Wpisy 1 440 766 – 1 440 865
11 marca 2013 22:31 → 11 marca 2013 22:58, 100 wpisów
13maxa ..ja imprezka..ty w lesie na saka lodyxxi juz ide tam..
nie ma frania ?
zostawiam
i kolorowych wszystkim,co mi tam u j e b l i wc y też ludzie paaaa
zostawiam
i kolorowych wszystkim,co mi tam u j e b l i wc y też ludzie paaaa
13maxa ...nie jade samica w lesie mają zarazki dipka i noo
lila według życzenia (dzień dobroci) hop sa sa hop sa sa (nie dziękuj) :0
Dioti..bedzie dobrze zobaczysz..moze jestem ujebliwa..ale zycze Wszystkim ze serca tylko najlepszego..Tobie rowniez
..Lilus wiec to jest..Jarencki..ajajaj Jarencki teraz to Cie wysciskam jak nie wiem co..
krzysio ..co sie boisz oj tam najwyżej załapiesz robaczki świętjańskie
Dioti..tylko spokoj moze nas uratowac..zycie leci tak szybko..po co sie droczyc..
ulexxa mi nie jest źle - nie narzekam zdrowie jest kasa jest nie mam braków ani nic mnie nie trapi - nie mam nawet potrzeby wyładowywać swoich frustracji w necie jak poniektórzy i to im należy współczuć :0
i współczuję zawsze to lepsze wyjście jak na kimś w realu np. dzieciach
amour ..jakie szyfry ..czego nie łapiesz .wiesz że kto jak kto ale max zawsze Toboie odpowie
..w kazdej jednej sytuacji..nalezaloby zawsze zaczac od siebie..wczuc sie w Osobe po drugiej stronie..ii przemyslec..chcialbym-chcialabym tego lub tamtego..hmm
lub np. zwierzakach - ale tacy są niestety których nakreca dowalanie współczuć współczuć i raz jeszcze współczuć bo to tak naprawdę ubogie osoby
13maxa...ja mam łysy i pachnie rur ..wogóle nic nie przeskada drapać
jadłaś coś w ogóle dzisiaj?Siedzisz tu od 12 do teraz,nie zgłodniałaś jeszcze?
13maxa ..ty masz włosy rur jak makaron i co czemu nie ogolići jak na co czekasz
nie co jest ale co widać - wygrałam po raz enty i utwierdziłam,że frustraci
Proszę zmienić temat lub polecą bany.
Na celowniku są idiotka, Lila, franek, 13max33...
Na celowniku są idiotka, Lila, franek, 13max33...
idiotka ..ty masz norlmalnie 2 osobowośći ..ty teraz sam nie wiesz co piszesz
PASKO....to napisz tej mendzie żeby nie podpuszczała to będzie spokój taki jak wcześniej zanim się tu pojawiła
Dioti..teraz o tym zwierzaku piszesz do mnie..wiem czuje to..
nie znasz mnie..pieniadze dla mnie maja tylko znaczenie egzystencji..moge jesc suchy chleb i popijac woda..licza sie dla mnie wieksze wartosci..oj tak...........
nie znasz mnie..pieniadze dla mnie maja tylko znaczenie egzystencji..moge jesc suchy chleb i popijac woda..licza sie dla mnie wieksze wartosci..oj tak...........
dobra teraz obliczeMM i sprawdzie wyniki i znikam..
lika ..i no tak jest
lika ..i no tak jest
PASKO chcialem Ci o tym powiedzieć hehe, ale bez trzech osób hehe
cel osiągnięty.Usatysfakcjonowana.
więcej nie będę prosiła żeby do mnie to coś nie pisało tylko jej pojade grubo,najwyżej dostanę bana
Czas spać.Dobranoc
emerytko..ustaysfakcjonowana to ona będzie jak audiencja nocna będzie
PASKO, przeanalizuj wpisy i chat i zobacz co się działo, kto kogo do czego nawolywal
Na wieki wieków.Amen.
tzn do jakich wypowiedzi i tak udalo się utrzymać spokojną atmosferę
i dlaczego mam odpowiadać za czyjąś głupotę i chęcią wyładowania swoich frustracji - nikogo nie obraziłam ale obrażać nie pozwolę
i dlaczego mam odpowiadać za czyjąś głupotę i chęcią wyładowania swoich frustracji - nikogo nie obraziłam ale obrażać nie pozwolę
Pasko ..jak wypisujesz kto na celowniku ..to prosze mnie umieszczać zawsze obok Lili a nie nas rozdzieliłes tymi tam
Agatkaa
P.Pasko powinien Pan..ciutke zaglebic sie co i jak?..sadze ze zdrowe zarty ktore tu wystepuja sa..super i sa potrzebne..
stronka bylyby bardzo mdla i smutna przy samych cyferkach..ale powtarzam..zdrowy zart
stronka bylyby bardzo mdla i smutna przy samych cyferkach..ale powtarzam..zdrowy zart
1 440 855. idiotka 2013-03-11 (22:55)
nie ja wyzywałam i nie ja prowokowałam inwektywami
Coooooooooooo???????????????????ciesz się że tylko tak się skończyło za to twoje prowokowanie
nie ja wyzywałam i nie ja prowokowałam inwektywami
Coooooooooooo???????????????????ciesz się że tylko tak się skończyło za to twoje prowokowanie
o karwa jaka światowa dziewczyna jakie słownictwo ..z neta wzięte