Wpisy 1 443 142 – 1 443 241
13 marca 2013 10:40 → 13 marca 2013 12:07, 100 wpisów
zodiakalny to Słońce i jak te oba ciała niebieskie są w dobrym układzie, to rzeczywiście idzie mi lepiej, a najlepiej na ch/t
kondi bedziesz pośccil jak bedzie kryzys w portfelu nawet klech nie pości
vektor, jak na razie jestem teoretycznie "do przodu", bo nie gram
vektor
wyleczyłem się z tenisa i hokeja
gram tylko remisy hokejowe
a w tenisie nie wiadomo kiedy ich rączka zaboli i skreczują
lub zagrają oni sami na swoja przegraną za pomocą podstawionych meneli u buków
wyleczyłem się z tenisa i hokeja
gram tylko remisy hokejowe
a w tenisie nie wiadomo kiedy ich rączka zaboli i skreczują
lub zagrają oni sami na swoja przegraną za pomocą podstawionych meneli u buków
emeryt tu masz racje ale w USA jest duza kasa do podzialu tak wiec nikt sie nie oszczedza i nie podstawia
vektor, czwqartek to dzien jowisza = on też mam magiczny kwadrat
04,14,15,01
09,07,06,12
05,11,10,08
16,02,03,13
04,14,15,01
09,07,06,12
05,11,10,08
16,02,03,13
emeryt rozważ gre na strzeli/strzeli dobre kursy i duze prawdopodobieństwo trafienia
ludzie, jest 11 rano, w pracy powinniście być a tutaj widze stała ekipa oczywiście siedzi.
kondi mała kasa a na piatek musze załatwic 1000 zł w sumie nie uda sie to wypłace z konta
tu nie chodzi gdzie !!!
tylko KTO robi takie numery
z radwańskiej wyleczylem sie jak ich ojciec gra u buków
imjak kazał przegrać Agniesce z Ulą
aby Ula nie musiała grać w kwalifikacjach wiekiego turnieju
a brakowa lo jej punktów rankingowych
i Isia ją wpuścila przegrywając
tylko KTO robi takie numery
z radwańskiej wyleczylem sie jak ich ojciec gra u buków
imjak kazał przegrać Agniesce z Ulą
aby Ula nie musiała grać w kwalifikacjach wiekiego turnieju
a brakowa lo jej punktów rankingowych
i Isia ją wpuścila przegrywając
tak więc, urodzilem się w środę (dzisiaj środa) i 13-go (dzisiaj 13-ty), a dzisiaj Słońce i Merkury stoją w trygonie - pokusa gry jest zatem duża
trolololo z takim ze pracuje na siebie na nikogo wiecej i zatrudnienia u innych brak
no tak andi, niedzielna z ciebie kobitka...ale leniem chyba nie jestes?
kondi cicho bądź tam piszę w tym horoskopie, że zawsze docieram do celu w każdej dziedzinie więc jak tu być leniem
nie no słucham konkretnie, jakie to masz wykształcenie ze z takim nie ma pracy?
vektor, twój kwadrat magiczny masz powyżej - prześledz go sobie lub wydrukuj
kondi w ogóle nie chciałam się ponoć urodzić tz było po terminie a ja sobie grzecznie czekałam aż mnie pośpieszyli
andromeda żeby wygrać trzeba grać zagram na jakieś liczby dzisiaj tylko jakie?
trolololo, ja wole zagladac jednym okiem tutaj, niz siedziec np. na naszej klasie czy facebooku, co wsrod moich kolegow jest nagminne... ja mam czas pracy nielimitowany... rozliczany jestem z efektow, a nie z wyrabiania dvpogodzin
mama sie strasznie meczyla ponoc, a ja zaparłem się i wyleźć nie chciałem
trolololo albo nie kumasz polityki rzadu albo myślisz tak jak ci co kreca zakładajac firmy krzaki
sama sobie termin wyznaczyć chciałam,to mnie zmusili do wyjścia psia krew
andromeda za dobrze nam tam bylo ale trzeba żyć na wolności nie w lochach
nie wiem co dalej vektor - a co robi sie z amuletem? Wierzy sie w jego moc - i tyle...
różnica z kwadratami liczbowymi jest jednak taka, że one przedstawiają logiczne zależności i brak jakiejkolwiek cyferki powoduje, że CAŁOŚĆ obraca się w NIC...
kondi chcialby w to wierzyc ale chyba wierze w przeznaczenie i dzien w ktorym trafie liczby
miłego dnia
vektor intuicje mam mocnej rozwinięta ale jest jeden pikuś muszę być w wewnętrznej harmonii, bo jak mnie coś zdenerwuje to lipa
a że ja wybuchowa to różnie to bywa i zakłóca się kanał łączności z wszechświatem
a że ja wybuchowa to różnie to bywa i zakłóca się kanał łączności z wszechświatem
vektor
najwiekszym problemem rzadu w tym kraju to jest kompletny brak polityki na cokolwiek
najwiekszym problemem rzadu w tym kraju to jest kompletny brak polityki na cokolwiek
trolololo i tu masz racje jest jedna tylko rzecz że Ja nie uwierzyłem premierowi w druga irlandie i nie glosowałem na nich oni sie tylko pazurami stołków trzymaja a z tego nic nie wychodzi moze tylko to ze trzeba na nowe wymienic
vektor tylko że to jest wszystko jedna swołocz, póki jakiś prawdziwy patriota chcący zrobić coś dla kraju nie wysadzi wiejskiej w pizdu i nie wstawią nowych, to ciągle będzie to samo.
trolololo taki jeden już byl tylko go terrorysta zrobili taki mamy rzad kupa geji i trans
estek proponuje jakas fuche złapać jak by sie 7 stówek przydało.
ale ja mam taka prace ze sie nie da i w zime mam tylko 1500 postojowego
czy umowa mowi, ze jesli bedziesz pracowac gdzies dodatkowo to tracisz postojowe?
Hej. Trzeba wysłać 5 numerów i będzie 700zł . Ja wysłałem 8.14.15.37.75
ale jak w sezonie robie po 12godz co dzień to w zime chce sie odpoczac troche
Test MM:
o3, o5, o8 ,o9, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 29, 33, 36, 38, 39, 43, 45.
.....................................................
o3, o5, o8 ,o9, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 23, 24, 26, 29, 33, 36, 38, 39, 43, 45.
.....................................................
miriam świetny pomysł, bedziesz miał 3/5
estek, dobra przepraszam, ostatnio chedze poddenerwowany bo niby kryzys a nie moge nikogo kompetentnego znalezc a place dobrze.
estek, dobra przepraszam, ostatnio chedze poddenerwowany bo niby kryzys a nie moge nikogo kompetentnego znalezc a place dobrze.