Wpisy 1 445 662 – 1 445 761
14 marca 2013 18:08 → 14 marca 2013 18:44, 100 wpisów
cześć
robal , cześć drapek
robal , cześć drapek
Taka ciekawostka:
Pewien Japonczyk wymienił z .....pamięci 100 000 cyfr rozwinięcia liczby " PI ". Potrzebował na to...16 godzin.. .
......................................
Rekord Polski to " tylko " 1 000 cyfr.. .
....................................................
Pewien Japonczyk wymienił z .....pamięci 100 000 cyfr rozwinięcia liczby " PI ". Potrzebował na to...16 godzin.. .
......................................
Rekord Polski to " tylko " 1 000 cyfr.. .
....................................................
chyba powtórki będą sie już kończyć zmieniają strategie ts
co sądzicie
o 51 , 52 , 53 ?
o 51 , 52 , 53 ?
cześć
andromeda
andromeda
r36
050 pustak, 011 zwrot - słabo u jolki idzie, wypłaciła za cały dzień 3 wygrane po 5zł 023,044,046 no i moje 011 jako czwarte - nie rzucam się na nią, ale jak wyczuję 50zł to jutro spróbuję je drapnąć
050 pustak, 011 zwrot - słabo u jolki idzie, wypłaciła za cały dzień 3 wygrane po 5zł 023,044,046 no i moje 011 jako czwarte - nie rzucam się na nią, ale jak wyczuję 50zł to jutro spróbuję je drapnąć
Kalendarz Świąt Nietypowych:
14.03 >> Dzień Liczby Pi.
...........................................
14.03 >> Dzień Liczby Pi.
...........................................
ula , panoramix
ja licze na
51,52,53,55,56,58
ja licze na
51,52,53,55,56,58
może być 35,78 też
ula
no to powodzenia
no to powodzenia
33 ?
Wątpie ula
Wątpie ula
kocie ruchy
ula no zobaczymy ,
ula lubisz mnie ?
ula lubisz mnie ?
ta parka może być
drapek
u 'mnie' - nie w każdej jest, a szału - jak choćby przy exp - tej pierwszej - nie ma
zresztą z tej pierwszej edycji exp widziałem ostatnio i to nawet sporo w dwóch żb...
u 'mnie' - nie w każdej jest, a szału - jak choćby przy exp - tej pierwszej - nie ma
zresztą z tej pierwszej edycji exp widziałem ostatnio i to nawet sporo w dwóch żb...
w
mini
2,3,4
7,27,37
40,41
mini
2,3,4
7,27,37
40,41
Znikam.. .
..................................
..................................
panoramix
okej
ustępuje , abdykuje
okej
ustępuje , abdykuje
r36 z jedno 50zł do kolekcji by się przydało, ale póki za 2zł można też je drapnąć to wolę te po 2
ula
no to okej , dziękuje
no to okej , dziękuje
53
wg.mnie pewniak
wg.mnie pewniak
ula
no zależy
no zależy
panoramix
hehe
hehe
krzyś
jak w paczce losów są same wygrane po 2zł(np. w kop. szafirów lub zodiaku) to 50złx 1szt jest prawie pewne- a jakie wygrane padły do tej pory z tej paczki- o to pytam kolektora i na tej podstawie kupuję lub nie kupuję danej zdrapki
jak w paczce losów są same wygrane po 2zł(np. w kop. szafirów lub zodiaku) to 50złx 1szt jest prawie pewne- a jakie wygrane padły do tej pory z tej paczki- o to pytam kolektora i na tej podstawie kupuję lub nie kupuję danej zdrapki
ula
w mini
zastanawia mnie
2,3,4,7,40
zastanawia mnie
2,3,4,7,40
ula
ale z czym na myśli ?
ale z czym na myśli ?
franek
jakby wypisać wszystkie liczby z Twoich wpisów 'na mini' - to odnoszę wrażenie - 'zastanawiają' Cię prawie wszystkie
jakby wypisać wszystkie liczby z Twoich wpisów 'na mini' - to odnoszę wrażenie - 'zastanawiają' Cię prawie wszystkie
Ula.... Franek chciał powiedzieć,że fajna z Ciebie KOBIETKA I bardzo ładny bykiet masz w profilu ,a Ja jeżeli można z jakiej okazji te kwiatki????
franek
.. to chyba dobrze, PRZED, ja osobiście, nie wykluczałbym chyba żadnej
w żadnym ustawieniu
.. to chyba dobrze, PRZED, ja osobiście, nie wykluczałbym chyba żadnej
w żadnym ustawieniu
hehe daleko nie zajechałem z monologiem
pociągne rowerem z peletonem
psychika na tym chacie wysiada mi już mam rozmowy z psychologiem ale trzymam się twardo