Wpisy 1 441 566 – 1 441 665
12 marca 2013 12:46 → 12 marca 2013 13:40, 100 wpisów
vektor..ja lubię tylko piwko i winko czasami(wcześniej oczywiście)
nie chodzi o tematy polityczne czy jakieś tam dyskusje "merytoryczne", bo sam takie wywołuję czasami hehe, ale o to, mniej więcej co było wczoraj, nawoływanie do coraz to ostrzejszych wypowiedzi
amour
Masz 100 % racji a najgłośniej komentuje i ma pretensje ten co wcześniej sam prowokował awanturę
Masz 100 % racji a najgłośniej komentuje i ma pretensje ten co wcześniej sam prowokował awanturę
amour...a rozwala mnie już konkretnie jak sama szuka dymu,podpuszcza,próbuje manipulować,potem dostanie zjebkę i obraca wszystko na swoją mańkę jaka to ona biedna,jak to ją wszyscy obrażają i jest płacz do PASKO
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/9881/main/e044435778.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/304/main/742e527134.jpeg
Lila
Lila co ty na slunsku jesteś?nie jestem śpiacy plecy mnie bola starość nie radość
japtan
pewniaki są dopiero chwilę przed losowaniem jak Ts sprawdza jakie zakłady zostały wniesione i wtedy wybiera swoje żeby wyjśc na plus i nie było czesto 10/10
pewniaki są dopiero chwilę przed losowaniem jak Ts sprawdza jakie zakłady zostały wniesione i wtedy wybiera swoje żeby wyjśc na plus i nie było czesto 10/10
Witam Niezły pomysł na biznes wymyśliła andromeda
Szczegóły w profilu TS - www.multipasko.pl/ts (wpis nr 97 i 98)
Szczegóły w profilu TS - www.multipasko.pl/ts (wpis nr 97 i 98)
Taaaaaa.
http://photos.nasza-klasa.pl/8168590/4029/main/44be08b994.jpeg
Mirnam Witaj
trzeba sobie jakies zajecie znaleźć, a tak przynajmniej meble porozkrecam stare a nowe poskrecam i sie wreszcie w salonie bede mógł wyciągnąć
Opcja ignorowania jest conajmniej dziwna. Lepiej już wygląda opcja zbanowania po iluś ignorach, chociaż i tutaj mogłyby pojawiać się nadużycia.
Ktoś chciał, żeby sobie zaznaczyć, że nie chce kogoś wpisów oglądać i ich nie zobaczy wtedy. Tylko co jeśli np. Lila sobie kogoś zignoruje, a ja NIE i będę z Tą osobą rozmawiał na czacie, a ona będzie widzieć tylko moje odpowiedzi... zaraz pewnie się zapyta o co mi chodzi. Już widzę te wpisy typu: "andromeda komu Ty to piszesz?" ... "aha, to wszystko jasne ja tą osobę ignoruję i nie widzę jej wpisów".
Generalnie jak ktoś pytał czy coś z tym robię? Nie robię. Jak ktoś się zachowuje bardzo nieodpowiednio, będzie dostawał bana na pisanie i to wszystko.
Ktoś chciał, żeby sobie zaznaczyć, że nie chce kogoś wpisów oglądać i ich nie zobaczy wtedy. Tylko co jeśli np. Lila sobie kogoś zignoruje, a ja NIE i będę z Tą osobą rozmawiał na czacie, a ona będzie widzieć tylko moje odpowiedzi... zaraz pewnie się zapyta o co mi chodzi. Już widzę te wpisy typu: "andromeda komu Ty to piszesz?" ... "aha, to wszystko jasne ja tą osobę ignoruję i nie widzę jej wpisów".
Generalnie jak ktoś pytał czy coś z tym robię? Nie robię. Jak ktoś się zachowuje bardzo nieodpowiednio, będzie dostawał bana na pisanie i to wszystko.
PASKo...niech sobie inni widzą jej wpisy.Ja np nie chce ich widzieć
Pasko....pytanko za sto punktów.......dział statystyki...od kiedy???
bo chciałem podzielic sie moimi spostrzeżeniami - w koncu ja stosuje