappy
krzysio..
m.dorotka
andi ..to ładnie teraz przez rok bez snu i na pełnych obrotach to do Wawy ze szpilki możesz isć
13maxa...tak jest zycie człowiek zboczuch razem zwierzeta niz człowiek
Gała jak to nie prcesuje sie procesuje u Korna to tu uciekł i nie dał liczb
krzysio ..życie jak w madrycie ..ale dzisaj to bedzie xxx Live ..mam tyle żetonów ze na dwa dni mamy .. dzisiaj krzysio jesteśmy Vip i
13maxa ..szkoda zeta lepiej nie wrzucasz na liveexx wwww.. laska zbiera kasa na obiad i bedzie miała grubaska ...
sam....o to podaj przepis bo też chciałabym zrobić, czaję się już dłuższy czas
krzysio ..szkoda jest wtedy jak krowa w zagon wejdzie ..dzisaj zrobimy z pączkami porządek albo albo .
andraa ..ty masz kamerka skybe w laptopie i sprawdz u maxa na dole czy juz ma twarda R ..i dobra juz znikam...
majcia ..nie pal tyle krzysio to łobuzuu i chcę Cie zaprości na kawy ale sie wstydzi i mi powiedział zebym Tobie powiedział
Ale dziś się usmiałam w robocie,kolezanka mowi do mnie <ale mam ochotę na loda>nagle koles do niej pobiega i rozpina spodnie