Wpisy 1 441 633 – 1 441 732
12 marca 2013 13:28 → 12 marca 2013 14:01, 100 wpisów
trzeba sobie jakies zajecie znaleźć, a tak przynajmniej meble porozkrecam stare a nowe poskrecam i sie wreszcie w salonie bede mógł wyciągnąć
Opcja ignorowania jest conajmniej dziwna. Lepiej już wygląda opcja zbanowania po iluś ignorach, chociaż i tutaj mogłyby pojawiać się nadużycia.
Ktoś chciał, żeby sobie zaznaczyć, że nie chce kogoś wpisów oglądać i ich nie zobaczy wtedy. Tylko co jeśli np. Lila sobie kogoś zignoruje, a ja NIE i będę z Tą osobą rozmawiał na czacie, a ona będzie widzieć tylko moje odpowiedzi... zaraz pewnie się zapyta o co mi chodzi. Już widzę te wpisy typu: "andromeda komu Ty to piszesz?" ... "aha, to wszystko jasne ja tą osobę ignoruję i nie widzę jej wpisów".
Generalnie jak ktoś pytał czy coś z tym robię? Nie robię. Jak ktoś się zachowuje bardzo nieodpowiednio, będzie dostawał bana na pisanie i to wszystko.
Ktoś chciał, żeby sobie zaznaczyć, że nie chce kogoś wpisów oglądać i ich nie zobaczy wtedy. Tylko co jeśli np. Lila sobie kogoś zignoruje, a ja NIE i będę z Tą osobą rozmawiał na czacie, a ona będzie widzieć tylko moje odpowiedzi... zaraz pewnie się zapyta o co mi chodzi. Już widzę te wpisy typu: "andromeda komu Ty to piszesz?" ... "aha, to wszystko jasne ja tą osobę ignoruję i nie widzę jej wpisów".
Generalnie jak ktoś pytał czy coś z tym robię? Nie robię. Jak ktoś się zachowuje bardzo nieodpowiednio, będzie dostawał bana na pisanie i to wszystko.
PASKo...niech sobie inni widzą jej wpisy.Ja np nie chce ich widzieć
Pasko....pytanko za sto punktów.......dział statystyki...od kiedy???
bo chciałem podzielic sie moimi spostrzeżeniami - w koncu ja stosuje
KAretka musiała przejechać 70 km żeby przewieść pacjentkę 200m koszmar jakiś w tej Polscea ta zamiast powiedzieć ,że długo czekała na izbie przyjęć powiedziała,że długo czekała na izbie wytrzeźwień
myślę, że do Świąt Wielkanocnych przynajmniej jakaś pierwsza statystyka się pojawi
Tak, proszę pisać prywatne wiadomości w takich sprawach.
www.multipasko.pl/kontakt.php
www.multipasko.pl/kontakt.php
Dawać losowanie.. .
.....................................
.....................................
Podejrzane liczby na godz. 14: o4, o6, 56, 59, 69, 76.
....................................
....................................
Ulala.. .
...................................
...................................
271. Będzie.... 571 ???
..................
..................
kondi to nie bedzie 10/10 chcialbym zobaczyc wkoncu na MP ten dzien
Gracz z miejscowości Koronowo wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Złote jajo
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
vektor, czuje, że ten dzien jest coraz blizej...
ktos musi to strzelic
ktos musi to strzelic
powodzenia
przegoncie tego moreno ...