Wpisy 1 444 999 – 1 445 098
14 marca 2013 08:36 → 14 marca 2013 11:08, 100 wpisów
Greg.
Zdrowia.
Zdrowia.
Halapek
Ulala.Jedziesz w góry?
Ulala,
Łoska-Ostrowska - nie wiadomo, czy nie poleciała po czymś podobnym, no, ale tam ponosili większe ryzyko - 21 wylosowanych... No, zobaczymy, zobaczymy...
to jak obserwanci z teesa
- okienko w okienu - zbliżenie na zassaną kulę - to jednak nie był taki głupi pomysł ?
- i od dziś lecimy bez próbnych ?
to jak obserwanci z teesa
- okienko w okienu - zbliżenie na zassaną kulę - to jednak nie był taki głupi pomysł ?
- i od dziś lecimy bez próbnych ?
Robal to było specjalnie,mamy wierzyć,że losowania są na zywo
Robal.Witaj
Tczewianka
Emerytka
Tczewianka.
Odebrałaś już nagrodę za 5 miejsce w lutym?
Było coś konkretnego?
Odebrałaś już nagrodę za 5 miejsce w lutym?
Było coś konkretnego?
Emerytko nie.Nawet nie zgłosiłam się jeszcze do Pasko
Zupełnie zapomniałam
Trisetum
Monet
Monet
tczewianka, e46
taaaaaa, tylko takie "uwiarygadnianie", to na mnie działa jakoś tak dokładnie odwrotnie
no, i na co te 'próbne' - skoro maszyny są niedotestowane, albo może nawet - przemęczone ...
angierski
a w realu ? Czy udało się sklecić c o k o l w i e k z tego ?
bo możliwości /w takich ilościach/ nadal jest sporo, żeby nie powiedzieć inaczej
trisetum, MOnet
dobrego powoooo
znikalski
taaaaaa, tylko takie "uwiarygadnianie", to na mnie działa jakoś tak dokładnie odwrotnie
no, i na co te 'próbne' - skoro maszyny są niedotestowane, albo może nawet - przemęczone ...
angierski
a w realu ? Czy udało się sklecić c o k o l w i e k z tego ?
bo możliwości /w takich ilościach/ nadal jest sporo, żeby nie powiedzieć inaczej
trisetum, MOnet
dobrego powoooo
znikalski
Robal.
Robal.ale tesame się cisnęły pod palec
1128947. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:30) Warszawa
>>> 1128944. scolls
nie padla chyba podstawowa odpowiedz na pytanie: Czy losowanie jest na zywo czy nagrywane wczesniej?
> Każde losowanie jest na żywo.
.......................................................
1128981. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:34) Warszawa
/.../
> Ważna uwaga - maszyny losujące nie są w żaden sposób połączone z systemem centralnym.
...........................................
"maszyny" ?
zespołu operacyjnego nadzorującego losowania
>>> 1128944. scolls
nie padla chyba podstawowa odpowiedz na pytanie: Czy losowanie jest na zywo czy nagrywane wczesniej?
> Każde losowanie jest na żywo.
.......................................................
1128981. LOTTO - Maciek 2012-09-25 (15:34) Warszawa
/.../
> Ważna uwaga - maszyny losujące nie są w żaden sposób połączone z systemem centralnym.
...........................................
"maszyny" ?
zespołu operacyjnego nadzorującego losowania
Witam ferajnę
Ciekawe czy tą wczorajszą 7 już wydłubali Najpierw niedawno w czasie losowania była widoczna acz bardzo krótka przerwa w "wyciąganiu" liczb a wczoraj liczb się zablokowała czyżby zużycie materiału
Ciekawe czy tą wczorajszą 7 już wydłubali Najpierw niedawno w czasie losowania była widoczna acz bardzo krótka przerwa w "wyciąganiu" liczb a wczoraj liczb się zablokowała czyżby zużycie materiału
Medea
Ja dziś w komisji egzaminacyjnej siedzę bo nowej dziewczynie kończy się służba przygotowawcza
Dla nowej dziewczyny
7 dzisiaj na bank wchodzi.
Była u Prezesa na dywaniku.
