Wpisy 144 700 – 144 799
12 sierpnia 2010 14:50 → 12 sierpnia 2010 15:53, 100 wpisów
poproszę jeden zakład na chybił-trafił na dwa losowania multi multi, pięć skreśleń 

ja kiedyś miałem 5/6 ale bez plusa czyli 120zł.

kasiora czy bym mogła prosić o liczby na 22.00
mój mail asia.gahan@wp.pl

mój mail asia.gahan@wp.pl
jestem załamana ciągle nic nie trafiam

axelia> nie gram dlugo w multi multi
ale prawda jest taka ze wiecej trafilem jak sam skreslalem
wczesniej tylko gralem w lotto mini lotto i jokera - dawniej duzy lotek express lotek i twoj szczesliwy numerek - w multi lotka nie gralem wiec za duzo nie moge powiedziec 
ale prawda jest taka ze wiecej trafilem jak sam skreslalem
wczesniej tylko gralem w lotto mini lotto i jokera - dawniej duzy lotek express lotek i twoj szczesliwy numerek - w multi lotka nie gralem wiec za duzo nie moge powiedziec 
jakbym wtedy lepiej pomyślał miałbym 6/6 z plusem o plusie myślałem
jak ktos bedzie chciał mi pomóc wytypowac liczby to to jest mówj nr. gg :17837654 pa:* ide na obiad bede pozniej
w moim 10-letnim stażu grania w gry lotto dość było chwil wygrania większych sum.

ale mam nadzieje że kiedyś trafie.

"starzy" w trabę lecą a "młodzi"gracze płaczą i nie wiedzą żę nikt nikomu na tacy nic nie podaje za darmo

dzisaiaj mialem szanse wygrac 54 zł, ale nie wysłałem
to jest straszne...
to jest straszne...szkoda ze nie da sie grac w multi multi na 20 skreśleń
2 miliardy za 20/20 
2 miliardy za 20/20 
pewnie ktos kto by zagral 3 raz w zyciu na chybił trafił za 2,50zł 

picy szkoda że nie wysłałeś.

picy> za znaczek 
axelia> jest pare fajnych typerów na stronie wiec mozesz podgladac liczby

axelia> jest pare fajnych typerów na stronie wiec mozesz podgladac liczby

to zeby nie kosztowało 5zł - wyslij na stawce 10 - wtedy bedzie kosztowało 50zł - a Ty wygrasz 880zł 

majklasz ale mozesz mi powiedziec jak ty typujesz liczby jakk nie chcesz tu na czacie to napisz na gg
najlepiej 3/3 w multi multi plus przy stawce razy 10 wygrana 2140zł.

axelia ja bym bardzo chetnie Ci pomogl ale ja ostatnio nie myslalem na powaznie nad typowaniem
typuje albo tak ze wysylam jeden zaklad na chybil-trafil i potem przepisuje na multipasko - albo tak ze wale piescia po klawiaturze i wyskakuja liczby - powaznie 
typuje albo tak ze wysylam jeden zaklad na chybil-trafil i potem przepisuje na multipasko - albo tak ze wale piescia po klawiaturze i wyskakuja liczby - powaznie 
jak typowalem na powazie - to bralem liczby srednio i rzadko wypadajace - albo takie ktore wypadły przez ostatnie 20 losowan np 6 razy czy 8 czy 2 

majklasz a widziałeś ile płacili we wtorkowym losowaniu lotto czyli(dużym lotku) za 4/6.

właśnie wróciłam z wojaży i sprawdzam co mi przyniosły kupony ....
multi multi plus 1984 <<<<<<<<<
W DL 10.08.2010 płacili za 4/6 tylko : 77 zł
Śmieszna kasa jak na czwórkę
W DL 10.08.2010 płacili za 4/6 tylko : 77 zł
Śmieszna kasa jak na czwórkę

multi multi +> trafil kiedys 3/3 na stawce 10 z plusem
multi multi - tak widziałem jakoś 70zł 
multi multi - tak widziałem jakoś 70zł 
witam cie krysieńka.

niestety NIE
TYLKO W MULTI wiedziały kiedy miałam wygrać hahaha-byłam wtedy na chorobowym i byłam w plecy z wypłatą
TYLKO W MULTI wiedziały kiedy miałam wygrać hahaha-byłam wtedy na chorobowym i byłam w plecy z wypłatąALE ZAGRAŁAM TYLKO NA CHYBIŁ I TO BEZ PLUSA....A POWINNAM Z PLUSEM
66 śniło mi się długo po nocach
a sytuacja była jak w mordkę strzelił
a sytuacja była jak w mordkę strzelił
i z tym był problem, bo nie bylo ustalone wygrane na taka ilosc trafien i nic nie wypłacili

to Ty chyba trafiasz jak potrzebujesz na cos kasy - nie potrzebujesz przypadkiem kasy na podróż dookoła świata?
jak tak to trafisz 10/10 hehe
jak tak to trafisz 10/10 hehepicy co się stało biłeś się z kumplem pytam bo napisałeś że jesteś cały?
dzisiaj miałam 5/10 a pozostałe powinnam zamienić kolejnością cyfr np 72 na 27 ,45 na 54,47 na 74
ja z kolegami sie nie bije
jestem grzeczny chłopczyk
a cały jestem, bo nigdy nie wiadomo czy ktos mnie nie napadnie
jestem grzeczny chłopczyk
a cały jestem, bo nigdy nie wiadomo czy ktos mnie nie napadnie
majklasz-ja nie narzekam bardzo się cieszyłam ,aż musiałam sprawdzać w kilku portalach czy się nie myliłam

mi tez net slabo chodzi -- picy> tymbardziej jak masz kuponik w kieszeni warty 
hehe

hehepicy aha ok.

hehehe ja tak samo mialem jak we wtorek trafilem 4/5 w mini
znam to uczucie
znam to uczuciei tak jak zawsze spie do 12
to w srode o 7:30 juz w kolekturze byłem 
to w srode o 7:30 juz w kolekturze byłem 
zmykam miłego popołudnia życzę wszystkim
powodzenia w wieczornym losowaniu

powodzenia w wieczornym losowaniu

w ogóle wszyscy jak by wiedzieli ze mam ten kupon, bo kazdy sie patrzy jak by chciał mi cis zrobic

u mnie nieraz też słabo z netem wkurzam się jak emisje losowania przerwie i dlatego wole telewizje.

dla wszystkich kolejka