Wpisy 1 442 033 – 1 442 132
12 marca 2013 19:13 → 12 marca 2013 20:09, 100 wpisów
halapek,tak oni podaja ci gdzie masz jechać do notariusza czyli Poznań
zresztą
takim samym patentem jechali czasem w żb - wycofywali zakłady, a kasa do kieszeni, a wpadali - bo było tego za dużo, bo nie wypłacali wygranej, bo sporo ludzi jednak jeszcze sprawdza samemu...
takim samym patentem jechali czasem w żb - wycofywali zakłady, a kasa do kieszeni, a wpadali - bo było tego za dużo, bo nie wypłacali wygranej, bo sporo ludzi jednak jeszcze sprawdza samemu...
triset
to nie wina teesa - jakieś cwancykatory się trafiły, że tak powiem - od strony obsługi klienta - wychodziłeś z pukonem, a one /te kombinatory /go unieważniały - jasne ?
to nie wina teesa - jakieś cwancykatory się trafiły, że tak powiem - od strony obsługi klienta - wychodziłeś z pukonem, a one /te kombinatory /go unieważniały - jasne ?
halapek -przegladałes wczoraj tą stronke co ci podałam??czy tak sam wymyśliłeś numery??
Witajcie
Halapek @
Halapek @
majcia.....przeglądałem..oczywiście...nie wiem tylko nadal....jak trafisz np 3z4....to nie wygrywasz nic/???
majcia ....i nie wiem czemu losują 6...a nie 5....skoro najwyższa wygrana..to mecz5
Andromeda co tak myślisz
Witaj Sam
szkoda ze przez neta nie mozna grac w mm.w UK jest taka mozliwosc
gram tylko tutaj na sucho,bo mieszkam w UK i nie mam mozliwosci na grę w realu
majcia ja lotek tylko i mini,+ zdrapeczka ale wszystko w małych ilościach
trisetum -moja kumpela była teraz w PL i trfiła piątkę w lotto,ponad 6tys.wygrała
nie pogadam chyba sobie z wami....bo coś z netem babrają chyba...diabły rogate