Ma ultimatum ...albo będzie posłuszna albo wy..ą na zbitą kulkę z bębna.
Była u Prezesa na dywaniku.
Ma ultimatum ...albo będzie posłuszna albo wy..ą na zbitą kulkę z bębna.
Robal_36 uzytkownik mi napisal na maila ze za 10 zl moglby wybrac 10.000 a za 100zł ponad 50.000
ja przegapilem ta wygrana bo na 10 liczb 6 trafil, ale potem zwiekszajac ilosc liczb to na 25 bylo 12
A mnie coś podpowiada, że patrząc na ostatnie wyniki wystarczy po prostu wziąć trzy ostatnie losowania wybrać powtarzające się i zrobić systemik. Lista oczekujących od więcej niż 3 losowań rośnie bowiem w oczach
TY decydujesz...dziś nie oglądne losowania
to jak coś...nie nie bede widzieć krzyków jak zmienisz
to jak coś...nie nie bede widzieć krzyków jak zmienisz
kondi,angierski,ulala i jak jeszcze kogoś nie przywitałam to naprawiam błąd
Na poprawę humoru fajne ujęcie tematu Zodiaku
http://www.joemonster.org/art/22672/Kocie_znaki_zodiaku
No i znikam bo za godzinę egzaminuje i muszę się przygotować
http://www.joemonster.org/art/22672/Kocie_znaki_zodiaku
No i znikam bo za godzinę egzaminuje i muszę się przygotować
Ja mysle zeby brac 3-5 losowan wszczesniej i wybierac liczby ktore sie czesciej powtarzaja bo bo niby co powinny wpascto nie wpadaja a duzo jest powtorek
skalar,bolek
kondi bo nie pomiętam czy Cię witałam. Za 11 minut będę się znęcać czyt. egzaminowac dziewczynę z ustawy o pracownikach samorządowych i jestem cała w nerwach.
kondi bo nie pomiętam czy Cię witałam. Za 11 minut będę się znęcać czyt. egzaminowac dziewczynę z ustawy o pracownikach samorządowych i jestem cała w nerwach.
Mendea nie denerwuj sie bedzie ok ta dziewczyna sadze ma wieksze nerwy
Ja myślę, że losowanie o 14-stej może przynieść liczne niespodzianki. Przecież nie od dziś wiadomo, ze co jakiś czas jakby na przekór twierdzeniom o losowości następuje wymiana "zestawu dyżurnego" liczb, które zaczynają wpadać jak głupie
skalar
Na 100 % szczególnie, że siedzi w jednym pokoju z szefem komisji egzaminacyjnej i niestety dziś jest dla niej normalny dzień pracy a to księgowa
Na 100 % szczególnie, że siedzi w jednym pokoju z szefem komisji egzaminacyjnej i niestety dziś jest dla niej normalny dzień pracy a to księgowa
Mendea to sie zgadzam to tez zuwazylem ze jakies nie ida a potem jak glupie wpadaja
I zastanawiam sie czy jak wzcesniej pisalem wybierac 3-5 losowan wszczesniej cyfry cz nie bo to moze sie zmienic
Np wziasc 69 i 80 pod koniec lutego malo wpadaly a terz jak narazie czesto wpadaja
------
...................................
Skalar.. .
...........................
...........................
Szpiegujących szpiegów na czacie....75.
....................................
Ulala.. .
Jeden bukiecik, bo reszta kwiatków przemarzła.. .
Jeden bukiecik, bo reszta kwiatków przemarzła.. .
Widze ulala ze znow wrocilas na 1miejsce w pewniakach Ciekawe czy intuicja czy przemyslane czy szczescie a moze wszytko po trochu Nie wazne tak trzymaj
Ulala.. .
Kwiatki przemarzły, a to ustrojstwo.... przetrzyma największy mróz.. .
..........................................
Kwiatki przemarzły, a to ustrojstwo.... przetrzyma największy mróz.. .
..........................................
Ulala.. .
Wydłubałem cyferki z...przyszłości, zaraz je podam.. .
......................................
Wydłubałem cyferki z...przyszłości, zaraz je podam.. .
......................................