Wpisy 1 441 433 – 1 441 532
12 marca 2013 11:54 → 12 marca 2013 12:30, 100 wpisów
kondi
Przy czym nie wiem czy znaczenia nie ma dobór wskaźników, bo ja je sobie autorsko ułożyłam wg kolejności spisania na kartce
Przy czym nie wiem czy znaczenia nie ma dobór wskaźników, bo ja je sobie autorsko ułożyłam wg kolejności spisania na kartce
Znikam do losowania.. .
..............................
..............................
Lila.. .
.............................
.............................
Medea.. .
........................
........................
kondi
Zapiski mam w domu, bo zrobiłam sobie taki arkusik excell do liczenia, ale o ile czegoś genialnie odautorsko nie poprawiłam to te wskaźniki zapisałam tak :
1) 0,618
2) 1,618
3) 0,786
4) 0,886
5) 1,13
6) 1,272
7) 0,382
8) 0,50
9) 1,414
10) 2,00
11) 2,236
12) 2,618
Zapiski mam w domu, bo zrobiłam sobie taki arkusik excell do liczenia, ale o ile czegoś genialnie odautorsko nie poprawiłam to te wskaźniki zapisałam tak :
1) 0,618
2) 1,618
3) 0,786
4) 0,886
5) 1,13
6) 1,272
7) 0,382
8) 0,50
9) 1,414
10) 2,00
11) 2,236
12) 2,618
kondi
Jakby co to wyniki moich wyliczeń są na forum by sprawdzić po losowaniu jak teraz to wyjdzie
Jakby co to wyniki moich wyliczeń są na forum by sprawdzić po losowaniu jak teraz to wyjdzie
MAX...nie kontrola tylko pytaniebo jak w porze obiadowej to mnie nie będzieobiad sobie zrobisz sam
lika...13maxa w domu pusto samica ..tak prawda sam robi obiadkuu
lika..
13maxa ..łatwo robi kroj cebula ..sól ..p.ieprz ..4 jaj usmaz sami bedzie pycha
13maxa ..łatwo robi kroj cebula ..sól ..p.ieprz ..4 jaj usmaz sami bedzie pycha
krzysio ..to moze Ty przyjedziesz do nas i zrobisz obiadek co polecasz szefie kuchni
ojej
iiii... Znikam
jaja z cebulka, czyli pierwsze wojskowe danie zaserwowane nam przez tatę - od tamtej pory smak dziecinstwa i pusta patelnia po dzien dzisiejszy
lika..no tak ..ale oczy pomaga płakać ..winy cebula
jak to co lilka, żonie wystarczy, że zobaczy mail od obcej kobitki
a ja mam poczte non stop włączoną, wiec powiadomienia wyskakuja na boeżąco
krzysio...to musisz wsadzić zapałkę między zęby siarką na zewnątrz to nie będzie piekło oczy i płakac tez nie będziesz
lika...jestem połowy nie jestem super kucharzem 100 procen ..tylko pół rolnik ..poł elektyk i pół inne zawody
lilka, jak cos robi na moim kompie i zobaczy e-mail od ciebie, to zaraz mam ciepło. tak bylo z andruska....
stąd musiałem andi pozdrowic od niej
stąd musiałem andi pozdrowic od niej
krzysio..i wystarczy,znasz się na innych rzeczach a kucharzeniem się się zajmą inni
MAX..takjak kroisz cebulę to wsadź zapałkę do buzi siarką na zewnątrz i oczy nie będą piekły
13maxa...
MAX..nie wiem,jakaś kobieta mi to kiedyś powiedziała,chyba nawet sąsiadka
spokojnie lilka, ja tajemnic przed zona nie mam, a jak cche, to niech bedzie zazdrosna
szczerze pisząc, to do głowy by mi nie przyszło, że ona moze poczytywac moja poczte
ech te baby
ech te baby
kondziu....aaaa ok.Przecież ja nic pikantnego nie piszę,no coś tyNormalnie jak do kolegi
Lila ..jak coś to zatypuj za mnie na wieczór ..ok bo mogę iśc na 48 bo własnie psy przylazły
za wczorajsze moje wystepy nocne ..więc jestem do wyjasnienia
za wczorajsze moje wystepy nocne ..więc jestem do wyjasnienia
iiiiiiiiiii iii znikam
kondziu....to się nie dziw żoniea jakby u niej były same maile od mężczyzn?
kondziu..błąd mam tylko z czata od Ciebie a reszta to znajomi i rodzinka
lilka, cofm wszelkie złośliwości pod twoim adresem i gryze sie w jezyk
amour..noto na drugiego maila ***y chciały wskoczyć,musiałam zmienić hasło
vector
Z przyczyn techniczno-organziacyjnych o 14-stej nie poluję w realu na nic, ale te liczby za mną chodzą jeśli chodzi o to losowanie
Z przyczyn techniczno-organziacyjnych o 14-stej nie poluję w realu na nic, ale te liczby za mną chodzą jeśli chodzi o to losowanie
jeames błąd