Wpisy 1 441 233 – 1 441 332
12 marca 2013 10:14 → 12 marca 2013 10:54, 100 wpisów
ulexxa
Zgadzam się z Tobą to straszne. U mnie w niespełna 30-tysięcznym pipidówku mamy już pierwszy sklep z "nawozami naturalnymi i ziołami", w którym herbatki z dziurawca raczej nie kupisz
Zgadzam się z Tobą to straszne. U mnie w niespełna 30-tysięcznym pipidówku mamy już pierwszy sklep z "nawozami naturalnymi i ziołami", w którym herbatki z dziurawca raczej nie kupisz
ulexxa to pewnie klej jakiś
player oceń swoje zachowanie od wczoraj w stosunku do mnie i napisz nam co o swoim zachowaniu sadzisz potrafisz?
A były takie czasy gdy władza ludowa wycowała proszek IXI produkowany zresztą między innymi jaworskiej Pollenie bo młodzież używała go w celach skrajnie odmiennych od właściwego
medea76 a co można tam kupić? Przyznam szczerze,ze nigdy nie byłam w takim sklepie - nie wiem nawet gdzie jest u nas w mieście
Medeo..ojej to juz w sklepach mozna oficjalnie kupic..horror normalnie..wiem ze w Holandii jest to dozwolone bo duzo szkopkow tam jezdzi i kupuja jakies ziola..ale u nas w Polsce juz tez?
Witaj ulexa
Magdo (czy Magdaleno), najpierw trzeba mieć szacunek dla samej siebie, a potem żądać go od innych. To Ty wróć do swojej "stałki" nie wstydź się swojego imienia, ja tu jestem tylko rzadkim gościem.
Magdo (czy Magdaleno), najpierw trzeba mieć szacunek dla samej siebie, a potem żądać go od innych. To Ty wróć do swojej "stałki" nie wstydź się swojego imienia, ja tu jestem tylko rzadkim gościem.
Player..nigdy nawet nie powachalam cos takiego..boje sie takich wynalazkow..to straszne..czy ci ludzie nie boja sie o skutki takiego zazywania..
U ciebie w mieście to jest 24 ful service i monopolowy 24 h i ty wiesz o nich i gdzie one są
witam serdecznie
madea76
ulexxa
id.
player
trisetum i innych
o i max jest
madea76
ulexxa
id.
player
trisetum i innych
o i max jest
Ale się wyspałem trzeba teraz coś zagrac
Monet ..co polecasz bo ja mam juz pene typki ale może coś dodam od Ciebie
Monet ..co polecasz bo ja mam juz pene typki ale może coś dodam od Ciebie
wlm. nie wstydzę sie swojego imienia - Magda miło mi a stałki tutaj nie miałam co usilnie próbuje mi zarzucić kilka? osób nie wiem po cóż?
max witam i zegnam
max witam i zegnam
musze uciekac..Obowiazek wola
zycze Wam samych trafnych typowan
oraz udanego dnia
zycze Wam samych trafnych typowan
oraz udanego dnia
Monet ..
złoty ..
player..
Monet jestem zdrowy juz .dwa rosołki i jest
złoty ..
player..
Monet jestem zdrowy juz .dwa rosołki i jest
13maxa ..dzien dobry panie...a masz z kim zamówione na lodyyxx
max>> na dzisiaj? podam te które zagram w strefowym.
1,75,62,8,37,67,11,30,63
1,75,62,8,37,67,11,30,63
kurde i teraz zaczną się opowieści o tirówkach podstarzałego erotomana-gawędziarza
Dzień dobry.Miłego dnia.
Ulexxa
Medea
Max
Monet
Krzysio
Zloty
Ulexxa
Medea
Max
Monet
Krzysio
Zloty
najwidoczniej lubisz to pisanie
Bo po co inaczej byś prowokowała?
Bo po co inaczej byś prowokowała?
emerytka..
krzysio..dzień dobry panie
Monet ..sprawdzam juz ..8/67/11 pozyczam od Ciebie 75 mam na pewniaka
Monet ..sprawdzam juz ..8/67/11 pozyczam od Ciebie 75 mam na pewniaka
4/4: 19,39,54,67 - 5399 losowań
gram od dzisiaj te 4 liczby z 6 innymi w 3 zakładach. Mam nadzieję że jak wejdzie to nie tylko 4/10 x 3
gram od dzisiaj te 4 liczby z 6 innymi w 3 zakładach. Mam nadzieję że jak wejdzie to nie tylko 4/10 x 3
Monet wczoraj zakończyliśmy dyskusję tak mi sie przynajmniej wydawało.Nie pisz do mnie i zostaw mnie w spokoju - jesteś kapuś wywalasz jakieś brudy innych i śmiesz moralizować.
13maxa ..ty masz teraz 30 procen słaba twarda R ..jutro dalej 40 procen aaa wkoncu jak masz 100 procent mokre ..ty tak złapiesz w lesie na sakach
idiotka..sam nick wiele juz mówi o tobie ..skoro znowu tutaj zawitałas znowu gdzieś cie wyrzucili na wieki z ta twoja wiedza
i dobra uciekam ..
krzysio...zapraszm Cię na ssaki zobaczysz jak sie poluje przygotuj tylko strzelbe
Emeriti..
wrzuc cusik na humorek..
masz swietne rozweselajace obrazki..
i juz sie stleniam..pa Wam
wrzuc cusik na humorek..
masz swietne rozweselajace obrazki..
i juz sie stleniam..pa Wam
"jesteś kapuś wywalasz jakieś brudy innych i śmiesz moralizować."
Kapuś?
Brudy wywalam?
To już nawet za mocne jak na idiotkę.
Debilko.
Kapuś?
Brudy wywalam?
To już nawet za mocne jak na idiotkę.
Debilko.
to ja jęczałem adminowi w słuchawke i kapowałem żeby nicki moneta i dantewa sprawdzał?
idiotka ...jesteś taka mamuska i masz dzieci ..nie powinno zapraszać na lodyxx za kasa ..twoje małe dzieci tak widzisz świntucha w łózku
ciebie juz nikt nie chce walic i tu masz problem ale jest rada zostań zakonnicą
Idę na śniadanko.
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/9747/main/ba2d8b21ed.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/9747/main/ba2d8b21ed.jpeg
max
Kochany spokojnie bo znowu przekroczysz granicę a za nią tylko płacz i zgrzytanie zębów parafrazując ewangelistów
Kochany spokojnie bo znowu przekroczysz granicę a za nią tylko płacz i zgrzytanie zębów parafrazując ewangelistów
medusia .kogo jak kogo ale Ciebie się posłucham juz jestem spokojny
Medusia
male pytanko do Ciebie, czy dla wodnikow masz jakies liczby?
male pytanko do Ciebie, czy dla wodnikow masz jakies liczby?
Jak pozory mogą mylić.
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/8862/other/std/f693c01e2e.jpeg
http://photos.nasza-klasa.pl/28284524/8862/other/std/f693c01e2e.jpeg
Agatkaa
Deki
Deki
13max33 to trzeba tutaj utworzyc dodatkowy przycisk"IGNOR" i niektore osoby będą mogły jedynie pisać same do siebie, bo odbiorców nie będzie a tak w ogole dzien dobry
żegnam zacne towarzystwo psychologów, moralistów,etyków hi hi i tak zbyt dużo czasu poświeciłam
Ania.Dzień dobry
Amour
max>> i ta jędza wie że na celowniku i dlatego prowokuje. I kopiuje i wkleja ...
Monet dobra,skoro tak bardzo chcesz i usilnie próbujesz zwrócić uwagę to masz
Kierunek żb.