Wpisy 1 443 342 – 1 443 441
13 marca 2013 12:42 → 13 marca 2013 13:09, 100 wpisów
Ja wczoraj wysłałem 6 zakładów na Mini Lotto i jeden Multi Multi a i miałem jeszcze jeden Mini Lotto co dałem mamie. I trafiłem w Mini: 0/5, 2/5, 1/5, 0/5, 0/5, 0/5 i 0/5 a w MM 1/5 aha i dwie zdrapki złote jajo gdzie nic nie trafiłem ale obok jaja na dole było 12000 zł szkoda że go u góry nie było co ?
unhappy no i widzisz, bo sam chciałeś się rozwijać, a wielu tego nie rozumie, że tak naprawde studia mogą cie ukierunkować choć i to nie zawsze, a tak naprawde programistą albo sie jest albo sie nie jest. studia z ciebie programisty nie zrobią.
pa
pa
pa pa pa jadą jadą niczym błyskawica
pa
pa pa pa jadą jadą niczym błyskawica
oczywiscie, ze nie zrobia nie rozumiem ludzi, ktorzy zatrzymali sie na tym etapie i mysla, ze sam tytul magistra do czegos ich uprawnia...
Ludzie ja wygrać w Mini Lotto ? Jest jakiś sposób ?
Bo ja kombinuję i kombinuję ciągle i nie mogę trafić choćby 3/5 !!!
ula
po flaszke
.
..... I znikam
po flaszke
.
..... I znikam
w mini trudno jest trafic nizsze wygrane... 3x trudniej niz w lotto
To może w zdrapkach złotego jaja trafie 12000 zł co ???
unhappy a prawda jest taka, że niestety ale technologie się makabrycznie szybko zmieniają, to co kiedyś się pisało tak jak mówisz w php+ mysql teraz są do tego frameworki które dają ten sam efekt w ułamku czasu. Do tego teraz masz wszystkie frameworki javascriptu jak pisany przez google angular który daje znaczne możliwości, ale jak ktoś tego nie rozumie, to niestety nie zrozumie dlaczego nigdy nie będzie zarabiał na poziomie takim jak w zachodnich firmach.
no co ty
ja nie gej
ja nie gej
krzysztof, w zdrapkach nie gra sie o glowne wygrane... raczej o te nizsze...
Jak trafić 5/5 w Mini Lotto tacy mądrzy a nie wiecie ???
ula
dlaczego mnie nielubisz
dlaczego mnie nielubisz
unhappy, jest mnóstwo jeszcze takich osob w naszym społeczeństwie
A mi naprawdę pieniądze są potrzebne ja tlen !!!
cześć
lila
lila
ula
ja Ciebie też
ja Ciebie też
Złote jajo 12.03.2013 Koronowo jednak ktoś wygrał i co ?
Lila.. .
......................
......................
i
znikam...
cześć mirnam , unchappy
znikam...
cześć mirnam , unchappy
trolololo, a moze problem polega na tym, ze nie lubia tego co robia? ja zawsze jestem na biezaco, bo interesuje sie tym, czym zajmuje sie zawodowo
co
wy na to ?
2,5,6,10,12,14,18,23,78,80
wy na to ?
2,5,6,10,12,14,18,23,78,80
trisetum dzięki
Mirnam.. .
...........................
...........................
co ty teraz powiesz na to
pi*** dzi*** kur*** szm***
pi*** dzi*** kur*** szm***
trisetum
dla ciebie
dla ciebie
krzysiek, ale tych wygranych jest kilka na pare milionow zdrapek... i w odroznieniu od gier, gdzie mozesz typowac, wygrana w ogole nie zalezy od ciebie... jesli ci dobrej paczki nie przywioza, nie wygrasz, chocby nie wiem co...
jest ponad 12 tys. kolektur... jesli w danej zdrapce jest 12 glownych wygranych, tzn., ze taka wygrywajaca zdrapka jest tylko w 1 kolekturze na 1000
jest ponad 12 tys. kolektur... jesli w danej zdrapce jest 12 glownych wygranych, tzn., ze taka wygrywajaca zdrapka jest tylko w 1 kolekturze na 1000
trisetum
dla ciebie
i w policzek i w tyłeczek
klapsa o ty niegrzeczny
dla ciebie
i w policzek i w tyłeczek
klapsa o ty niegrzeczny
unhappy/co do tych zdrapek to wcale jeszcze nie jest pewne ze zdrapka lepszej jakości jest jedna na 1000 bo kto wie czy cała transza wyjechała z magazynu czy podzielona na 50/50
http://wyborcza.pl/1,75477,13549669,Klopot_Watykanu__Stolica_Apostolska_kupila_apartamentowiec_.html
ula hehe wiem gdzie hehe
ula
z miłą chęcią tam mogę i to nieraz
z miłą chęcią tam mogę i to nieraz
ula
no nieposzłem
ale znikam na chwile
no nieposzłem
ale znikam na chwile