Wpisy 1 441 507 – 1 441 606
12 marca 2013 12:21 → 12 marca 2013 13:09, 100 wpisów
iiiiiiiiiii iii znikam
kondziu....to się nie dziw żoniea jakby u niej były same maile od mężczyzn?
kondziu..błąd mam tylko z czata od Ciebie a reszta to znajomi i rodzinka
lilka, cofm wszelkie złośliwości pod twoim adresem i gryze sie w jezyk
amour..noto na drugiego maila ***y chciały wskoczyć,musiałam zmienić hasło
vector
Z przyczyn techniczno-organziacyjnych o 14-stej nie poluję w realu na nic, ale te liczby za mną chodzą jeśli chodzi o to losowanie
Z przyczyn techniczno-organziacyjnych o 14-stej nie poluję w realu na nic, ale te liczby za mną chodzą jeśli chodzi o to losowanie
jeames błąd
medea76 pamietaj jedno wygrane nie są dla pierwszego lepszego ludka z ulicy wygrywaja ci co mają wygrac
amour...a skąd ja mam to wiedzieć? Napisz @ do Pasko i się dowiedz.JA nic nie wiem
lila, player coś tam pisał na forum a max mówi, że szeryf już się zajął tematem hehe
lila i amour mam nadzieję, że mnie nie zaliczycie do kategorii ignoruj
medea 3 razy bez buziaka było no stąpasz po kruchym lodzie hehehehe
vektorr....piłeś nie jedź,nie piłeś napij się no jak jedziesz to lepiej nie ryzykować.
lila, looz, pasko coś niech zrobi, bo znowu będzie chata zamykał hehe
no medea hehe gdzie Ciebie, ty jesteś sympatyczna fajna i wesoła nam chodzi o tych co prowokują
vektor..ja lubię tylko piwko i winko czasami(wcześniej oczywiście)
nie chodzi o tematy polityczne czy jakieś tam dyskusje "merytoryczne", bo sam takie wywołuję czasami hehe, ale o to, mniej więcej co było wczoraj, nawoływanie do coraz to ostrzejszych wypowiedzi
amour
Masz 100 % racji a najgłośniej komentuje i ma pretensje ten co wcześniej sam prowokował awanturę
Masz 100 % racji a najgłośniej komentuje i ma pretensje ten co wcześniej sam prowokował awanturę
amour...a rozwala mnie już konkretnie jak sama szuka dymu,podpuszcza,próbuje manipulować,potem dostanie zjebkę i obraca wszystko na swoją mańkę jaka to ona biedna,jak to ją wszyscy obrażają i jest płacz do PASKO
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/9881/main/e044435778.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/304/main/742e527134.jpeg
Lila